üstat tapuları klasör de tutuyorsunuz sanki bol olunca :oleyo:
Printable View
aynen abi biri pazarlıklı sizden bir iki gün sonra 0.25 puan fazla alsa huzur kalmıyor. eskiden bir şey bilmezken kırmızı başşakta sırf devlet kazansın diye toy duygularımla tutardım paramı hiç oran sormazdım. vaaaayyyy kazın ayağı öyle değilmiş çok sonra öğrendik neyse zarardan dönemeyen amcalar teyzeler var bir ömür bankaların söğüşlediği :vk:
mersedesçi h. partisinden var mı insider mehmet bey dolarda mı değil mi? :kahkah:
Bugun Ali İsmail Korkmaz'In ölümünün 6. yılı
Küçük esnaftan çok çok gerekmedikçe asla alışveriş yapmam..yok öyle beleş para..
Erdoğan: (çetinkaya) faizde verilen talimatlara uymayan bu arkadaşı değiştirdik
Bundan sonra faiz politikamızın nasıl şekillendiğini en kısa sürede göreceksiniz
Fed'in Temmuzda faizi 25 baz puan indirebileceği konuşuluyor.
Bana 400 baz puanı geçmez gibi geliyor. 600 baz puan mevduatı %18lere getirir doları düşünemiyorum o durumda.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Burger 24.1, İng 23.50 veriyor. O zaman da 17-17.50 verirler ama maliyetini kurtarmaz. [emoji2]
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Millet yurt dışında ayağıyla şişe kapağı açıyor biz de .25 puan için kafa açıyoruz. :evil:
5.90 lara ilk ataginda bozdurup bono varsa hemen almak.yoksa uzun vade baglamak..gecen sene 195 gun bagladigimda hata ettin denmisti..yuzde 3 stopajla.. keske 1 sene baglasaydim..gun be gun düştü..
tekmeleri atan esnaftı çünkü..küçük esnaf
https://tele1.com.tr/ali-ismail-korkmaz-66661/
Seker bank mt ile gorustum.. 1ay uzeri 18.75 e dusmus..32 gun 22.50 veriyor..bilginize
Kesinlikle doktor, geçen sene Eylül ayından parayı sadece 2 kez taşıdım. Her taşımamda da 6 aylık bağladım. İlk 6 ay HSBC’de 26.25 oran ve %3 stopaj ile ve Mayıs ayından beri de T-bank’ta 25.25 ve %10 stopaj ile. Kafam kesinlikle çok rahat [emoji18]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
S400 geliyor.. tayyip faizi indircez diyor..moodys çop etti.. dolar düştü.. demekki isterlerse dolari kipirdatmiyorlar..
Ustadlar
25 ine kadar kademeli dolara gecmeyi dusunuyorum. Gorunen su ki
Bizim dusundugumuz gibi gostermelik 100bp felan dusurmeyecekler
Rte nin konusmalarindan eger 100 gibi dusus olursa itibar zedelenmesi olur
Enaz 250 gibi birsey planlaniyor sanki
Daha once de soyledigim gibi
Bu 250lik dusus dolari 6 ustune atmaz. 250 dususte dahi bankalarin 20 ustunde verecegini dusunuyorum
20 verirse 32 gun sonra dolarin 5.80 olmasi gerekirki kafa kafaya olsun. Ben her turlu 5.80 i gecer diye dusunuyorum.
Hesap 100 k icin yapilmistir.