Sayfa 971/1001 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sevgiler
    Sevgili rosense ..seni severim bilirsin ..ben cautiyi de ..o kadar didişmeleimize rağmen ABKA yı da Jas ı da ..sindomayı dı ..Emlak ı da ..Bozkurtu da ..oyunagelen..caho yu bile ..saygıda kusur etmeyen culpable ..pit..bababaşkan ..başkara..Bera bull ..tospa ..tıfıl ..midnight ,mehmet kirsoy ..sintercim ..başkanım vedat ..aga..ve ..ve ..ve ..(unuttuklarım varsa affola )ama en çok iki gözümü severim ..onun bende ayrı bir yeri var ..yani ben herkesi sever ve sayarım da FAKAT .. vob olarak..

Tek idolum sayın battousai

https://www.hisse.net/topluluk/showt...02#post5534502

Bugüne kadar hiç bir yazı beni bu kadar güldürmedi haala her okuduğumda çok gülüyorum inan

Baki saygılarımı sevgilerimle beraber arz ederim.
    Hayat hoş gerisi boş

2. Xu100 high 240,000

Kapanış 208,000

Tavan olsa 228 yapıyor ahhahahaha tavan tavan gerek dayı

3. Soruyorlar borsa neden düştü ???????????? Sorma kardeşim sorma yükselirken neden yükseliyor umurunda değilken düşerken niye soruyorsun.elbette düşecek bu hareket borsanın düşmesi değilki normal bir süreç yani düzeltme.her gün yükselerek aya çıkacak hali yok her halde , düzeltmeler , kar realizasyonları bunlar borsanın olmassa olmazları , insan yemek yerken bile gaz yutuyor ve çıkarıyor bunun gibi bir şey , borsada da hava boşluğu oluşmuş gazını çıkarıyor.buna ekonomi dilinde gab denir.düzeltmeler , kar realizasyonları candır borsanın sağlıklı yükselebilmesi için düzenli aralıklarla kar realizayonları olması gerekir.bugün dikkatinizi çektimi bilmiyorum bu formda paylaşan bir kaç arkadaşın yazılarını okudum taban fiatlara pozisyon açanlar oldu yani birileri panik panik ne yapacağını bilmezken bazıları tabana alış yazıyor.beklenen bir düzeltmeydi geç bile kalındı.fiatlar normale döndüğünde önümüzü görebiliriz artık.iyi tarafı ne almaktan korkarsın ne satmaktan.fiatların dengelenmesi gerkiyordu piyasa gerekeni yaptı.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

4. Kırmızının altına gelmediği sürece ana yön yukarı diye düşünüyorum.

5. Viop profesyoneller için deniz kenarında bir villa,
    bilmeyen için dağ başında bir mezarlıktır.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Viop profesyoneller için deniz kenarında bir villa,
    bilmeyen için dağ başında bir mezarlıktır.
    aynen ögle günün en güzel sözü

8. Ağa buna katılmamak elde değil..
    Dediği gibi yan tahtalarda çok az parayla %10 yiyen var çok boş kademe dolu idi..
    Bakalım dediğim gibi belki de yan tahta temelleri atılıyor
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    xleş de taban olan iyi hisselerin çoğunda en iyi alıcı bankof.

enteresan.

x30 artık out, xleş ise faiz böyle kalacaksa in.

ısrarla yazıyorum nasıl ki tüpraş ykb yazdık nasıl ki başka şeyler yazdık bu da öyle. xleş diom abeyler siz ne dersiniz?
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 971/1001 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •