Yeni para( yaklasik 100k $) 32 gun
Vakifbank 2.5
Ing 2.75
Sent from my iPhone using Tapatalk
imza yok.
Hem de E-turuncu hesap. Ayda 750 TL harcamazsak 16.50. Benim için ING devri kapanmıştır artık. Burgan dijitale devam.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Sayın Dudu,
Hisselerinizi uzun vade/emeklilik için mi tutuyorsunuz yoksa trade ettiğiniz oluyor mu? Ben dayanamayıp satıyorum sürekli ama bu bist beni hiç üzmüyor aldığım fiyatın altını da mutlaka gösteriyor gidip oradan tekrar alıyorum. Sormak istediğim şu, uv yatırım yaptığınız ve hiç trade yapmadığınız kağıt var mı varsa kar ettirdi mi? Tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
17.25 ten bağladığım arı hesap bu akşam farkettim 2 gündür 15.25 ten devam ediyormuş bıkkınlık geldi!
Yer İmleri