Sayfa 476/748 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1. yinede rızanın nibaşı kadar olamadı.... adamlar 9 dan sürdü... bu 16,50 idi...
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

2.  Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    kapta son gönderim tarihi 19'u diyor... bunlarda son dakkaya kadar beklerler bildiğim.

https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...nto-sanayi-a-s
    Teşekkürler Sayın Cüneyt, ne kadar geç o kadar iyi hazır hisse ivme yakalamışken bilançoyu mümkün olduğunca yukarılarda karşılayalım.

3.  Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    yinede rızanın nibaşı kadar olamadı.... adamlar 9 dan sürdü... bu 16,50 idi...
    Siz yazınca bakayım dedim grafiğine, o ne öyle 3 senede 1 liradan 22 liraya çıkmış mübarek, çimento değil sanki altın madeni bulmuş, bizde oturmuş 30-40 lira hayali kuruyoruz, hedefmi büyütsek 😀

4.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    bu kur ile akinonyadan bir tek lot mal çıkmaz
    aksine çimsada her kademede alıcıyız şuanda

ben iyi yerlere gelsin nuhuda alırım

ama nuh çimsadan kat ve kat değerli bir şirket orası ayrı bir mevzu.
    iyi yerlerden kastınız daha aşağıdan sanırım, hangi fiyat aralığı mesela? yıllardır taşıyorsunuz trade edip maliyeti düşürüyor musunuz yoksa topla topla stratejisi mi sayın kentuf

5.  Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    Cümleten Selamün Aleyküm Değerli Arkadaşlar. 5,80 den alımlarla yeniden aranızdayım. Beceriksiz Teyfik le ve diğer Yöneticilerle işimiz var. Tabi ya.
     Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    5,80 den sonra yeni bir trend başlangıcı sayıyorum.... uzun vadeli.... istikrarlı....mike, mike.....

Asla Yatırım tavsiyesi olamaz. Zarar edebilirsiniz.
    Bir yere not al çocuk: 2020 flash taktası olacağız. Asla Yatırım tavsiyesi değildir. Zarar Edebilirsiniz.
    Geçen sene 2019 için reysaş ile Tire demiştik; Mallar ortada: Bu senede tektu ile Nuh diyoruz. Aslında fiyat aralığıda veririm de kalsın şimdilik. Ne diyorsak o. Tabi ya. Not: yılın bitmesine ....... gün var�������� Asla yatırım tavsiyesi değildir. Zarar edebilirsiniz.
     Alıntı Originally Posted by teamsah Yazıyı Oku
    Siz yazınca bakayım dedim grafiğine, o ne öyle 3 senede 1 liradan 22 liraya çıkmış mübarek, çimento değil sanki altın madeni bulmuş, bizde oturmuş 30-40 lira hayali kuruyoruz, hedefmi büyütsek ��
    sırayla el atıyor taktalarına adam......Bence sırada ieyho var (eski meteks) oda 10 yıldır yatıyor... 1 liranın altında kalan bir kaç taktadan biri.

Asla Yatırım tavsiyesi eğildir. Zarar Edebilirsiniz
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by albatros Yazıyı Oku
    iyi yerlerden kastınız daha aşağıdan sanırım, hangi fiyat aralığı mesela? yıllardır taşıyorsunuz trade edip maliyeti düşürüyor musunuz yoksa topla topla stratejisi mi sayın kentuf
    Benim bizim piyasada çok al sat yönünde işlemim olmuyordu zaten bu tarz hisselerde hiç yapmadım yapmamda.
    trade edeceksem vadeli piyasalarda ederim dünyada hiçbir yerde hissede trade edilmez. Ettiğini sanırsın.

Bence 350 milyon usd altında her fiyat bedava bence hurda fiyatları

zaten ilk alırkende 0.01 ila 22 tl arası her yer benim için aynı ama 11 altından her yerden gözm kapalı alırım demiştim.
    tahtalar kısa vade çok yükseldi ne olur ne olmaz bilmiyorum ama güncelleme yapacak olsam 22-11 arası yeni alım aralığım olmuş oldu.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

7.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    Bence 350 milyon usd altında her fiyat bedava bence hurda fiyatları
    Bir şirketi incelerken Temel analiz,teknik analiz,takas,bilanço vs 15 yılda az biraz öğrendik ama bir şirketin gerçek değerini,ederini hesaplayabilmeyi yada değer biçebilmeyi beceremiyoruz.mesleki olarak sektörün içinde olmadan internet üzerinden veya forum okuyarak olacak bir iş değil sanırım. Bu konuda bu ortamda bilgilerini paylaşan ender insanlardan birisiniz.10 yıl önce çok kıymetli insanlar vardı ama meyve veren ağaç taşlanır misali çoğu bırakıp gitti

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

…………….
    speksiz tahta olmaz
    versinler hepsini alalım 0.01 den ahahaha

bu arada vermedi çizerek aldım mecburen
    almayada devam edeceğim.
    140 milyon usd ve altında nuh almayacağız da ne alacağız.

pehh
    allah razı olsun usta devam et.

tahtaya girecekler eski yazıları okuyun öyle yükseldiğine bakmayın az inletmedi burada insanları.
    ordan almak kolaydı yüreğe gerek yoktu çünkü 150 milyon usd ve altıydı hep.

bilanço hele bir gelsin bakalim boşmu dolumu çıkıyoruz belli olur:
    19 u gecesi gelir.
    çimsa gibi gece saat birde açıklayın kimse görmesin.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Sayfa 476/748 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •