Sayfa 97/1223 İlkİlk ... 478795969798991071471975971097 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Tek bir amerika yoktur. Abd nin bilgisi dahilinde onun bir kanadının yaptığı darbe girişimidir. İran Ve Rusya desteği ile engellenmiştir.
    Ama darbeye Esas karşı duran yine Türk ordusu ve buna orduyu ikna eden siyasi iktidardır..
    Ronin abi İran ve Rusya’nın darbeye engellenmesinde ne yararı oldu sence ? Darbeyi engelleyen vatandaş olmadımı ?
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. Arkadaşlar,ben bir şey soracağım...

F_USDTRY0618 RY/06 4.6327 -1,24 4.6250 4.7190 421,467 329,790 19:49

Burada hacim 421,467 ya... Yani bugün 420 bin dolarlık işlem olmuş... O anlama mı geliyor?
    Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

3. Arkadaşlar seçim bitti hayırlı olsun. Artık Kılıçdaroğlu ağzıyla çalındı çırpıldı hikayelerini bırakıp bizzat Kılıçdaroğlunu tartışma zamanı değil mi?

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    15 temmuz da feto itinin girisimi netti.
    Bütün hersey gercekti
    Yalniz akp üstleri olayi gündüz ogrenip erdogan a haber vermediler. Bu da net.
    Halk canini verirken sokakta Cok sayida akp li kimin kazancagini bekledi.
    Fetö kimin iti ağam işte. Tüm fetö saldırılarının İran ile yapılan ticarete Abd uyarılarının dikkate alınmamasından sonra gelmesi tesadüf müdür. Abd deki, güç mücadelesinin 15 temmuzu hem başlatan hem durduran taraf olduğu vakti gelince çıkar ortaya.

5. arkadaşlar 15 Temmuz'la ilgili de bu hükümet toplumu eksik bilgilendirdi. zavallı araştırma komisyonu, başında da eski fetö sevdalısı R.P. , evet FETÖ yapmıştır dedi. Bu mudur ?
    15 Temmuzda saat gece bir iki arası gelen helikopter var mesela hiç konuşulmuyor. 2 şehit var o saatlerdeki çatışmada. bu helikopterler nereye gitti? erdoğanı almaya gelen, daha sonra yakalanan çiğili ekibi ise 3:30 gibi geliyor. erdoğanın kaldığı otele. o sırada erdoğan Atatürk havalimanına iniyor. Çok karanlık nokta var.

6. Feto çok tehlikeli bir örgütmüş yüzünü geç anladık .

Şahsen ben tahmin edemedim abi abdestinde namazında olan bir gruptan böyle hareketler

Resmen her yere girmişler şahsen tam anlamıyla bittimi bilmiyorum

Dışardan eskiden bakınca adamlar islamını yaşıyor derdim ama öyle değilmiş

Emin’in ki çoğu vatandaş ta böyle düşünüyordu

Kurban kesip derisini felan vermiştir
    Yada dersaneleri zamanın da iyi idi çocuğunu felan göndermiştir
    Dini sohbetler olduğu için katılmıştır felan

Resmen teröristmiş adamlar allan belasını versin darbeye karışanın da şehit verdireninde

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Ronin abi İran ve Rusya’nın darbeye engellenmesinde ne yararı oldu sence ? Darbeyi engelleyen vatandaş olmadımı ?

reis ne dedi sokağa inin ölümüne daha ötesi yok gerisi fasa fıso

8. Afiyet olsun. Şifa niyetine.. yarasın tosunuma tespitlerim...
    Devam Oynayalım..

Sayfa 97/1223 İlkİlk ... 478795969798991071471975971097 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •