Hocam ziraat saklama ücreti alýyor mu?
Hocam ziraat saklama ücreti alýyor mu?
Tavsiyeler için teþekkür ederim.
her þeye zam binerken, enflasyon artarken, dolar altýn her gün yükselirken faizlerin düþmesi yine bazýlarýnýn garibanlarýn ve orta varlýklý yatýrýmcýlarýn parasýnda-malýnda gözü olduðunu gösteriyor
Amaç orta sýnýfa birikim yaptýrmamak... Ev araba alsýn... Kredi çeksin... Ömür boyu borclansin.... Müteahhitler, otomobil þirketleri kazansýn...
Kesinlikle Kuveyt Türk. Altýn/platin ve gümüþ iþlemleri için kullanýyorum. Birincisi altýn için birikim ve katýlým hesabý açabiliyorsunuz. Aylýk olarak altýnýnýza kar payý veriyor. Ýkincisi altýnýnýzý istediðiniz zaman fiziki olarak vermeyi taahhüt ediyorlar. Hatta atmden gram gram çekebiliyorsunuz. Marj düþük. Gram gümüþü bile sanýrým fiziki teslimleri var diye hatýrlýyorum ama emin deðilim onda. Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Hem acemi hem amatörce yazýlmýþ yazýlarýma yatýrým maksadýyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
24.88 den baðladýðým 365gün 215k lýk birikimi aktiften bozmamak adýna bugün bankalardan kredi çekmek istedim.para lazým olunca.
hepsi bana kapýyý gösterdi.neymiþ enpara ve ceptetebden devamlý kredi kullanmýþým puaným düþmüþ.rezilliðe bak 215 k mýz var bankalardan kredi dileniyorum![]()
I LOVETHAILAND
Yer Ýmleri