Sayfa 984/999 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hocam gerçekten ne benim yazdigimi anlamışsın ne de anlaşılır bir şey yazmışsın saçma sapan gece kafa iyidi herhalde.

Dostum maalesef yıllardır Türkiye olarak boş işlerle uğraştık , beyin yerine çenemizi çalıştırdık , halk arasında şöyle derler başkalarının kaç keçisi var kaç koyunu var onunla uğraştık.Bir diğer konu dürüstlükten uzaklaştık ......Bu konuda hepimiz zararını görüyoruz.Markete gir pazara git halis muhlis tereyağı bulabiliyormusun ????????????? % 80 tereyağı % 20 margarin karışımı yani işler bu şekilde.Tarım ülkesiyiz Türkiye nüfusunun belkide % 20 si tarım sektöründe bu oran % 50 - 60 seviyelerine kadar yükselmeli ........... Teknoloji artık ucuzladı yeterki paranız olsun her türlü teknolojiyi.... silahı ......satın alabiliyorsunuz.Günümüzde artık gıda ,beslenme , tarım ürünleri ön plana çıkıyor.Doğal Kaynak su üretimi öne çıkıyor.Petrol ve ürünleri nakavt elektrikli arabalar , güneş enerji sistemleri , rüzgar enerji sistemleri ön plana çıkıyor.İnsana ihtiyaç azalıyor , bilgisayarlar robotlar insanların yaptığı işleri yapıyor daha az sayıda insana ihtiyaç duyuluyor.

Şimdi soruyorum böyle bir ortamda benim önerim tarihle uğraşmayalım , nasıl ticaretimizi artırabiliriz , nasıl tarımda hamleler yapabiliriz bunlarla uğraşmak lazım diye düşünüyorum.Son olarak yazdıklarım hiç bir siyasi amaç taşımamaktadır.Beğenirsiniz beğenmessiniz tamamen kişisel düşüncelerimdir.Saygı ve sevgilerimle.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Coronavirus Report [emoji837]
    @KoronaReport
    ·
    9h
    SON DAKİKA

[emoji1188] Kuzey Kore, ilk koronavirüs vakasını raporladı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    evet şimdi bende girdim baktım sıfırlar atılmış...viop 1356.000 kapanış görünüyor...bist100 1192.02 alışmamız zaman alacak biraz çok garip oldu...

viop adımlar şöyle görünüyor...

1355.250
    1355.500
    1355.750
    1356.000

Alıntı Originally Posted by mustiktu Yazıyı Oku
    Xu100 den sıfır düşmüş matrikte çok ilginç günlük grafikler hep gitmiş cizimlerim kayıtlı olan aylık çizimler duruyor bozulma olmamış çok ilginç

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    evet şimdi bende girdim baktım sıfırlar atılmış...viop 1356.000 kapanış görünüyor...bist100 1192.02 alışmamız zaman alacak biraz çok garip oldu...

viop adımlar şöyle görünüyor...

1355.250
    1355.500
    1355.750
    1356.000
    Bence bi sıfır fazla atıldı..

Şimdi 1000 kademe attığında 1000p yapıyordu..

Şimdi eski rakam 135000. 1000 puan düşerse 134000 oluyor...

İki sıfır atalım,

1350
    1340

Bunu grafiklere nasıl uyarlayacaklar?
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

eski rakamlardan sonra bu yeni rakamlara alışması zaman alacak.. evet.. ancak geçişte teknik olarak bir sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.. bunlar her zaman olan şeyler.. bedelsiz veya temettü verildiğinde de tüm kagıtların grafikleri değişiyor.. grafik dediğin sonuçta bir iş akışının son aşaması.. arka planda kod çalışyor rakamı üretiyor ve grafik olarak sunuyor.. kod içinde istersen integral alıp öyle bir sonuç üretirsin, raw dataya istediğin taklayı attırırsın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

raw data demişken..bir ara python ve scipy ile çalışırken (kompleks yüzeylere Delaunay mesh atmaya çalışıyordum libraryleri kullanarak) quantitative finance işleri içinde çok kullanıldığını farkettim python'un.. raw data için ciddi bir araç..batıda algo kullananlar arasında yaygın..
    Son düzenleme : discretus; 26-07-2020 saat: 11:43.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    ......Bu konuda hepimiz zararını görüyoruz.Markete gir pazara git halis muhlis tereyağı bulabiliyormusun ????????????? % 80 tereyağı % 20 margarin karışımı yani işler bu şekilde. düşüncelerimdir.
    Hocam tereyağının yüzde 80'i tereyağı, yüzde yirmisi ise sudur.

Sayfa 984/999 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •