Sayfa 461/1001 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bende 18.28 gözüküyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    borsa tarafı böyle...

viop bilmiyorum...

2. Yok abi, sürekli işim bu olmayacaksa kesinlikle caymam artık. Insallah öyle olmasın

Ama robot bittiği zaman çalışmaların gidişatına göre çok büyük ihtimalle hem tüm enstrümanlara sokarım hem de parayı kendi kazandığı ile attırırım. Benim gördüğüm kadarıyla örneğin 1m bağlayıp 2.5 - 3 kaldıraç ile ağırlığı endeks olmak üzere 30 35 enstrümana bağlanabilir, üzerine oynanmayacak kadar küçük ama tatmin edici getiri ( ayda enf. ×2 hedef) sağlayacak kadar da iyi miktar sanki bu. Bu miktarı bağlayacak kadar güvenilir hale getirme hedefim bu yıl sonuna kadar. Nasip bakalım.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    sözünden cayma, manuel işlem yapma...robot da 20 kontratı geçmesin, zaten kar eden sistem, 20 kontratla da iyi kazanır...her ay robotun kazandığı miktarı, hisse portföyüne düzenli alım için kullan. robotun portföyü (kar+karın hisse alımı için kullanılması) ne kadar artmış, senin portföy ne kadar artmış kıyaslarsın yıl sonları.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    borsa tarafı böyle...

viop bilmiyorum...

Günlük repo bu sanırım

Yarın bende sorayım bir

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    akp sözcüsü Ömer Çelik'in az önce yaptığı açıklama...

.......KABİNE REVİZYONU

Cumhurbaşkanımızın takdirinde bir konu bu. Bu tip durumlardaki bütün tahminler boşa çıkar. Ne zaman, nasıl yapılacağı tamamen cumhurbaşkanımızın takdiridir. O listelerin de uydurma olduğunu görmüşsünüzdür. Ankara siyasetinin cilvelerinden biri bu, kabine revizyonuyla ilgili tahminde bulunmak.
    ..........

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...gorev-41771114

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    akp sözcüsü Ömer Çelik'in az önce yaptığı açıklama...

.......KABİNE REVİZYONU

Cumhurbaşkanımızın takdirinde bir konu bu. Bu tip durumlardaki bütün tahminler boşa çıkar. Ne zaman, nasıl yapılacağı tamamen cumhurbaşkanımızın takdiridir. O listelerin de uydurma olduğunu görmüşsünüzdür. Ankara siyasetinin cilvelerinden biri bu, kabine revizyonuyla ilgili tahminde bulunmak.
    ..........

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...gorev-41771114
    özrü kabahatinden büyük diye bir laf var ya. neyse. yabancı bu ülkede durmaz arkadaşlar. yalancı hareketlere de kanmayın.

viopta karda olsan dahi zarar edenlerin kabusu üzerine çöküyor. ya yanılıp ben zarar etseydim diyorsun. şimdi hisse taşımak bile abes. bas parayı faize en azından yaşam kaliten düşmez.

onun için viop portföyün yüzde 10'unu geçmemeli. bu memlekette teminattan başka güveneceğin bir şey yok. uzun yazdım daha da yazardım da neyse işte.
    audentes Fortuna iuvat

genel olarak satış tehlikesini atlattığımızı düşünmeme rağmen, göstere, göstere, alacaklarını sanmıyorum. yine bir bahane bularak biraz kıvrandırırlar...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7. Manifesto ne oldu?

8. Viop XXXII

Cuma günü not indirimi bekliyorum koyun kafayı kaldırmazsa malda yalan mülkte yalan gel sen bir oyalan

Damat bu akşam bakan olmazsa kapayın başlığımı lütfen bir daha da açmam yazmam

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sayfa 461/1001 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •