Yok artık! Daha dün 1.64 indirim geldi ve bu arada Brent ,zam yapılacak kadar yukselmedi.
Printable View
Günlük Program
12:00 AK Parti Grup Toplantısı (TBMM)
bütçemizede maşallah gene açık vermiş
https://resmim.net/cdn/2023/11/15/ZNshkR.jpg
https://resmim.net/cdn/2023/11/15/ZNshkR.jpg
açılış coşkusuna verdim malları, biraz da short açtım
fırsat verirse shortları fullerim
tatsız tutsuz bir gün herkesin ağzında salı-perşembe borsanın yükseliş günü çarşamba-cuma satış günü yorumlamaları var:)zaten elini gören sistem var , likilite yerlerde ulan herkes bu borsayı çözmüş her taraf usta hoca dolu ulan biz nasıl para kazanacaz bu borsada:kahkah:millet graflarda 2-3 sene sonra endeksin geleceği bantı söylüyor 3-4 ay öncede sene sonu kapanışını 10.000 diyen doluydu:)
ben sorana bunu öneryorum
https://magaza.ozgunzeytin.com.tr/ur...inyagi-5-l-tnk
daha pahalı olan ama kalite olarak bence hemen hemen aynı olan bunuda değerlendirebilirsiniz
https://www.nerminhanim.com/erken-ha...-sikim-5000-ml
biri 1.800 tl biri 2.550 nermin hanım biraz marka takılıyor o yüzden fiyatıda yukarıda ama kalite olarak bence özgünle denktir
Mehmet Simsek
@memetsimsek
Uyguladığımız ekonomik programın sonuçları 2024’ün ikinci yarısından itibaren net bir şekilde görülecek böylece yatırımcı güveni daha da pekişecek ve ülkemize küresel fon akışı hız kazanacaktır.
Bu da dezenflasyon programının kısa vadeli büyüme görünümü üzerindeki aşağı yönlü riskleri sınırlayacaktır.
1 twete atılıyor 30-40 puan yukarı kademeler bomboş :)
Askeri ücretle ilgili yeni zam olayında iş verenler sıkıntılarını belirtmişler duyduğum kadarıyla .
<<<<<<<<<
- MSCI Global Small Cap Endeksi'ne Türkiye'den 19 şirket eklenirken 3 şirket çıkarıldı;
Bu kapsamda eklenenler:
Akcansa Cımento Sanayı Anadolu Sıgorta Batıcım Batı Anadolu Cım Bosch Fren Sıstemlerı Eczacıbası Yatırım HLDG Enerya Enerjı Izdemır Enerjı Elektrık Kaleseramık Canakkale Kardemır Karabuk Demır A Kayserı Seker Fabrıkası Konya Cımento Sanayıı Mıa Teknolojı Peker Gayrmenkul Yatırm Polıteknık Metal Sanayı SDT Uzay ve Savunma Torunlar Gayrımenkul Turkıye Sıgorta Verusa Holdıng Yeo Teknolojı Enerjı
Bu kapsamda çıkarılanlar:
Borusan Mannesmann Boru Oyak Cımento Fabrıkaları Turk Traktor
başkan benim beklentim belli o ağacın altında bekliyorum:) arada teknik olarak belirlediğim tahtalarda aşağı geliş ve tepkiye oynuyorum spotta trade ederek 1 ay önce kaburgacı yaşar ustada yemeğe oynuyorduk piyasada likilite bitince pide ye oynuyoruz :)
%40 gram %10 dolar devam 1,5 senedir çok şükür sağlığımız iyi olsun gerisi hikaye bu saatten sonra
pala 1 günlük yükseliş yeter dedi, fatihayı okudu bıraktı...
Akşam pazarı gelip bakayım, uyku bastı.
yüzde 40 dolar artışı haziran/temmuz yaşandı, fiyatlara hemen yansıtıldı, ağustos vergi artışları da enflasyonu yüzde 10 puan daha yukarı çekti.. 2024 yaz sonu bu etkiler çıkmış olacak yıllık enflasyon rakamından ve düşüş olacak.. basit matematik
mehmet ve hafize bütün oyun planını yurtdışı fon girişi üzerine kurdu, bunun için onların hoşlanmadığı sınırlamaları kaldırdı, faizi yükseltti, TL değerini düşürdü, buyrun gelin dedi.. 6 ay oldu gelen giden yok.. haziran/temmuzda koç ailesi bi 2 milyar soktu borsaya, haftalık 250 milon dolar şeklinde, yüzde 80 yukarı sürüldü öylece borsa.. ama ekonominin geneli açısından bunun hiç bi önemi yok
batının türkiye üzerinde uyguladığı finansal ablukanın para politikasıyla herhangi bi alakası yok, temel sebep politik, jeo-stratejik.. amerikaya koşulsuz şartsız itaat etmediğin sürece gelmeyecek o para, aşağı yukarı belli oldu bu.. kıbrısı vereceksin, akdeniz doğalgazından payını istemeyeceksin, pkk devletine izin vereceksin, rus/çin kampına karşı benim dediklerimi yapacan.. bunları yaparsan atarım sana biraz dolar, yoksa avucunu yalarsın diyor batı.. olay bu
Karakemal badem spor diyoruz piyasayı kontrol eden sen bunu tek başına yaptıklarını sanarak karşı çıktın bize arada laf çaktın , burada 3 türlü para var o ayrı çıktık burada koç ailesinden Rahmi bey ve Ali bey RTE dediğin tarihlerde fotoraf servis edildi , ben burada bu fotoya dikkat edin anlaşma olmuş dedim sen yine karşı çıktın :)sen biraz geriden geliyorsun analizlerinde veya kulağı delik bademlerle muhabbetin var benim düşüncem foruma olaylar bittikten sonra özet geçiyorsun:)
diğer işaretlediğim bölüm senin görüşün dediğin gibi olursa sistem çalışmaz şimşek game over olur canlı taze para gerekli sadece faiz le bu işler olmaz.
Türkiyede en iyisi bu ikisi diyorlar ama bilmiyorum...
Henüz almadım...
https://www.gidatay.com.tr/
https://www.mentesesomzeytinyagi.com/?l=tr
Conflict
@ConflictTR
·
6d
Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İsrail'in uluslararası hukuka uygun hareket ettiğini söyledi.
â–ªï¸"İsrail'e yönelik suçlamalar saçmadır."
şimdi bunun atası sabun yaptı yahudileri şimdi çıkmış bu döt sabun yaptıklarını savunuyor biz görürmüyüz bilmiyorum sanmıyorum Türkün türkten başka dostu olmadığını kabul edenlerdenim menfaatleri öne geçtiği an herkes herkesi satar tarihe bakın kimin savunduysak dönemin bir yerinde satmıştır.
EKGYO Nihayet aslına döndü :) bence
temizlik var galiba sayfa bir anda düştü sn Babadağlı şu reklam işinede bir el atsanız
Ufaktan zeytin işiyle uğraşan biri olarak söyleyebilirim ki, Ege bölgesinden tercih edecekseniz, alabileceğiniz en kaliteli zeytinyağı markası Laleli'dir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail bir terör devletidir.
Burdan Netanyahu'ya sesleniyorum, sende atom bombası var mı, yok mu? Sıkıysa söyle var mı?
Sende bu bomba var ve biz bunu biliyoruz. Artık eceliniz geliyor, neye sahip olursan ol, gidicisin.
neye karşı çıktım, ne zaman karşı çıkmışım ? reis-koç görüşmesi 4 haziran, yabancı takasına alımları başlaması 5 haziran.. muhtemelen o görüşmede merkez bankası için hafize ismini koç sundu- goldman sachs geçmişli, cfr üyesi, ayrıca tusiadın has evladı
neticede verilen sözler şu ana kadar tutulmadı.. körfezden para gelmesini de bloke eden londra, arap parası londrada, izin vermiyor türkiyeye giriş olmasına, hatta bi ay kadar evvel reis direkt ingiltereye sert bi çıkış yapmıştı, sebebi bu
.ok gelir dışarıdan para..
:drunk:
yavaştan shortları açıyorum.. :drunk::drunk: günün yükseği stop noktam
tepki verse yukarı shortlara ek yaparım.
:drunk:
adamlar para kaybedecek diye doğruları söylemezsin....öyle mi...... kesinlikle kaybedeceksiniz......
Karakemal o canlı parayı bulun 2024 içinde bu iş taze parasız olmaz , bu iş adalet ve yasalara uymadan olmaz , bu iş herşeyi biz bilirizle olmaz , bu iş kritik görevlerde liyakat sahibi yerine eş dost söz dinleyecek adamları oturtarak olmaz ,ekonomik reformlar yapılmalı değişimin tam anlamıyla gösterilmeli
yabancı parasını sokacaksa bunlarada bakar ,adam kazandığı paraya bakar sadece faiz indirdim şimşek ve hafize hanım orada hücum gidelim Türkiyeye yatırım yapalım demez.
Ha senin yazdıkların üzerinden gidersek 2024 boş yıl olarak geçer aslında olay basit matematik:) ama sen liyakat yerine biatı seçiyorsun.
dayu artık para gelmiyor....
para abd ye ve ab ye gidiyor..
alışın....
heya ...20 senedir sülüman demirel tek adam rejimi sayesinde ve politikaları yüzünden böyle oldu.
:drunk::drunk: