Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Výop LVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    Mehmet Simsek
    @memetsimsek
    Uyguladýðýmýz ekonomik programýn sonuçlarý 2024’ün ikinci yarýsýndan itibaren net bir þekilde görülecek böylece yatýrýmcý güveni daha da pekiþecek ve ülkemize küresel fon akýþý hýz kazanacaktýr.

Bu da dezenflasyon programýnýn kýsa vadeli büyüme görünümü üzerindeki aþaðý yönlü riskleri sýnýrlayacaktýr.
    yüzde 40 dolar artýþý haziran/temmuz yaþandý, fiyatlara hemen yansýtýldý, aðustos vergi artýþlarý da enflasyonu yüzde 10 puan daha yukarý çekti.. 2024 yaz sonu bu etkiler çýkmýþ olacak yýllýk enflasyon rakamýndan ve düþüþ olacak.. basit matematik

mehmet ve hafize bütün oyun planýný yurtdýþý fon giriþi üzerine kurdu, bunun için onlarýn hoþlanmadýðý sýnýrlamalarý kaldýrdý, faizi yükseltti, TL deðerini düþürdü, buyrun gelin dedi.. 6 ay oldu gelen giden yok.. haziran/temmuzda koç ailesi bi 2 milyar soktu borsaya, haftalýk 250 milon dolar þeklinde, yüzde 80 yukarý sürüldü öylece borsa.. ama ekonominin geneli açýsýndan bunun hiç bi önemi yok

batýnýn türkiye üzerinde uyguladýðý finansal ablukanýn para politikasýyla herhangi bi alakasý yok, temel sebep politik, jeo-stratejik.. amerikaya koþulsuz þartsýz itaat etmediðin sürece gelmeyecek o para, aþaðý yukarý belli oldu bu.. kýbrýsý vereceksin, akdeniz doðalgazýndan payýný istemeyeceksin, pkk devletine izin vereceksin, rus/çin kampýna karþý benim dediklerimi yapacan.. bunlarý yaparsan atarým sana biraz dolar, yoksa avucunu yalarsýn diyor batý.. olay bu

2.  Alýntý Originally Posted by Ozan Erol Yazýyý Oku
    yüzde 40 dolar artýþý haziran/temmuz yaþandý, fiyatlara hemen yansýtýldý, aðustos vergi artýþlarý da enflasyonu yüzde 10 puan daha yukarý çekti.. 2024 yaz sonu bu etkiler çýkmýþ olacak yýllýk enflasyon rakamýndan ve düþüþ olacak.. basit matematik

mehmet ve hafize bütün oyun planýný yurtdýþý fon giriþi üzerine kurdu, bunun için onlarýn hoþlanmadýðý sýnýrlamalarý kaldýrdý, faizi yükseltti, TL deðerini düþürdü, buyrun gelin dedi.. 6 ay oldu gelen giden yok.. haziran/temmuzda koç ailesi bi 2 milyar soktu borsaya, haftalýk 250 milon dolar þeklinde, yüzde 80 yukarý sürüldü öylece borsa.. ama ekonominin geneli açýsýndan bunun hiç bi önemi yok

batýnýn türkiye üzerinde uyguladýðý finansal ablukanýn para politikasýyla herhangi bi alakasý yok, temel sebep politik, jeo-stratejik.. amerikaya koþulsuz þartsýz itaat etmediðin sürece gelmeyecek o para, aþaðý yukarý belli oldu bu.. kýbrýsý vereceksin, akdeniz doðalgazýndan payýný istemeyeceksin, pkk devletine izin vereceksin, rus/çin kampýna karþý benim dediklerimi yapacan.. bunlarý yaparsan atarým sana biraz dolar, yoksa avucunu yalarsýn diyor batý.. olay bu

Karakemal badem spor diyoruz piyasayý kontrol eden sen bunu tek baþýna yaptýklarýný sanarak karþý çýktýn bize arada laf çaktýn , burada 3 türlü para var o ayrý çýktýk burada koç ailesinden Rahmi bey ve Ali bey RTE dediðin tarihlerde fotoraf servis edildi , ben burada bu fotoya dikkat edin anlaþma olmuþ dedim sen yine karþý çýktýn sen biraz geriden geliyorsun analizlerinde veya kulaðý delik bademlerle muhabbetin var benim düþüncem foruma olaylar bittikten sonra özet geçiyorsun
    diðer iþaretlediðim bölüm senin görüþün dediðin gibi olursa sistem çalýþmaz þimþek game over olur canlý taze para gerekli sadece faiz le bu iþler olmaz.
    BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazýlan çizilenler eðitim çalýþmasýdýr yatýrým tavsiyesi deðildir .

3.  Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    [/B]

burada 3 türlü para var o ayrý çýktýk burada koç ailesinden Rahmi bey ve Ali bey RTE dediðin tarihlerde fotoraf servis edildi , ben burada bu fotoya dikkat edin anlaþma olmuþ dedim sen yine karþý çýktýn
    .
    neye karþý çýktým, ne zaman karþý çýkmýþým ? reis-koç görüþmesi 4 haziran, yabancý takasýna alýmlarý baþlamasý 5 haziran.. muhtemelen o görüþmede merkez bankasý için hafize ismini koç sundu- goldman sachs geçmiþli, cfr üyesi, ayrýca tusiadýn has evladý

neticede verilen sözler þu ana kadar tutulmadý.. körfezden para gelmesini de bloke eden londra, arap parasý londrada, izin vermiyor türkiyeye giriþ olmasýna, hatta bi ay kadar evvel reis direkt ingiltereye sert bi çýkýþ yapmýþtý, sebebi bu

4.  Alýntý Originally Posted by Ozan Erol Yazýyý Oku
    neye karþý çýktým, ne zaman karþý çýkmýþým ? reis-koç görüþmesi 4 haziran, yabancý takasýna alýmlarý baþlamasý 5 haziran.. muhtemelen o görüþmede merkez bankasý için hafize ismini koç sundu- goldman sachs geçmiþli, cfr üyesi, ayrýca tusiadýn has evladý

neticede verilen sözler þu ana kadar tutulmadý.. körfezden para gelmesini de bloke eden londra, arap parasý londrada, izin vermiyor türkiyeye giriþ olmasýna, hatta bi ay kadar evvel reis direkt ingiltereye sert bi çýkýþ yapmýþtý, sebebi bu
    Karakemal o canlý parayý bulun 2024 içinde bu iþ taze parasýz olmaz , bu iþ adalet ve yasalara uymadan olmaz , bu iþ herþeyi biz bilirizle olmaz , bu iþ kritik görevlerde liyakat sahibi yerine eþ dost söz dinleyecek adamlarý oturtarak olmaz ,ekonomik reformlar yapýlmalý deðiþimin tam anlamýyla gösterilmeli
    yabancý parasýný sokacaksa bunlarada bakar ,adam kazandýðý paraya bakar sadece faiz indirdim þimþek ve hafize haným orada hücum gidelim Türkiyeye yatýrým yapalým demez.
    Ha senin yazdýklarýn üzerinden gidersek 2024 boþ yýl olarak geçer aslýnda olay basit matematik ama sen liyakat yerine biatý seçiyorsun.

5.  Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    Karakemal o canlý parayý bulun 2024 içinde bu iþ taze parasýz olmaz , bu iþ adalet ve yasalara uymadan olmaz , bu iþ herþeyi biz bilirizle olmaz , bu iþ kritik görevlerde liyakat sahibi yerine eþ dost söz dinleyecek adamlarý oturtarak olmaz ,ekonomik reformlar yapýlmalý deðiþimin tam anlamýyla gösterilmeli
    yabancý parasýný sokacaksa bunlarada bakar ,adam kazandýðý paraya bakar sadece faiz indirdim þimþek ve hafize haným orada hücum gidelim Türkiyeye yatýrým yapalým demez.
    Ha senin yazdýklarýn üzerinden gidersek 2024 boþ yýl olarak geçer aslýnda olay basit matematik ama sen liyakat yerine biatý seçiyorsun.
    býrakýn bu boþ laflarý, para politkasýymýþ, adaletmiþ liyakatmýþ

sen ver kýbrýsý, ver pkk devletini, doðalgazdan payýný isteme, öyle bir para gelir ki, paranýn altýnda kalýrsýn

6.  Alýntý Originally Posted by Ozan Erol Yazýyý Oku

sen ver kýbrýsý, ver pkk devletini, doðalgazdan payýný isteme, öyle bir para gelir ki, paranýn altýnda kalýrsýn
    boþ aðýzlar sen senin gibilerde bundan önce para geldiðinde nereleri verdilerde geldi o para senin kafa ile bakarsak , sýkýþtýnýzmý vatan millet sakarya aðýzlarý sisi ile el sýkýþýldý geçen birþeymi verildi bu ülke liyakat üzerine yönetilsin yönetenler kendi sýnýrlarý içinde kalarak yönetsin bak bakalým ülke ne oluyor .

bu mallar..

ab yi ve abd yi böyle atm falan sanýyor heralde. kartý sokunca sýnýrsýr para veriyo

satýn alabileceðin tonla arab var arab topraklarý var.. neden tr ye durduk yere para gelsin.

faiz sebeptir bilmem nedir yüzünden mi

yoksa nass yüzünden mi.

Alýntý Originally Posted by Ozan Erol Yazýyý Oku

para poltikasý, adalet, liyakat, hukuk devleti, bunlarý boþ iþ görüldüðünden ülke bu halde...

sonuç;

38 üyeli OECD ülkeleri arasýnda en yüksek enflasyon Türkiye'de
    Türkiye, gýda enflasyonunda da ilk sýrada
    Yatýrým tavsiyesi deðildir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz