-

Originally Posted by
esma
Allah yüreğinde kötülük taşımayan herkesin yardımcısi olsun.
Mevlamız kerimdir.
-

Originally Posted by
yerli
Hayırlı geceler Hocam. Böyle günlerde şunu tekrar hatırlamış oluyoruz. Dolar çıksında kendim kazanayım, ülke isterse batsın diyen bir kesim var.. kendisini güya fakir fukara sever olarak gösterir bi de bunlar...
Misyonerlerin en iyi yaptığı diyatrodur vakıf adı altında yardım kuruluşu adı altında kurulup örgütlenmeler olur ve her alanda buraların içersindeki ler kullanılır algı ve reklam işinde çok iyiler
-
Günaydın Hayırlı haftalar , dövizin böyle bir şekilde artmasını sağlanarak, market ve mağaza zincirleriyle, zam olarak geri dönecektir. Ihlas holding gibi temiz aile çocukları bunu biliyorlarki 3 ayda %40 düşürdüler. Cenabı hak döviz dışında bekleyenlere yardımcı olsun ....
-
Bugün yine bana bana of çekmek düşer of of of of of
-
Dövizin ateşinin sönmesi lazımdı. Şu ana kadar olmadi . Herhalde bilmediğimiz gelişmeler var . Bir Açıkla ma yapılsa biraz tansiyon düşerdi.
-

Originally Posted by
mebes
Dövizin ateşinin sönmesi lazımdı. Şu ana kadar olmadi . Herhalde bilmediğimiz gelişmeler var . Bir Açıkla ma yapılsa biraz tansiyon düşerdi.
Lütfi Bey bi açıklama yayınladı biraz önce ama sanırım biraz gecikti
-

Originally Posted by
arrda
Lütfi Bey bi açıklama yayınladı biraz önce ama sanırım biraz gecikti
Piyasa yeterli görmedi. Artık londra açılışını bekleyeceğiz. Ordan da olumsuz çıkarsa . Inşallah çıkmaz. Kotu olur ...
-
Bankaların açılması ile dolar biraz sakinleşti. Yüksek makas olması satışları azaltıyor. Inşallah biraz daha düşer...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri