Ronin abi İran ve Rusya’nın darbeye engellenmesinde ne yararı oldu sence ? Darbeyi engelleyen vatandaş olmadımı ?
Printable View
Arkadaşlar,ben bir şey soracağım...
F_USDTRY0618 RY/06 4.6327 -1,24 4.6250 4.7190 421,467 329,790 19:49
Burada hacim 421,467 ya... Yani bugün 420 bin dolarlık işlem olmuş... O anlama mı geliyor?
Arkadaşlar seçim bitti hayırlı olsun. Artık Kılıçdaroğlu ağzıyla çalındı çırpıldı hikayelerini bırakıp bizzat Kılıçdaroğlunu tartışma zamanı değil mi?
arkadaşlar 15 Temmuz'la ilgili de bu hükümet toplumu eksik bilgilendirdi. zavallı araştırma komisyonu, başında da eski fetö sevdalısı R.P. , evet FETÖ yapmıştır dedi. Bu mudur ?
15 Temmuzda saat gece bir iki arası gelen helikopter var mesela hiç konuşulmuyor. 2 şehit var o saatlerdeki çatışmada. bu helikopterler nereye gitti? erdoğanı almaya gelen, daha sonra yakalanan çiğili ekibi ise 3:30 gibi geliyor. erdoğanın kaldığı otele. o sırada erdoğan Atatürk havalimanına iniyor. Çok karanlık nokta var.
Feto çok tehlikeli bir örgütmüş yüzünü geç anladık .
Şahsen ben tahmin edemedim abi abdestinde namazında olan bir gruptan böyle hareketler
Resmen her yere girmişler şahsen tam anlamıyla bittimi bilmiyorum
Dışardan eskiden bakınca adamlar islamını yaşıyor derdim ama öyle değilmiş
Emin’in ki çoğu vatandaş ta böyle düşünüyordu
Kurban kesip derisini felan vermiştir
Yada dersaneleri zamanın da iyi idi çocuğunu felan göndermiştir
Dini sohbetler olduğu için katılmıştır felan
Resmen teröristmiş adamlar allan belasını versin darbeye karışanın da şehit verdireninde
Afiyet olsun. Şifa niyetine.. yarasın tosunuma tespitlerim...
Devam Oynayalım..