Hem faize basýyorlar hem dolara basýyorlar.hepsi birden zortlýyýcak bence...pek yakýnda ..cok yakýnda...
Hem faize basýyorlar hem dolara basýyorlar.hepsi birden zortlýyýcak bence...pek yakýnda ..cok yakýnda...
Aklýma þu geldi bu sözlerinizden sonra. hani 1 daire alýrsýnýz ya muteahhitten veya koparttiften sonra öðrenirsinizki o daireyi 3.5 kiþiye satmýþlardýr diye. veya 1 tatil yapmak istersiniz ayný odayý yine çok kiþiye satýlmýþtýr otel kapýsýnda kalakalýrsýnýz.
Þimdi gelelim asýl meseleye. denen oki. kamu bankalarý dolarý baskýlamak için müþteri mevduatýný piyasaya sürüyor yani seni senin dolarýn ile vuruyor. ne kadar doðru bilemiyorum. özel bankalara bile baský varmýþ piyasaya dolalarla müdahale yapýn diye.
Yeni türkiye ve Ali babanýn çiftiliði.
Baþka bir dedikodu da Vatandaþ dövizinin tamamýný deðil sadece %15 ini çekse bankada karþýlýðý varmýdýr diye soruyorlar.
1 Temmuz dan itibaren aynen öyle en iyisi dövizini al bankalarýn küçük boy kiralýk kasalarýna koy bak bakalým neler oluyor o zaman NOT:Küçük boy kasalarýn kiralarý yýllýk 150-200 tl arasýnda (evinde dövizini saklamak zorunda deðilsin)
Kesinlikle Bu bir yatýrým tavsiyesi deðildir.
En sonunda TL ye cevirecekler.
bu döviz zaten bankalarda varmiki MB ZK olarak alýyor kendine.
Sonunu dusunen kahraman olamaz dudu reissu an para kazanilacak tek yer var oda riski alana borsa ...risk alinmadan kazanc ta yok ...2 ay once senle burada temettu meselesi konusurken en guzel temettu kagidi is yatirim demistim yillarin tecrubesi
) o gun 0.96 ydi dun itibari ile 1.34 oldu 1.32 ciktim nerede var 2 ayda %35 kazanc ? Bugunku aylik tl mevduatin net 1.4 getirdigini varsayarsak 25 aylik mevduat kazanci demek ...
Yer Ýmleri