Dostum maalesef yıllardır Türkiye olarak boş işlerle uğraştık , beyin yerine çenemizi çalıştırdık , halk arasında şöyle derler başkalarının kaç keçisi var kaç koyunu var onunla uğraştık.Bir diğer konu dürüstlükten uzaklaştık ......Bu konuda hepimiz zararını görüyoruz.Markete gir pazara git halis muhlis tereyağı bulabiliyormusun ????????????? % 80 tereyağı % 20 margarin karışımı yani işler bu şekilde.Tarım ülkesiyiz Türkiye nüfusunun belkide % 20 si tarım sektöründe bu oran % 50 - 60 seviyelerine kadar yükselmeli ........... Teknoloji artık ucuzladı yeterki paranız olsun her türlü teknolojiyi.... silahı ......satın alabiliyorsunuz.Günümüzde artık gıda ,beslenme , tarım ürünleri ön plana çıkıyor.Doğal Kaynak su üretimi öne çıkıyor.Petrol ve ürünleri nakavt elektrikli arabalar , güneş enerji sistemleri , rüzgar enerji sistemleri ön plana çıkıyor.İnsana ihtiyaç azalıyor , bilgisayarlar robotlar insanların yaptığı işleri yapıyor daha az sayıda insana ihtiyaç duyuluyor.
Şimdi soruyorum böyle bir ortamda benim önerim tarihle uğraşmayalım , nasıl ticaretimizi artırabiliriz , nasıl tarımda hamleler yapabiliriz bunlarla uğraşmak lazım diye düşünüyorum.Son olarak yazdıklarım hiç bir siyasi amaç taşımamaktadır.Beğenirsiniz beğenmessiniz tamamen kişisel düşüncelerimdir.Saygı ve sevgilerimle.