Originally Posted by
İnternational
İlk dönemlerde inanıyordum salgına, artık bunun bir yalan olduğuna inanıyorum. PCR testinin nasıl güvenilmez bir test olduğunu internette bizzat hekimlerin deneyimlerinden gördüm. İnsanlara bu testin sonucuna göre ilaçlar içirildi. Geçenlerde Beylikdüzü devlet hastanesinin covid ve acil servis gorüntülerini izledim, kimsecikler yoktu. Olan lokantası, kahvehanesi, internet kafeci, halı saha, düğün salonu, gelinlikçi gibi on binlerce küçük iş sahiplerine oldu. Yüzbinlerce insanın katıldığı şu kadar kongreler yapıldı gerçekten bir salgın olsaydı adalet ve kalkınma partililerin yarısı ölmüş olmalıydı. He bir de grip vardı, hiç duydunuz mu grip olanı, yok. Uydurdular bir salgın hikayesi toplumun birçok anayasa temelli özgürlüğü sınırlandırıldı. Ses eden olursa da savunması çok kolay, senin sağlığın için yapıyoruz diyorlar. Peki ya aşı, aşıyı üreten herif aşıyı kendine yaptırmıyor. Bir restoranda aşçının kendi yemeyeceği yemeği size yedirmesini kabul eder misiniz, ben etmem, bu yüzden aşı da olmuyorum. Kapalı alanlar dışında da maske de takmıyorum. Millet iyice prangaya alıştı, insanların birbirinden uzak olduğu açık havada virüs nasıl bulaşacak biri çıksın anlatsın, zaten bilimsel olarak da ispatı yok. Çin de yerlere düşen adamlar nerelerdeler, Çinliler niçin artık yerlere düşmüyorlar.
Yer İmleri