yinede rızanın nibaşı kadar olamadı.... adamlar 9 dan sürdü... bu 16,50 idi...
Printable View
yinede rızanın nibaşı kadar olamadı.... adamlar 9 dan sürdü... bu 16,50 idi...
sırayla el atıyor taktalarına adam......Bence sırada ieyho var (eski meteks) oda 10 yıldır yatıyor... 1 liranın altında kalan bir kaç taktadan biri.
Asla Yatırım tavsiyesi eğildir. Zarar Edebilirsiniz
Benim bizim piyasada çok al sat yönünde işlemim olmuyordu zaten bu tarz hisselerde hiç yapmadım yapmamda.
trade edeceksem vadeli piyasalarda ederim dünyada hiçbir yerde hissede trade edilmez. Ettiğini sanırsın.
Bence 350 milyon usd altında her fiyat bedava bence hurda fiyatları
zaten ilk alırkende 0.01 ila 22 tl arası her yer benim için aynı ama 11 altından her yerden gözm kapalı alırım demiştim.
tahtalar kısa vade çok yükseldi ne olur ne olmaz bilmiyorum ama güncelleme yapacak olsam 22-11 arası yeni alım aralığım olmuş oldu.
Bir şirketi incelerken Temel analiz,teknik analiz,takas,bilanço vs 15 yılda az biraz öğrendik ama bir şirketin gerçek değerini,ederini hesaplayabilmeyi yada değer biçebilmeyi beceremiyoruz.mesleki olarak sektörün içinde olmadan internet üzerinden veya forum okuyarak olacak bir iş değil sanırım. Bu konuda bu ortamda bilgilerini paylaşan ender insanlardan birisiniz.10 yıl önce çok kıymetli insanlar vardı ama meyve veren ağaç taşlanır misali çoğu bırakıp gitti
tahtaya girecekler eski yazıları okuyun öyle yükseldiğine bakmayın az inletmedi burada insanları.
ordan almak kolaydı yüreğe gerek yoktu çünkü 150 milyon usd ve altıydı hep.
bilanço hele bir gelsin bakalim boşmu dolumu çıkıyoruz belli olur:
19 u gecesi gelir.
çimsa gibi gece saat birde açıklayın kimse görmesin.:Sad:
sn albatros çok şeyi buradan öğrendik öğrenmeyede devam ediyoruz.
Evi arabası olan evine tadilat yaptıran pazara giden gelen herkes değerleme yapabilir.
Önemli olan o değil ters esen rüzgarlarda ayakta kalabilmektir.
benim hayat standartım bu 2 lirada olsa aynı 20 lirada olsa aynı değişmiyor.
çoğu kişin hayat standartı değişti ondan yazmıyor..
bizim aynı.
Bilanço hiç kimsenin tahmin etmediği bir zamanda geldi.Anında satış yiyip devre kesti
Sırf satış yesin diye öğle arası bilanço açıkladı her zaman son dakikayı bekleyen yönetim ama yemezler, biz uzun vadeciyiz, kaç tane böyle süper kar açıklayan şirket kaldı, kur yükselmeye devam ettikçe karda katlanmaya devam edecek.
Beklenti kaçti da piyasa bu kari begenmedi?
19.70 den nasiplendik
Satsınlar bakalım, asıl bomba bilanço 9 aylıkta gelecek, birde bedelsiz açıklarsa o zaman 25 üzeri yerine koyarlar, hem satıpta nereye gidecekler.
Nuh Çimento'nun vergi dairesine sunulan 2020 yılı 6 aylık net karı 156.282.561 TL
***Açıklanan kar/zarar rakamı Geçici Vergi Beyannamesi'deki tabloda yer
almaktadır. Tablo SPK mevzuatına uygun hazırlanmamıştır. SPK mevzuatına
uygun rakamlar ayrıca açıklanmaktadır.***
sermayesi kadar kar var altı aylıkta
ama tahta devre kesiyor
beklenti bitti sağılın çoçuklar hesabı
bakalim kim yüklenecek malları bu bilançoya elini taşın altına atan bir kurum çıkar heralde.:party:
YURT DIŞI SATIŞLAR
2019/12 - 679.589.652,35
2020/06 - 474.561.090,57
YURT İÇİ SATIŞLAR
2019/12 - 307.257.691,03
2020/06 - 115.021.362,28
2019 yılına ait yurtdışı satışların %70' ni 2020 ilk 6 ayda yakalamış. Yurt içi satışlarda bir düşüş mevcut fakat yurt dışı satış bunu kompanse ediyor.
Not : Brüt satış rakamları dikkate alınmıştır.
156 milyon kar......bantlar para basmış MaşaAllah.
Gömlekçiler, vampirler, günlükçüler yol alsın... azıcık durulsun bakalım....
19,20 den alamadık...alabilen var mı.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değilidir. zarar Edebilirsiniz.
https://i.imgyukle.com/2020/08/17/ujQite.jpgHiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Bile bile ters köşe olduk anasını satimm. Adam 90 dan taktı.
ne zamana kadar takacak mesele o. mantığım almıyor...
bu fiyatlamayla nasıl zaptedilecek göreceğiz.
Asla Yatırım tavsiyesi değildir. Zarar Edebilirsiniz.
VAKIF ve TEB YATIRIM' daki arkadaşlar kim? Tepeden yapışmışlar mala.
bugün artık vermez beyler
20 tl üstüne atarlar bir saate bence
sadece kendi gözlemlerim
tahtayada 21 den sonra artık satış gelir bol bol
onları da hangi babayiğit karşılar bilmem
kişisel görüşlerimdir düşebilirde bir şey diyemem
ama ben tahta yapıcı olsam neden vereyim böyle bir bilanço getiren bir nimeti.:party:
ALNUS ayak, tırı vırı bir kurum. Yapı Kredi veya AK Yatırım ile A1' a malı virmanlayacak gibi duruyor. Gösterge 38.000 LOT mal verdiğini gösteriyor fakat benim tahminim 20-25.000 LOT mal yedirmiş gibi duruyor.
https://i.hizliresim.com/EivvSo.png
19,20 destek oldu... 21,60 da direnç..