Sayfa 478/1003 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578978 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,261
    Blog Entries
    1
    Hulk/Garan oranında artık işler daha değişik. Kenera atılan değil bize de bakılan ve geri yatırıımcı alan senediz (garana a göre)
    .
    .
    Biz artık sağlam kaleyiz.
    .
    .
    Korkuda kaçılan yeriz. Güven vereniz.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Amin ama demek istediğim yükseliş trendi olur ise çoğu kişi malda kalmaya dayanamaz bence.

İnsanda acıya katlanma resöptörü mevcut iken zevk alma ise kısa sürelidir. Kişi aşağıdan satsa ve yükselmeye devam etse bu acıya bile katlanır zamanında bende vardı der.

Kişiye has değil insana has bir özellik.
    En son 7.50 de tamamını (%25 sattım) satmama nedenimdi bu bahsettiğin. Ama dönüp bakınca sattığım lotlar %50artırdı kendini. Keşke tamamını çıksaydım kaldı ki%30 karlı satmış olacaktım.
    Hatalı bir karar olduğu açık. Demem oki, bazen karda oturmayı bilsende o para sana gelmiyecekse gelmiyor bir şekilde.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,261
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by frt77 Yazıyı Oku
    En son 7.50 de tamamını (%25 sattım) satmama nedenimdi bu bahsettiğin. Ama dönüp bakınca sattığım lotlar %50artırdı kendini. Keşke tamamını çıksaydım kaldı ki%30 karlı satmış olacaktım.
    Hatalı bir karar olduğu açık. Demem oki, bazen karda oturmayı bilsende o para sana gelmiyecekse gelmiyor bir şekilde.

Orada ben de kafafman satmıştım (elimde yoktu)..Yani ben olsam buralardan satarım dedğim yerlerdi. Bnu şimdi demek kolay gelebilir ama.."Bekara karı boşamak kolaydır" diye bizim yörede laf var.Ona benzedi.
    .
    .
    Neys eçok konuştum biraz diziler seyredeyim.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Hulk/Garan oranında artık işler daha değişik. Kenera atılan değil bize de bakılan ve geri yatırıımcı alan senediz (garana a göre)
    .
    .
    Biz artık sağlam kaleyiz.
    .
    .
    Korkuda kaçılan yeriz. Güven vereniz.
    Ortak Mrsun ile senin grafikler ve tahminleri okuyunca kendimi titanik te orkestra müziği dinleyen biri gibi görüyorum .Ama olsun teknik-temel bilgiler ortaya koyuyorsunuz. Emeginize sağlık. Sonuna kadar bu gemideyiz kaptan olmasak da.Bu müziğe değer

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    gören zanneder ilaç bulundu yangından mal kaçırırcasına alım telaşı özellikle bazı hissler bazında..neyse zararda olan arkadaşlara moral oldu
    İnan BIST çok gerreksiz düüştüü. Biz neredeyse İtalya'dan daha kötü fiyatladık. Bizim düşüş mantıksızdı ve karar alıcılar ilk gün değil hisseler %20den iki üç kez düştük den sonra limiti değiştirdiler. Karar alıcı yöneticiler (tüm Türkiye de böyle bence)içbir zaman piyasaya yön veremiyorlar hep geriden gelip ancak köstek oluyor kararları.

6. Halk yatırım 5.11 e 600 bin lot dizmiş. Güya geri alim yapıyor. Kagidin çıkmasını engelledi. Yapıkredi fırsat bu fırsat kâğıdın içine etmeye devam ediyor. Ve düzgün tek bir alıcı yok.

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by frt77 Yazıyı Oku
    İnan BIST çok gerreksiz düüştüü. Biz neredeyse İtalya'dan daha kötü fiyatladık. Bizim düşüş mantıksızdı ve karar alıcılar ilk gün değil hisseler %20den iki üç kez düştük den sonra limiti değiştirdiler. Karar alıcı yöneticiler (tüm Türkiye de böyle bence)içbir zaman piyasaya yön veremiyorlar hep geriden gelip ancak köstek oluyor kararları.

20 şer düştük seri şekilde. Çıkarken 10 ar.
    O da çıkarken düşerkenki gibi hızlı çıkış yok zaten.Mesela dün çoğu hisse 20 yapardı, 10 da kaldı. Bugün de yataya bağladı. Gitti bizim yüzde 10.

Bir daha banka kağıdı mı hayatta girmem

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 478/1003 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •