Bende takılıyom zaten ortak.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bende takılıyom zaten ortak.
Bende takildigini biliyorum zaten, bu vesile ile aciklama yapayim dedim. Neme lazim, birisi cikar resimdeki negro sen degilsin der sonra!
Garanti karanlik oda yüzde 3, halk yüzde 1
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yav be, ilk defa temettu tokadi atmadi. Ilerleyen saatlere sakliyordur. Cucuk kadar temettu %7 temettu verimliligine denk geldi!
TAVHL.E Pay Başına Brüt Temettü: 1,0804059 TL Teorik Fiyat: 14,56
http://share.matriksdata.com/Images/...0959593545.png
Kaptınız ucuzdan demirden kuşları
gören zanneder ilaç bulundu yangından mal kaçırırcasına alım telaşı özellikle bazı hissler bazında..neyse zararda olan arkadaşlara moral oldu
Bulunduğum yerde Bütün gün havaalını izliyorum. Ne inen ne kalkan uçak var.
flightradardan izleniyor onlar zaten. Tek tuk var. Havacilik fiyatlari da o yuzden boyle surunuyor. Batik hepsi su anda. Ama 1 sene sonrasinin duzelmeyecegini bilemeyiz, o zamanlar fiyatlanacak.
Aklıma 2 mühendis arkadaşın nasıl zengin oldukları geldi. 1 istanbulda diğeri ankarada yaşıyormuş bu arkadaşlar. istanbuldaki ankara gitmiş bu arkadaşı ziyarett etmiş bir bakmışki bu arkadaş süper bir villada yaşıyor. sormuş yahu sen ne ara bu kadar para kazandın demiş.
Arkadaşıda demişki gel benimle balkona . balkona çıkmışlar uzakta bir otoban var. işte demiş o otobanı ben yaptım böyle kazandım paraları. istanbullu peki. dönmüş istanbula.
yıllar sonra ankaralı istanbula gelmiş. arkadaşınada uğrıyıp hal hatır sormak istemiş. adrese bir gitmişki ne görsün süper bir köşk. bu sefer ankaralı sormuş yahü ne ara bu kadar zendin oldun sen demiş.
istanbullu gel bakalım demiş üst katın terasına çıkarmış. bak demiş şu gördüğün otobanı ben yaptım böyle zengin oldum. ankaralı şaşırmış hangi otoban ben göremiyorum otoban falan demiş.
istanbullu gülmüş. işte ben olmayan otoban yaptım zengin oldum demiş.
Bizim maaşı %20-25 götürdün bu grafikle.
:)
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.tradingview.com/x/mbfZqgw6/
.
.
Dolar bazında ilk 1.09 a hızlı gitmemiz lazım..Yalnız bu illa fiyat artarak değil dolar düşerekte olabilir. İkisi de uyar bana...
.
.
Bu tutarlı ise bir minik heyecan ile dolar bazlı the end dip yapabilir.
Hulk/Garan oranında artık işler daha değişik. Kenera atılan değil bize de bakılan ve geri yatırıımcı alan senediz (garana a göre)
.
.
Biz artık sağlam kaleyiz.
.
.
Korkuda kaçılan yeriz. Güven vereniz.
En son 7.50 de tamamını (%25 sattım) satmama nedenimdi bu bahsettiğin. Ama dönüp bakınca sattığım lotlar %50artırdı kendini. Keşke tamamını çıksaydım kaldı ki%30 karlı satmış olacaktım.
Hatalı bir karar olduğu açık. Demem oki, bazen karda oturmayı bilsende o para sana gelmiyecekse gelmiyor bir şekilde.
İnan BIST çok gerreksiz düüştüü. Biz neredeyse İtalya'dan daha kötü fiyatladık. Bizim düşüş mantıksızdı ve karar alıcılar ilk gün değil hisseler %20den iki üç kez düştük den sonra limiti değiştirdiler. Karar alıcı yöneticiler (tüm Türkiye de böyle bence)içbir zaman piyasaya yön veremiyorlar hep geriden gelip ancak köstek oluyor kararları.
Halk yatırım 5.11 e 600 bin lot dizmiş. Güya geri alim yapıyor. Kagidin çıkmasını engelledi. Yapıkredi fırsat bu fırsat kâğıdın içine etmeye devam ediyor. Ve düzgün tek bir alıcı yok.
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir daha banka kağıdı mı hayatta girmem
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karsimizda kalici etkileri olan bir sorun var da ondan. Uzun sure alacak atlatmak, buna hazirlikli olmak gerekli.
BTC diyor yahu...
Kesin ona da buna yatırdığın kadar yatırmışsındır:)...
Oran kadar tutar da önemli bu işte...
Yine de bravo:ok:...
https://i.hizliresim.com/ptCDmp.jpg
https://i.hizliresim.com/8JVkuo.png Hisseye giremeyenler 87 binde tekrar fırsat bulacaktır. Rakamlar az aşağı az yukarı yada çizgiler biraz sapma gösterebilir ama 1-2 aylık belki daha uzun belki daha kısa buna benzer bir yapı oluşacak.
Günlükte ala bugün geçti...
İlk gün tuzak değilse iyiye ilk işaret...
Dönüş yeridir inşallah...
https://i.hizliresim.com/HR9jlK.jpg
Adese ye geçmedim 93 den ya oda gitti. Bu kağıt gerçekten eskiden hiç olmazsa yükseldiğinde yükseliyordu. Şimdi mahvetti yine Ya
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adesa hub, dardenal bunlar endeks kağıtları. Keşke değerlendirseydin.
kendim icin 15 ortalama girdigim kendimce yukle miktAR pgsus u 35 liradan satmak.
5 lira THY leri 18.25 e satmak. Yuklu miktar
BANVIT 2.5 Banvt 16.5 Az miktar
En buyuk batis Tumtks batti komple. ilk aldigim senet. o zmn ki 3 aylik ogrenim kredisi
YGYo %60 dusmustu. Ama 1 senede onca bataga ragmen eski seviyesine geldi hatta karla cikti.
ikinci en buyuk KAYIP HALKBANK, 2 senedir satis firsati vermedi surekli asagi geliyor :)
En buyuk sansim ise GOLDAS da baya param vardi. Babam ev sahibi ile kavga etti. Adam babamlari Turkiyede evden atmakla tehtit felan etti. bEnde gaza gelip satmistim. Hepsi ile de Ev aldim babama :) O zmn ev sahibine cok kufur ettim ama adam benim parayi sifirlamak tan kurtardi :)
Halkb’ de öksürük, ateş, solunum yetmezliği varmış...