Sayfa 95/1223 İlkİlk ... 458593949596971051451955951095 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Bugün ABD ye karşı olan seçime katılmış hiç bir f
    Parti yoktur. ABD ile en çok iştutanda iktidar olduğu ve kalmak istediği için AKP dir.
    Bak buna da evet. Abd karşıtlığı tamamen iç politikadır. Adamın gırtlağına çökerler

2. Hakaret etmeden görüşünzü yazın........

3.  Alıntı Originally Posted by DR. Yazıyı Oku
    Yarın devlet teröre karıştığı için HDP yi kapatsa karşı çıkarsın!
    HDP=PKK=YPG=FETÖ
    Fetö hariç tartışırım.. fetö senin gibilerin anlayışının kucağında büyüdüğü köpektir.. fetöye köpek diyemezsin sen korkarsın. Kendi geçmişine hakaret olur..

4. gecen burda bazı arkadaşlar bana kızmışlardı milleti hor görüyosun diye. inanın çok üzüldüm. bugün sözde o hor gördüklerimle çöpün orda karşılaştık (şaka yapmıyorum. onlara yük olmasın diye bir torbaya koyup evdeki ıvır zıvır günlük dışındaki çöpleri kendim götürüuorum). ulan hepsi akp.ye atmış ya oyları. tekrar üzüldüm neden yanıbaşımızdakini kazanamıyoruz diye. sanırımın eksik olan sınıf bilinci. bir tarafta ırk ve mezhep üzerinden siyaset yapılırken karşısına koyabileceğiniz bişey olmalı. bu da olsa olsa ezilen işçi sınıfı bilincinin topluma kazandırılması diye düşünüyorum. chp burdan yürümeli.

5.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    bize koyun diyorsunuz bide neler yapıyormuşuz neler

koyun kim belli oldu
    Sen piyonsun. Senin ağababaların yapıyor.

Sen kaç oy kullandın bu pazar? Burada biz bizeyiz, söylesene yau!!

6.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Fetö hariç tartışırım.. fetö senin gibilerin anlayışının kucağında büyüdüğü köpektir.. fetöye köpek diyemezsin sen korkarsın. Kendi geçmişine hakaret olur..
    FETÖ herzaman köpektir. Geçmişte de. Eğer desteklemişsem FETÖ'yü ben de köpeğim.
    FETÖ'yü desteklemeyen yoktu. Erbakan(cılar) hariç. Patates dini bunun için söylenmiştir.
    Ecevitte Fetö'yü,Tanalda, bir çok CHP li de desteklemiştir.
    15 Temmuz Tiyatro diyenlerde.
    Şimdi "FETÖ SENİN GİBİLERİN ANLAYIŞININ KUCAĞINDA BÜYÜDÜ" diyenler. Korkarsın diyenlerde.

7.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Hakaret etmeden görüşünzü yazın........
    Hakaret değil TESPİT yaptım.
    Her kim devlet kurumlarının tespitlerini aşağılayıp yok sayıyorsa bence devlet düşmanı köpektir, bölücüdür, ********dir.. 😉 daha da gazarım da değmez..

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    Ya 11 milyon fark var 1 milyon oy fiktif olsa ne olur geri kalan 10 milyon farkı neyle kapatacaksin imkansız ya.bak eğer oylar sanal ortamda kullanılıyor olsa hersey mümkün olabilir ama öyle değil. Ben inanmıyorum münferit olaylar olmuştur ama seçim sonucunu etkileyecek kar değildir ancak kıyı köşe köylerde falan olabilir o da denizde Kum tanesi gibi kalır. bende muhalifim ama inanmıyorum böyle birşey olabileceğine.
    İstanbul ankara kilis urfa hatay!! Neler yapilabilur??

Sayfa 95/1223 İlkİlk ... 458593949596971051451955951095 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •