Sayfa 488/1008 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: Vıop LVI

1. Akşam pazarı gelip bakayım, uyku bastı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Mehmet Simsek
    @memetsimsek
    Uyguladığımız ekonomik programın sonuçları 2024â€â•ün ikinci yarısından itibaren net bir şekilde görülecek böylece yatırımcı güveni daha da pekişecek ve ülkemize küresel fon akışı hız kazanacaktır.

Bu da dezenflasyon programının kısa vadeli büyüme görünümü üzerindeki aşağı yönlü riskleri sınırlayacaktır.
    yüzde 40 dolar artışı haziran/temmuz yaşandı, fiyatlara hemen yansıtıldı, ağustos vergi artışları da enflasyonu yüzde 10 puan daha yukarı çekti.. 2024 yaz sonu bu etkiler çıkmış olacak yıllık enflasyon rakamından ve düşüş olacak.. basit matematik

mehmet ve hafize bütün oyun planını yurtdışı fon girişi üzerine kurdu, bunun için onların hoşlanmadığı sınırlamaları kaldırdı, faizi yükseltti, TL değerini düşürdü, buyrun gelin dedi.. 6 ay oldu gelen giden yok.. haziran/temmuzda koç ailesi bi 2 milyar soktu borsaya, haftalık 250 milon dolar şeklinde, yüzde 80 yukarı sürüldü öylece borsa.. ama ekonominin geneli açısından bunun hiç bi önemi yok

batının türkiye üzerinde uyguladığı finansal ablukanın para politikasıyla herhangi bi alakası yok, temel sebep politik, jeo-stratejik.. amerikaya koşulsuz şartsız itaat etmediğin sürece gelmeyecek o para, aşağı yukarı belli oldu bu.. kıbrısı vereceksin, akdeniz doğalgazından payını istemeyeceksin, pkk devletine izin vereceksin, rus/çin kampına karşı benim dediklerimi yapacan.. bunları yaparsan atarım sana biraz dolar, yoksa avucunu yalarsın diyor batı.. olay bu

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    başkan bu yağları denedinmi koku varmı
    genelde aydın muğla mersn antep maraş yağlarında olur
    bunlar 0.5 ve altı diziem olduğundan koku olmaz
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    yüzde 40 dolar artışı haziran/temmuz yaşandı, fiyatlara hemen yansıtıldı, ağustos vergi artışları da enflasyonu yüzde 10 puan daha yukarı çekti.. 2024 yaz sonu bu etkiler çıkmış olacak yıllık enflasyon rakamından ve düşüş olacak.. basit matematik

mehmet ve hafize bütün oyun planını yurtdışı fon girişi üzerine kurdu, bunun için onların hoşlanmadığı sınırlamaları kaldırdı, faizi yükseltti, TL değerini düşürdü, buyrun gelin dedi.. 6 ay oldu gelen giden yok.. haziran/temmuzda koç ailesi bi 2 milyar soktu borsaya, haftalık 250 milon dolar şeklinde, yüzde 80 yukarı sürüldü öylece borsa.. ama ekonominin geneli açısından bunun hiç bi önemi yok

batının türkiye üzerinde uyguladığı finansal ablukanın para politikasıyla herhangi bi alakası yok, temel sebep politik, jeo-stratejik.. amerikaya koşulsuz şartsız itaat etmediğin sürece gelmeyecek o para, aşağı yukarı belli oldu bu.. kıbrısı vereceksin, akdeniz doğalgazından payını istemeyeceksin, pkk devletine izin vereceksin, rus/çin kampına karşı benim dediklerimi yapacan.. bunları yaparsan atarım sana biraz dolar, yoksa avucunu yalarsın diyor batı.. olay bu

Karakemal badem spor diyoruz piyasayı kontrol eden sen bunu tek başına yaptıklarını sanarak karşı çıktın bize arada laf çaktın , burada 3 türlü para var o ayrı çıktık burada koç ailesinden Rahmi bey ve Ali bey RTE dediğin tarihlerde fotoraf servis edildi , ben burada bu fotoya dikkat edin anlaşma olmuş dedim sen yine karşı çıktın sen biraz geriden geliyorsun analizlerinde veya kulağı delik bademlerle muhabbetin var benim düşüncem foruma olaylar bittikten sonra özet geçiyorsun
    diğer işaretlediğim bölüm senin görüşün dediğin gibi olursa sistem çalışmaz şimşek game over olur canlı taze para gerekli sadece faiz le bu işler olmaz.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    başkan varmı güzel kokusuz salatalarda kullanılacak yağ satan,
    erdekten geliyordu bana biraz bozdu
    Türkiyede en iyisi bu ikisi diyorlar ama bilmiyorum...

Henüz almadım...

https://www.gidatay.com.tr/

https://www.mentesesomzeytinyagi.com/?l=tr
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Conflict
    @ConflictTR
    ·
    6d
    �� Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İsrail'in uluslararası hukuka uygun hareket ettiğini söyledi.

â–ªï¸"İsrail'e yönelik suçlamalar saçmadır."

şimdi bunun atası sabun yaptı yahudileri şimdi çıkmış bu döt sabun yaptıklarını savunuyor biz görürmüyüz bilmiyorum sanmıyorum Türkün türkten başka dostu olmadığını kabul edenlerdenim menfaatleri öne geçtiği an herkes herkesi satar tarihe bakın kimin savunduysak dönemin bir yerinde satmıştır.
    FORMASYON AVCISI 53

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Türkiyede en iyisi bu ikisi diyorlar ama bilmiyorum...

Henüz almadım...

https://www.gidatay.com.tr/

https://www.mentesesomzeytinyagi.com/?l=tr
    akçay sağdan soldan bana zeytin yağı geliyor yalnız koku oldunmu biz yiyemiyoruz , denize yakın yerlerdeki zeytin sağılanyerlerde çok denk geldim bu yüzden soruyorum
    FORMASYON AVCISI 53

8. EKGYO Nihayet aslına döndü bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 488/1008 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •