Burger 24.1, İng 23.50 veriyor. O zaman da 17-17.50 verirler ama maliyetini kurtarmaz. [emoji2]
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
5.90 lara ilk ataginda bozdurup bono varsa hemen almak.yoksa uzun vade baglamak..gecen sene 195 gun bagladigimda hata ettin denmisti..yuzde 3 stopajla.. keske 1 sene baglasaydim..gun be gun düştü..
Kesinlikle doktor, geçen sene Eylül ayından parayı sadece 2 kez taşıdım. Her taşımamda da 6 aylık bağladım. İlk 6 ay HSBC’de 26.25 oran ve %3 stopaj ile ve Mayıs ayından beri de T-bank’ta 25.25 ve %10 stopaj ile. Kafam kesinlikle çok rahat [emoji18]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet hatırlıyorum Selçuk hocam, garantinin bonosuydu galiba, iyi bir oran yakalamıştınız o dönemde. Ben şahsen bu oranları bir süre daha göremeyeceğimizi düşünüyorum. FED faizi düşürürse, bizdeki oranlar biraz daha düşebilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri