Bulunduğum yerde Bütün gün havaalını izliyorum. Ne inen ne kalkan uçak var.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
flightradardan izleniyor onlar zaten. Tek tuk var. Havacilik fiyatlari da o yuzden boyle surunuyor. Batik hepsi su anda. Ama 1 sene sonrasinin duzelmeyecegini bilemeyiz, o zamanlar fiyatlanacak.
Aklıma 2 mühendis arkadaşın nasıl zengin oldukları geldi. 1 istanbulda diğeri ankarada yaşıyormuş bu arkadaşlar. istanbuldaki ankara gitmiş bu arkadaşı ziyarett etmiş bir bakmışki bu arkadaş süper bir villada yaşıyor. sormuş yahu sen ne ara bu kadar para kazandın demiş.
Arkadaşıda demişki gel benimle balkona . balkona çıkmışlar uzakta bir otoban var. işte demiş o otobanı ben yaptım böyle kazandım paraları. istanbullu peki. dönmüş istanbula.
yıllar sonra ankaralı istanbula gelmiş. arkadaşınada uğrıyıp hal hatır sormak istemiş. adrese bir gitmişki ne görsün süper bir köşk. bu sefer ankaralı sormuş yahü ne ara bu kadar zendin oldun sen demiş.
istanbullu gel bakalım demiş üst katın terasına çıkarmış. bak demiş şu gördüğün otobanı ben yaptım böyle zengin oldum. ankaralı şaşırmış hangi otoban ben göremiyorum otoban falan demiş.
istanbullu gülmüş. işte ben olmayan otoban yaptım zengin oldum demiş.
Bizim maaşı %20-25 götürdün bu grafikle.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.
.
Dolar bazında ilk 1.09 a hızlı gitmemiz lazım..Yalnız bu illa fiyat artarak değil dolar düşerekte olabilir. İkisi de uyar bana...
.
.
Bu tutarlı ise bir minik heyecan ile dolar bazlı the end dip yapabilir.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri