Inşallah. Celik hocam . Borsa düşer çıkar. Iniş çıkış normal . Fakat bir gecede %15 Dolar artması moral bozuyor . ..
Printable View
İyi geceler hocam.
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı geceler Hocam. Böyle günlerde şunu tekrar hatırlamış oluyoruz. Dolar çıksında kendim kazanayım, ülke isterse batsın diyen bir kesim var.. kendisini güya fakir fukara sever olarak gösterir bi de bunlar...
Günaydın Hayırlı haftalar , dövizin böyle bir şekilde artmasını sağlanarak, market ve mağaza zincirleriyle, zam olarak geri dönecektir. Ihlas holding gibi temiz aile çocukları bunu biliyorlarki 3 ayda %40 düşürdüler. Cenabı hak döviz dışında bekleyenlere yardımcı olsun ....
Bugün yine bana bana of çekmek düşer of of of of of
Dövizin ateşinin sönmesi lazımdı. Şu ana kadar olmadi . Herhalde bilmediğimiz gelişmeler var . Bir Açıkla ma yapılsa biraz tansiyon düşerdi.
Bankaların açılması ile dolar biraz sakinleşti. Yüksek makas olması satışları azaltıyor. Inşallah biraz daha düşer...
Günaydın hayırlı sabahlar herkese
Hazine bakanı Elvan’ın yaptığı açıklamadan sonra kurda düşüş oldu, umarız gerekli müdahale yapılır
bugün güzel bir dayak çekecekler bizlere. Sonrası hayırlı olur inşallah.
Devre kestireceginiz yerde . Bugün hiç açmasanız veya bilgisayar arızası, teknik bir ariza yaratsaydınız. Onu bile beceremediniz . Sağlk olsun ...
Ben anlamıyorum mebes kardeşim. Bunların hepsi şahsi fikrim, danışıklı dövüş. Ama arada kaynayan bu ülkenin değerlerine yatırım yapan bizler oluyoruz. Koskoca bankalar bile tabana yakın açtı. Neden diye soruyor insan NEDEN. Faiz artırdı diye MB başkanını değiştiriyorsun ama ppk da görev yapan yöneticiler değişmiyor? Bu adam tek başınamı alıyor kararları?
Dolar/TL nin %15,63 yükselişle kapattığı 10 Ağustos 2018 günü BIST100 endeks gün için -%8,84 seviyesine kadar geri çekilme yaşadıktan sonra gün sonunu -%2,18 kapatmıştı.
Bu tarihsel bir veri. Yorumsuz paylaşıyorum.(Alıntıdır )
Piyasa yapıcı olsam saat 14'e kadar piyasayı düşürüm. Geçen haftadan longta olanları terse bırakırım.
Saat 14'den sonra piyasayı alıp bugünden itibaren short yapanları terse bırakırım.
Herkesin bildiği ve beklediği şeyi yapmam.(Alıntıdır )
2. Devreyi kestik
Düz mantık bakarar, dollar gevşedikçe, BİST yükselecektir diyemiyorum.
Çünkü söylediğim gibi, TL yi korumak için gecelik swap faizini çok arttırırlarsa, TL bulamayan yabancı yarın yok gibi satış yapar BİST te.
Bulması gereken TLyi, borsadaki varlıklarını satarak bulur.(Alıntıdır )
Borsadan çıkıp dolara oradan Londra ya
Kaçın bakalım kaçın nereye gidiyorsanız artık sizin ülkenizde pandemi yok üretim tam kapasite sanki
Ben ekran kapattım dışarı çıkıp gezicem sizlerde aynısını yapın Su akar yolunu bulur hem kendimi hem sizi bu düşüşte dışarıda bırakmanın üzüntüsü yaşıyorum
Şimdi bir arkadaş mesaj çekti,
Hep benim kağıtlar mı devre kesecek, bak herkesin kağıdı devre kesti....Bak nasıl oluyormuş.
Borsa taban yapınca...
Bir günde mizah yeteneğimiz tavan yaptı. (Alıntıdır )
Yeni gelenler ilk şoku yaşadı yapacak bişey yok beklemekten başka
Yürütmede bu süreci iyi yönetebilirlerdi
Yeni gelen yatırımcıya hoş geldin partisi veriliyor . Inşallah uzun sürmez [emoji851][emoji851][emoji851]
Umarım şok atlatılır ülkeye yazık olacak bir günde şirket değeri yerlerde