Buna bende katılıyorum yav...
İyiydi..
Bende ilk okuduğumda baya güldümM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Buna bende katılıyorum yav...
İyiydi..
Bende ilk okuduğumda baya güldümM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her gün köy dahil her yeri arıyorum Konya da durum ne diye. Bacanağım has akp li köyde. Dediği aynen şu. Çobanı çıkaracağız (Afganlı) yaylaya gideceğiz yem yok o şekilde satacağız. Bacanağın babası banker gibi parası var. TL borç almış bu arada gübre atmadan ekmişler. Muhasebeci arkadaşım var oda akp liydi hanımı kesinlikle RTE ye laf söyletmez bir kaz yetiştirdi TL olarak 50 bin zarar var. Tanesini 250 TL den sattı her gün 50 km git gel o kadar emek. Seçim var dedim rezil olurlar dedi. Biri ev aldı 500 gram altın borç aldılar faize bulasmayacağız diye bir ayda 200 bin zarar. Sağlıkçı kendisi ev kira değil ise bisiklet ile gider içki sigara yok. Bir oğlu okuyor. Elektrik parasını ödeyecek para yok.
Benim çevremde evi kira olmayan yaşça 70 üstü çoğu aldığı kira ile geçinir. Maaş direk altın dolar. Bence emekliler için kişi başı, ev kira durumuna göre zam verilmeli. Yada emeklinin dolar altın alması yasaklansın
Aşağı, yukarı..
Günlük vadeli %17 fark...
Yarın saatte batarsın..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O kadar aradım baktım okudum falan neden yarım saatte çöktü borsa bir çıkarım yapamadım. Sadece bir ara BloombergHtde bir fon çıkışının tetiklediği patlayan stoplar ve satış furyasından bahsetti. O anlamlı gelse de ayrıntılı bir şey yok.
Bizi kim sevdi bugün.
Bi isim verin
Bebe soracak sonra
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.