Sayfa 96/1223 İlkİlk ... 468694959697981061461965961096 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 761 - 768 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Sen piyonsun. Senin ağababaların yapıyor.

Sen kaç oy kullandın bu pazar? Burada biz bizeyiz, söylesene yau!!

sen nesin acaba hiç düşündünmü 9 seçim kaybedip hala koltukta oturan adamın koyunu diyeceğim ama koyuna hakaret olur

2. Benim icin secimin ozeti
    Erdogan en sevdigi rakibi chp yi teke teke alarak isi bitirmek istedi.
    Diğer calma etme isini birakirsak..amacina da ulaştı.
    Diger topicler kapandığı icin bulmak zor cok kez yazmistim.
    Akp tv ler de ince bayramı yaptiriyor hergun

15 Temmuz Amerika eliyle başlatılmış, Abd tarafından da engellenmiş girişim olarak kalmış bir darbedir. Centcom, Eucom, Pentagon, CIA. Derin iştir o.

4.  Alıntı Originally Posted by ronin Yazıyı Oku
    hakaret değil tespit yaptım.
    Her kim devlet kurumlarının tespitlerini aşağılayıp yok sayıyorsa bence devlet düşmanı köpektir, bölücüdür, ********dir.. �� daha da gazarım da değmez..
    hakaretleri ne bir eksik ne bir fazla sahibine iade ediyorum,alacak verecek yok hesap gününde

5.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    sen nesin acaba hiç düşündünmü 9 seçim kaybedip hala koltukta oturan adamın koyunu diyeceğim ama koyuna hakaret olur

Chp'li değilim.

Ben ciddi sordum. Şurda yabancı yok. Kaç oy kullandin söyleyiver yaw, ne olmuş kine?!!

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    15 Temmuz Amerika eliyle başlatılmış, Abd tarafından da engellenmiş girişim olarak kalmış bir darbedir. Centcom, Eucom, Pentagon, CIA. Derin iştir o.
    15 temmuz da feto itinin girisimi netti.
    Bütün hersey gercekti
    Yalniz akp üstleri olayi gündüz ogrenip erdogan a haber vermediler. Bu da net.
    Halk canini verirken sokakta Cok sayida akp li kimin kazancagini bekledi.

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Tek bir amerika yoktur. Abd nin bilgisi dahilinde onun bir kanadının yaptığı darbe girişimidir. İran Ve Rusya desteği ile engellenmiştir.
    Ama darbeye Esas karşı duran yine Türk ordusu ve buna orduyu ikna eden siyasi iktidardır..

8.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Chp'li değilim.

Ben ciddi sordum. Şurda yabancı yok. Kaç oy kullandin söyleyiver yaw, ne olmuş kine?!!

çok cahilsin çoook çalmak çırpmak bizim işimiz değil sizin işiniz 4 tane elinizde belediye var onlanları bu millet görüyor

oyüzdende ülkeyi size emanet etmiyor bu kadar basit hala kendinizi kandırıyorsunuz

Sayfa 96/1223 İlkİlk ... 468694959697981061461965961096 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •