Geçen sene 2019 için reysaş ile Tire demiştik; Mallar ortada: Bu senede tektu ile Nuh diyoruz. Aslında fiyat aralığıda veririm de kalsın şimdilik. Ne diyorsak o. Tabi ya. Not: yılın bitmesine ....... gün var😉😉👍🏻 Asla yatırım tavsiyesi değildir. Zarar edebilirsiniz.
9.80-10.20 bant bataklığına yarın gelir orada gezer en sevdiği rakam aralığı açın bankın 11 yıllık grafine ne demek istediğimi anlarsınız 9-10 aralığında temettüyü verir gene 8-9 bandına ineriz bu eskiyapanların ne zaman hisse alsa düşüyor dedim ama satmadık hata benim
Üzülmeyin bende satmadım. Eskiden tahta 3 bin 4 bin lot işlem görüyordu.şimdi 300-500 bin lot işlem görüyor.neden bir düşünün.şimdi tahtada bir güç var.ben ne dersem o olur diyor.istediğim fiyatlara götürürüm diyor.bize düşen beklemek.ne kadar olur bilemem.ben biriktirmeye devam ediyorum.satmak için aceleci değilim.şu kanal İstanbul neticesini bekliyorum.birde 5-6 doları.yazdıklarım beni bağlar.y.t.değildir.
Azar azar eklemeye devam, ne demişler, damlaya damlaya kanal İstanbul olur 😀
105 binde 12 lerdeydik, endeks 120 bin olacak 11 lerde tutunmaya çalışıyor, ne güzel dünya 😀
Şöyle gel 10 altlarınada diğerlerinden yaptığımız karlarıda gömelim.
Yer İmleri