üstat bu şekilde olur diyorsanız direk doları satıp uzun vade bağlamanız lazım. ama beklemedesiniz demekki inanmıyor olabilir misiniz?
Ytd.
Durumum cok kotu ne yapacagimi bilmiyorum..o kadar arada kaldim ki.. bozsam 600 baz puan inse dolar 6.20 leei gorurmu? 600 baz puan inse dolar 5.95 gecemezse bozdurmadigima yanarim.. ben de bilmiyorum napiyim
Durumum cok kotu ne yapacagimi bilmiyorum..o kadar arada kaldim ki.. bozsam 600 baz puan inse dolar 6.20 leei gorurmu? 600 baz puan inse dolar 5.95 gecemezse bozdurmadigima yanarim.. ben de bilmiyorum napiyim
6,20 değerine 4-5 ay sonra gelse %25 bono ile bağlamakla yine aynı yere geliyor..
Yengeye de mi bakmayacaksiniz ustat yan odadan seslenirse )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Artik bu is yengelikten cikti.. uzun vade 22 uzeri bono veya mevduat bulursam yapisacam..en az 6 aylik.. dolarin hepsini bozmayacam yarisini bozup elimdeki tl var az da olsa toplamda 150 k eder..
Artik bu is yengelikten cikti.. uzun vade 22 uzeri bono veya mevduat bulursam yapisacam..en az 6 aylik.. dolarin hepsini bozmayacam yarisini bozup elimdeki tl var az da olsa toplamda 150 k eder..
Powell metniji okudum.. adam doyorki5son toplantidan sonra iyiye giden tek veri istihdam..o da bizi kararimizdan dondurmedi.. 0.25 kesin..piyasa bunu satin almistir illaki
Yer İmleri