teşekkürler
Yeni para( yaklasik 100k $) 32 gun
Vakifbank 2.5
Ing 2.75
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hem de E-turuncu hesap. Ayda 750 TL harcamazsak 16.50. Benim için ING devri kapanmıştır artık. Burgan dijitale devam.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Sayın Dudu,
Hisselerinizi uzun vade/emeklilik için mi tutuyorsunuz yoksa trade ettiğiniz oluyor mu? Ben dayanamayıp satıyorum sürekli ama bu bist beni hiç üzmüyor aldığım fiyatın altını da mutlaka gösteriyor gidip oradan tekrar alıyorum. Sormak istediğim şu, uv yatırım yaptığınız ve hiç trade yapmadığınız kağıt var mı varsa kar ettirdi mi? Tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
17.25 ten bağladığım arı hesap bu akşam farkettim 2 gündür 15.25 ten devam ediyormuş bıkkınlık geldi!
Burgandan başka kalmadı diğerleri 15,16 lara çekti benzine peynire domatese zam gelirken faiz düşmesi sıkıntı büyük
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu saydigim kagirtlarda hemen hemen hic trade yapmam.
Bunlar portfoyun ve emekliligimin temel direkleridir.
Hep ekleme yaparim.
Nadir olarak ancak daha iyi bir senet bulursam ona kaydiririm.
Bunun disinda bu kagitlar arasi portfoy ici dengeyi saglamak icin kucuk kaydirmalar yapabiliyorum.
Syg,
Halkbank "Dövizden TL'ye Dönüşüm Mevduat Hesabı" geliştirdiğini duyurdu 21.08.2019 10:43
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Mevduat sahiplerine avantajlı ürünler sunmayı sürdüren Halkbank, hesabındaki dövizini satarak tasarruflarını Türk Lirası olarak değerlendirmek isteyen müşterilerine "Dövizden TL'ye Dönüşüm Mevduat Hesabı" geliştirdiğini duyurdu. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, "Yeni ürünümüzün, Türk Lirası'na geçişleri hızlandıracağına inanıyoruz" dedi.
Halkbank'ın yeni ürünü "Dövizden TL'ye Dönüşüm Mevduat Hesabı", Dolar ve Euro cinsinden birikimlerini kazançlı bir yatırım aracı olarak Türk Lirası mevduatında değerlendirmek isteyenlere özel ayrıcalıklar sunuyor. Hesap açılış alt limitinin 500 TL olduğu ürün kapsamında hesabındaki dövizini satarak dövizden Türk Lirası'na geçenlere, belirlenen vade aralıklarına göre yüzde 0.95 ile yüzde 1.10 arasında ilave marj uygulanıyor.
Kurdaki dalgalanmanın azaldığı ve Türk Lirası'nın değer kazandığı bir dönemde, geliştirdikleri yenilikçi mevduat ürünlerine olan ilginin her geçen gün arttığına dikkat çeken Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan:
"Gelişmiş ülkelerde parasal sıkılaştırmanın son bulmaya başlaması, uluslararası yatırım iklimini biraz daha yumuşattı. Bu süreçte, ülkemizde hayata geçirilen ekonomik uygulamaların başarıya ulaşması da piyasalara güven verdi. Bu koşullar altında, gelecek dönemde Türk Lirası varlıkların değer kazanmasına yönelik beklentilerin de yükselmesiyle birlikte Türk Lirası'nı destekleyecek yeni ürünlerin oluşturulması gerekiyordu. Bu ihtiyacı karşılamak üzere hazırlanan yeni ürünümüzün, daha önce dövize yönelen müşterilerimizin Türk Lirası gibi kazançlı yatırımlara geçişini hızlandıracağına inanıyoruz." dedi.
Altın hesabı için önerebileceğiniz banka var mı?
Ziraat'ın vadesiz altın hesabını kullanıyorum.
Altını Lira ve Dollar'la alıyorum, yada TL ve Dollar'a geri çeviriyorum.
Günde 6 işlemle kısıtlı.
Euro Dollar arbitrajda İş'e göre daha dar fark uyguluyor.
İş doğrudan Dollar'la alım satıma izin vermiyor.
Müşterisinden iki defa para kazanmak istiyor.
Aynısını Euro Dollar parite işlemlerinde yapıyor, iki defa komisyon alıyor.
Hocam ziraat saklama ücreti alıyor mu?
Tavsiyeler için teşekkür ederim.
her şeye zam binerken, enflasyon artarken, dolar altın her gün yükselirken faizlerin düşmesi yine bazılarının garibanların ve orta varlıklı yatırımcıların parasında-malında gözü olduğunu gösteriyor
Amaç orta sınıfa birikim yaptırmamak... Ev araba alsın... Kredi çeksin... Ömür boyu borclansin.... Müteahhitler, otomobil şirketleri kazansın...
Kesinlikle Kuveyt Türk. Altın/platin ve gümüş işlemleri için kullanıyorum. Birincisi altın için birikim ve katılım hesabı açabiliyorsunuz. Aylık olarak altınınıza kar payı veriyor. İkincisi altınınızı istediğiniz zaman fiziki olarak vermeyi taahhüt ediyorlar. Hatta atmden gram gram çekebiliyorsunuz. Marj düşük. Gram gümüşü bile sanırım fiziki teslimleri var diye hatırlıyorum ama emin değilim onda. Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
24.88 den bağladığım 365gün 215k lık birikimi aktiften bozmamak adına bugün bankalardan kredi çekmek istedim.para lazım olunca.
hepsi bana kapıyı gösterdi.neymiş enpara ve ceptetebden devamlı kredi kullanmışım puanım düşmüş.rezilliğe bak 215 k mız var bankalardan kredi dileniyorum:oleyo:
Vakif 310kdolara temdit 32 gün 3,25 öneriyor. Daha iyi oran alan var mı?
Dikkatle izliyorum ama ben degisiklikieri 3-5 ayligina degil 3-5 yilligina yaparim.
Eregl tuprs'a gore daha dalgali, daha siklical yani dongusel bir kagit.
Portfoyumde olmasini isterim tabii..
Son 30 yilda iki defa yuklu aldim ikisinde de para kazanamadim.
Kuyruk acim devam ediyor. :)
Nakit yaratabilirsem onumuzdeki donem alacagim insallah, ama hep uzun vadeli yatirim yaparken yaptigim gibi ben 2 yila yayarak alirim onu, tek defada almam..
Dibin dibi vardir..
Tek defada alininca hata yapma olasiligi artar.
Beklemek icin olan sabir cabuk tukenir v.s v.s
Syg,
ING E-turuncu da 16.5 'a düşmüş. Çok yazık gerçekten. Enflasyonun altında bir kazanç veriyorlar.
Ankara da en hesaplı çeyrek - Cumhuriyet ve gram altın satabileceğim neresi var ? Bilenler yazarsa sevinirim. Bugünlerde altınları satacağım.
Merhaba arkidişler,
Her zaman sıcacık, taptaze oranları sizlere bildiriyordum. Dün yoğunluktan yazamadım; bu yüzden oranlarım dünden kalma, bayat oranlardır:
500 bin üzeri ABD Doları temdit bakiye için Vakıfbank şubem: %2,90
Aşağıdaki bankalara fiyatlama almak için sormuştum, bu sebeple yeni giriş olarak değerlendirmiş olabilirler:
Vakıfbank (başka şube): 500 bin üzeri ABD Doları %3,40, 250 bin TL %18,25
Vakıfbank (bambaşka şube): 500 bin üzeri ABD Doları %3,25, 250 bin TL %18
Rodeo: 500 bin üzeri ABD Doları %3,30, 1mn TL %17,75
Burger: 500 bin ABD Doları %3,25, 500 bin üzeri ABD Doları %3,10, 1mn altı TL %18,25, 1 mn üzeri TL %18
İng: 500 bin üzeri ABD Doları %2,75, 1mn üzeri TL %17
Work Bank: 500 bin üzeri ABD Doları %2,65, 1mn TL %17,75
Herkese selamlar
Alabilecek misin hepsini? Biraz zorlamışsın.