Covid bir gerçek. Sadece benim tanıdığım yaşlı bir teyze bu illetten rahmetlik oldu. 27 yaşında tanıdığım bir arkadaşım var şu an bu illetten muzdarip. Her gün konuşuyoruz çocuk çekiyor resmen.
Printable View
Covid bir gerçek. Sadece benim tanıdığım yaşlı bir teyze bu illetten rahmetlik oldu. 27 yaşında tanıdığım bir arkadaşım var şu an bu illetten muzdarip. Her gün konuşuyoruz çocuk çekiyor resmen.
https://i.hizliresim.com/YVH3ZS.jpg
Pzt gibi düşüş yakın zamanda bi 2003 de tezkerede heralde, ve 2013 de olmuş
YTD
Bir daha cumaya malla girmem tövbe kabine falan açıklanır ters köşe bir haber gelir ne me lazım ne de olsa hafta sonu çok atraksiyon oluyor. Geçen hafta olanlar malum..
Egitimden tam 2 yil gitti... Kimse telafisi olmayan bu agir egitim kaybini pek konusmuyor...
ilk ve orta dereceli ogrencilere yonelik online egitim sistemi tam bir fiyaskoya dondu. Elde edilen verim ve sonuc cok cok dusuk.
Ama bu online egitim sayesinde ilk ve orta okul ogrencileri birer tablet, telefon ve oyun bagimlisi oldular. Cocuklar ogrenci olduklarini unutmuslar.
Almanya daki okullarda vaka ciktigi zaman virus kapan ogrenci yada ogretmeni 15 gunluk sure icin eve gonderiyorlar. Bizde ise okulu tamamen kapatiyorlar.
En cok bu egitimdeki agir kayiplar ve esnafin durumu icin uzuluyorum.
Yav bebeğim covid19 tüm bu önlemlere, tüm bu kapanmalara, tüm bu tedavilere rağmen bu kadar insan öldürdü.
Ya bu önlemler olmasaydı ne olurduyu düşünmek hiç aklınızdan geçmiyor...
Kafanızın almadığı illeri yorumlamaya kalkıyonuz sonra böyle rezil oluyorsunuz... Yapmayın... Herkesin her konuda fikri olabilir ama bunu kendisine saklamalı... Çünkü bilgin yok, sadece fikrin var...
Öğrenciler o derece cep tel bağımlısı oldular ki normal hayata dönemiyorlar, twitterde sınavları iptal ettirmek için 3 milyonu aşkın twit attılar. Covid, salgın diyen ilaç tekellerinin uşağı profların twitlerine onbinlerce RT beğeni yağdırıyorlar. Yeter ki okullar açılmasın.
Seviyesiz, saygısız zeka özürlü ergenlerle muhatap olmamak için neyse ki engelleme var.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye’de Korona vakası30 bine dayandı vefat sayısı da 150’ye yaklaştı
http://www.habernews24.com/?p=483
Toprağı bol olsun o zaman
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aracı kurum müşteri numarası nasıl değiştirebilirim acaba .
Bu sabah girmeye çalıştığımda şifre Balıkesir olmuş .
Kaç tane doğrulama adımından geçtim .
Bir kurum şikayet etsem ip numarasından bir sonuç alınır mı acaba
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evde eğitimini devam ettirmeye çalışan 2 öğrencim var. Çocuklarıma üzülüyorum. Nasılsa online diye tüm gün ekran başında olmaları yetmiyor gibi, öğretmenlerin verdikleri ölçüsüz ödevlerle tüm günleri ekran başında geçiyor. Öğrenci psiklojisini anlamaya çalışmayan öğretmenler, nasılsa online olduğu için çocuklara akşam 21:00 e ders koymaya çekinmeyen öğretmenler, saatinde derse gelmeyen öğretmenler.... Çocuğumuza kendimiz sahip çıkacağız
Endekste orta vade yatırım yapacaklar bir müddet daha beklemesi gerekiyor. Şu anda olan olması gereken. Baba ho kesişiminden sonra gerçekleşeceklere bakmak lazım. Dönecekse bile mal almak için çok sayıda şans ve çok miktarda zaman olacaktır. Ama ya çakarsa?
Yani döndü, dondu vs diye birşey yok. Geçen yükseliş trendi bitti. Son düşüşle birlikte o sayfa kapandı. Malın toplandığı, maliyetlenmenin yapıldığı ve dağıtıldığı yerler grafikte net belli. Kartlar yeniden karılıyor şu anda. Yeni gelecek trendi bekliyoruz artık.
https://i.hizliresim.com/6oaru8.png
Benzer şartlardaymışız. Maalesef politikacılarımız gibi öğretmenlerimiz de çok yüksek kalitede değiller. İnsta da, Twitter da, FB da okulların açılmasını istemeyen bir sürü öğretmenin salgın var, ölüm tehlikesi var diye panik ortamı yaratmaya çalıştıklarını gördükçe nesillerimiz için üzülmemek elde değil. Elbette fedakarca işini yapan ve yapmak isteyen öğretmenlerimiz istisnadır, onlar baş tacımızdır.
elon musk bitcoinle tesla hissesi alabilirsiniz diye tweet atmış. devamında hem bitcoin hem tesla düşmüş.
şu adam piyasalara nasıl bir kazık atacak merak içindeyim.
damadı da boşverin. garaltısı gaybolsun.
elon musk bu manüpüle işlerini gtü yiyorsa abd borsalarında yapsın..
coin piyasaları yerine git barbut oyna daha şanslısın , birde piyasası varmış gibi savunuyor zibidiler..
vadeli dipten yaklaşık 19.000 puan tepti...biraz geri verse aşağı hiç fena olmaz...hiç değilse düzeltme niyetine 5-6 bin puan...
dün öğle uykumda kabus gördüm. yazayım da çıkmasın. borsa hızla düşmeye başladı, sonra öğrendik ki, damat kabinede. hani aklımda damat filan da yoktu, damadın kabineye girme ihtimali ile ne düşünmüştüm ne de bir yazı görmüştüm. bu başkanlık sistemi dünyada tek, bir kişinin her istediğini yapabildiği bir sistemin padişahlıktan farkı nedir? bir kontrol mekanizması yok.
yeni kabine cuma kapanıştan sonra gece yarısı açıklanırsa bunu ne ye yormak lazım?
Döviz artışından olumlu etkilenecek net döviz fazlası olan şirketler
https://i.dunya.com/storage/files/im...5/img-NyqH.jpg
Net döviz pozisyonu fazlasında 7.3 milyar liralık fazlayla birinci olan Sabancı Holding’i ise 6 milyar 562 milyon liralık fazla ile Şişecam takip ediyor. 5 milyar 734 milyon liralık fazla ile Aselsan üçüncü sırada bulunuyor. İsdemir 4 milyar 967 milyon liralık fazla
https://www.dunya.com/ekonomi/dovizd...-haberi-615650
En ucuzu dohol, kağıt resmen bedava.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu nasıl bir rezilliktir böyle ya. Şu garan ın haline bak. zerre tepki yok.
Selvi: Kabine değişikliği bugün açıklanacak
Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine değişikliğini bugün açıklayacağını söyledi.
https://www.memurlar.net/haber/96224...yapilacak.html
Eski tas eski hamam devam..
Bademler bankalardaki ağırlığı ele geçirsinler yada yabancı paylarını satıp çıksın bakın o zaman bankalar nasıl bir ralliye kalkıyor..
Reisin ağzında her gün bankalar ile ilgili müjdeler..
Bankaların krediler ile ilgili ciddi sıkıntısı var sanırım. Zaten 2020 öncesi yüzdürülmeye başlamış idi ki üzerine Covid geldi işler iyice arap saçına döndü. Bu 180 günlük bir süre verilmişti sanırım krediler ile alakalı takibe almayla ilgili Haziran da doluyormuş. Orada gelecek bir uzatma ya da bir "kötü banka" kurulup bu sorunlu kredilerin oraya aktarılması falan çok ciddi itici güç olur.
Garan özelinde ilk önemli desteğinde tutundu. Orada kısmet olursa orta vadeli bir işlem yapmak istiyorum. Bekliyorum o yüzden işlerin biraz netleşmesini. Düşecekse alttan, gidecekse de ortalama bir yerden gireceğim kısmet olursa.