Sayfa 466/1001 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Viop XXXII

  1. Covid bir gerçek. Sadece benim tanıdığım yaşlı bir teyze bu illetten rahmetlik oldu. 27 yaşında tanıdığım bir arkadaşım var şu an bu illetten muzdarip. Her gün konuşuyoruz çocuk çekiyor resmen.



  2. Pzt gibi düşüş yakın zamanda bi 2003 de tezkerede heralde, ve 2013 de olmuş
    YTD

  3. #3723
     Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    İlk dönemlerde inanıyordum salgına, artık bunun bir yalan olduğuna inanıyorum. PCR testinin nasıl güvenilmez bir test olduğunu internette bizzat hekimlerin deneyimlerinden gördüm. İnsanlara bu testin sonucuna göre ilaçlar içirildi. Geçenlerde Beylikdüzü devlet hastanesinin covid ve acil servis gorüntülerini izledim, kimsecikler yoktu. Olan lokantası, kahvehanesi, internet kafeci, halı saha, düğün salonu, gelinlikçi gibi on binlerce küçük iş sahiplerine oldu. Yüzbinlerce insanın katıldığı şu kadar kongreler yapıldı gerçekten bir salgın olsaydı adalet ve kalkınma partililerin yarısı ölmüş olmalıydı. He bir de grip vardı, hiç duydunuz mu grip olanı, yok. Uydurdular bir salgın hikayesi toplumun birçok anayasa temelli özgürlüğü sınırlandırıldı. Ses eden olursa da savunması çok kolay, senin sağlığın için yapıyoruz diyorlar. Peki ya aşı, aşıyı üreten herif aşıyı kendine yaptırmıyor. Bir restoranda aşçının kendi yemeyeceği yemeği size yedirmesini kabul eder misiniz, ben etmem, bu yüzden aşı da olmuyorum. Kapalı alanlar dışında da maske de takmıyorum. Millet iyice prangaya alıştı, insanların birbirinden uzak olduğu açık havada virüs nasıl bulaşacak biri çıksın anlatsın, zaten bilimsel olarak da ispatı yok. Çin de yerlere düşen adamlar nerelerdeler, Çinliler niçin artık yerlere düşmüyorlar.
    Birsürü cahil zırvası yazmışsın. Akıl zerresi olsa sende grip nerede hani demeden önce bir düşünürsün, o kadar maske mesafe önlem aldık tabi grip olmaz... Grip bulaşıcı değil virüs kadar... O kadar ölen var, bu düşüncelerin suç, günah!

  4. Bir daha cumaya malla girmem tövbe kabine falan açıklanır ters köşe bir haber gelir ne me lazım ne de olsa hafta sonu çok atraksiyon oluyor. Geçen hafta olanlar malum..

  5. #3725
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Katılmıyorum. Yapılan herşey planlı, programlı. Amaç belli, hedef belli. Görünüşe göre de hedefe az kaldı. Zaten ağzından kaçırdı biri, 19 yıldır hazırlandık diye.



    Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hem gizli bir hedefi var, ima ettiğiniz gibi ülkeyi bölmek, şeriat vs gibi ama bunu alelade bir akp vekili biliyor ve bir de ağzındam kaçırıyor muhahahah

    Zaten sende gram olsa pazar gecesi yok böyle düşmez, mümkün görmüyorum lafları etmezdin muhahahaha

  6. Egitimden tam 2 yil gitti... Kimse telafisi olmayan bu agir egitim kaybini pek konusmuyor...

    ilk ve orta dereceli ogrencilere yonelik online egitim sistemi tam bir fiyaskoya dondu. Elde edilen verim ve sonuc cok cok dusuk.

    Ama bu online egitim sayesinde ilk ve orta okul ogrencileri birer tablet, telefon ve oyun bagimlisi oldular. Cocuklar ogrenci olduklarini unutmuslar.

    Almanya daki okullarda vaka ciktigi zaman virus kapan ogrenci yada ogretmeni 15 gunluk sure icin eve gonderiyorlar. Bizde ise okulu tamamen kapatiyorlar.

    En cok bu egitimdeki agir kayiplar ve esnafin durumu icin uzuluyorum.

  7. #3727
     Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Hem dunyada hemde Turkiye de yapilan vaka tespit yontemi hala koca bir muamma.

    ABD de 550 bini kisiyi olduren ayni virus neden baska ulkelerde bir kac bin kisiyi oldurebiliyor ?..

    Gecenlerde saglik bakani Turkiye de 2019 ve 2020 yillarinin genel olum istatistiklerini acikladi . 2020 de 2500 kisi daha az olmus.

    Dunyada hava kirliliginde her yil 7 milyon, sigaraya bagli hastaliklardan 8-9 milyon, Alkol ve uyusturucuya bagli hastaliklardan bilmem kac milyon insan oluyor.
    1.5 yilda Covid-19 olen insan sayisi 2.5 milyon. Ki bu sayinin yarisi saibelidir bana gore.
    Yav bebeğim covid19 tüm bu önlemlere, tüm bu kapanmalara, tüm bu tedavilere rağmen bu kadar insan öldürdü.

    Ya bu önlemler olmasaydı ne olurduyu düşünmek hiç aklınızdan geçmiyor...

    Kafanızın almadığı illeri yorumlamaya kalkıyonuz sonra böyle rezil oluyorsunuz... Yapmayın... Herkesin her konuda fikri olabilir ama bunu kendisine saklamalı... Çünkü bilgin yok, sadece fikrin var...

  8. #3728
     Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Final party.
    Ak Swingers mezuniyet töreni

Sayfa 466/1001 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •