Endeks Haftalık fibo 0.38 (1350) fibo 0.50 (1280)burası aynı zamanda kanal alt bantı. Buralardan dönmesini bekliyorum. İnşallah daha kötüsünü görmeyiz.
Endeks Haftalık fibo 0.38 (1350) fibo 0.50 (1280)burası aynı zamanda kanal alt bantı. Buralardan dönmesini bekliyorum. İnşallah daha kötüsünü görmeyiz.
Yarın bugünden daha önemli olacak. Bu fibo seviyeleri izliyor olacağım.Birde EMA 200g olan 1332 seviyesini de dikkatle izliyeceğim En azından bir taban oluşumu umudu çıksın yeter. Yoksa güçlü geri dönüş biraz zaman alabilir. Lütfen moralinizi bozmayın daha önce kazandığımız şirketler gene bize kazandıracaktır. Bazı şeyleri yaşayarak tecrübe kazanılır. YTD.
Geçen 28 Ocak ta borsa 1580 iken 1330 beklediğimi yazdım çoğu kişi inanmadi daha detaylı analiz yapacaktım saldirmalar oldu yapmadım yazılanlara gülüyorum sadece kısa vadede dönüş beklemiyorum darbe dahil bütün krizleri yaşadım edindiğim tecrübeler doğrultusunda bu düşüş darbedekinden daha derin olacak uzun soluklu ayı piyasasi bekliyorum
Süre olarak daha uzun süreceğine katılıyorum haziran-temmuz gibi yani yılın ikinci yarısından itibaren ki daha öncede zikrettiğim seviyelerden sert bir boğa piyasasına gireceğimiz kanaatindeyim.Sebebi olarak ta çok yüksek ihtimal muhtemel bir erken seçim tarihinin 2021 sonbahar yada 2022 mart-nisan olarak haziran-temmuz gibi belli olacak olması şahsi fikrim.Arkadaşlar bu düşüşün bu kadar derin olmasının sebebinin sadece MB başkanının değişmesi mi olup olmadığı yönünde sorular soruyorlar forumda; bu düşüşün bu kadar derin olmasının ilk sebebi nisan ayı başı itibarıyle tüm dünya borsalarında bir düzeltmenin başlayacağını düşünmem bunu öngören bilen yabancı bizde yaşanan bu ani gelişme ile hemen satışa başladı.İkinci ve daha önemli sebepte önemli yabancı yatırım fonlarının (dün birinin başındaki adam zaten açık açık dile getirdi tl ye yatırım yapmayacaklarını ) ülkeye olan güven sorunu adı altında yaptıkları operasyon yani çok basit örneklemek gerekirse adam diyor ki bir gecede tek bir KHK ile istenilen her şeyin yapıldığı bir ülkede benim paramın başına da her an her şey gelebilir böyle bir şeyin olması şahsımca mümkün olmasa da adamların çok basit mantık olarak düşünceleri bu yani özetle diyor ki güven problemi yaşadığım bir ülkede dünyanın en büyük kazancını elde edecekte olsam orada paramı tutmam ve yenisini sokmam YTD...
NOT : Yine daha öncede belirttiğim gibi 2-3 ay sürebilecek bu ayı piyasasında doların 8 tl üzerinde fiyatlanacak olması ile birlikte bistte dönüşü beklediğim seviyelerde ki bu seviyeleri dün belirttim yine bir gece maximum 9.80 leri görerek pick yapacak olması ve yine muhtemel olarak bu sığ bir asya piyasasında gerçekleşecek ve doları olan yerliye bu fiyatlardan satış imkanı vermeyecek...YTD...
Adem Ayan hocamızın bir sözüyle bugünü bitirelim.
Bugün de borsa tarihine geçti...Geçmişi yad ederken bugünkü düşüşü de anlatacağız:
''Oho...Siz hiç Kchol , Asels, Garan , Eregl , Sise, Tüpraş'ın aynı anda taban olduğunu gördünüz mü ? '' diyeceğiz;
''bakın biz bu günleri de gördük .''diyeceğiz.
[QUOTE=kartal975;5251735]Ayın 1 inde attığımız şu mesajımızı da yukarı alalım ve 1200 altında 1155 den döneriz diyelim normalde 1225 in kırılmaması lazım ama ben 1155 diyerek sallıyorum sonra hedefimiz 1800 YTD...
Bilgi tecrübe öngörülerinizi paylaştığınız için Teşekkürler. Bilgi su gibi akar herkes nasibi kadar doldurur bakracını. Yazdıklarınızı dikkate alıyorum ama nasipten ötesi olmuyor sonuçta.
Yer İmleri