Sayfa 460/1001 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: Viop - XIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    beş.yüz.yedi
    @e507
    ·
    41d
    Dünyadaki hisse senetleri toplam ederi

20 Ocak 2020 = $89.1 trilyon
    19 Mart 2020 = $62.2 trilyon

2 ayda toplam kayıp ~ $27 trilyon

Nereye gitti bu kadar çok para? Kim sakladıysa söylesin dünyanın ihtiyacı var
    ��

Bu kadar para çıkmadı tabiki piyasalardan, sadece değer düşüş miktarı bu kadar. Giren çıkana eşit malum.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

2.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Bikaç saat önce yazdım abd 1 milyon vakaya ulaşır ve bu krizde dibi görürüz. Ondan sonra %100-200 yükselen piyasalar
    Bistin dipten 4-5 e katlamasini bekliyorum abi.

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Yunanistan 600 vaka 15 ölü adamlar sokağa çıkma yasağı ilan ediyorlar bizimkiler çokmu akıllı yoksa hiçmi insana değer vermiyorlar akıl sır ermiyor bir türlü neyse bugün sayı ne olacak acaba
    Bizimkiler sağlık sistemine güveniyor olabilirler. Sonuçta bu virüs toplumun en az yüzde 60 ına bulaşacak. Yatak kapasitesi oranına göre virüsün bir an önce topluma enfekte olup hızlı bir şekilde bağışıklık kazandırılmasını amaçlıyor olabilirler. Yatak kapasitesi biraz daha dolmaya başlayınca o zaman sokağa çıkma yasağı getirebilirler. Şehir hastaneleri bu durumda kapasite açısından elimizi rahatlatıyor bence. Ben bir ara eleştirmiştim o konuyu ama böyle bir durumda gayet mantıklı bir yatırım olduğunu görüyorum şahsım adına. Aklıma bir komplo teorisi geliyor tam bu konuda. Acaba diyorum bizim cumhurbaşkanı böyle bir virüs çıkabileceği konusunda bir kaç yıl önceden bir istihbarat mı aldı yada böyle bir durumu ortaya çıkaranlarla birliktemi. Adamlar vara yoka kara zarara bakmadı şehir hastaneleri projesini hayata geçirdiler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

#Çin Wuhan halen karantinada. Giriş çıkış yok. Ve bu karantinanın, 2 ay daha uzatılacağı belirtiliyor. Yani daha önce de söylediğim gibi, durum pek de Çin yönetiminin öne sürdüğü gibi kontrol altında değil.
    #coronavirus#COVID19#Corona

https://twitter.com/GrigorySivkov/st...89683073515520

Noluyooo beeeee.

Merkelden sonra Cb onlemleri artirmistir.

Bakalim Joe Biden in test sonuclari nasil gelecek. Calisaninda viruse rastlanmisti

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,168
     Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Bu kadar para çıkmadı tabiki piyasalardan, sadece değer düşüş miktarı bu kadar. Giren çıkana eşit malum.
    borsalar yukarı çıkarken şişen extreler
    borsalar düşerken hava kaçırıyor.

giren/ çıkan para yok.

extre üstündeki kazanç/kayıp.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Bir şey olmaz, dut pekmezi yiyen insana bu virüs dokunmaz...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Merkelden sonra Cb onlemleri artirmistir.

Bakalim Joe Biden in test sonuclari nasil gelecek. Calisaninda viruse rastlanmisti
    Sari kafada virus oldugunun aciklanmasi bu isin zirvesi olacaktir diye dusunuyorum. Ufak ufak hazirliyorlar ortami zaar.

Sayfa 460/1001 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •