Dostum maalesef yıllardır Türkiye olarak boş işlerle uğraştık , beyin yerine çenemizi çalıştırdık , halk arasında şöyle derler başkalarının kaç keçisi var kaç koyunu var onunla uğraştık.Bir diğer konu dürüstlükten uzaklaştık ......Bu konuda hepimiz zararını görüyoruz.Markete gir pazara git halis muhlis tereyağı bulabiliyormusun ????????????? % 80 tereyağı % 20 margarin karışımı yani işler bu şekilde.Tarım ülkesiyiz Türkiye nüfusunun belkide % 20 si tarım sektöründe bu oran % 50 - 60 seviyelerine kadar yükselmeli ........... Teknoloji artık ucuzladı yeterki paranız olsun her türlü teknolojiyi.... silahı ......satın alabiliyorsunuz.Günümüzde artık gıda ,beslenme , tarım ürünleri ön plana çıkıyor.Doğal Kaynak su üretimi öne çıkıyor.Petrol ve ürünleri nakavt elektrikli arabalar , güneş enerji sistemleri , rüzgar enerji sistemleri ön plana çıkıyor.İnsana ihtiyaç azalıyor , bilgisayarlar robotlar insanların yaptığı işleri yapıyor daha az sayıda insana ihtiyaç duyuluyor.
Şimdi soruyorum böyle bir ortamda benim önerim tarihle uğraşmayalım , nasıl ticaretimizi artırabiliriz , nasıl tarımda hamleler yapabiliriz bunlarla uğraşmak lazım diye düşünüyorum.Son olarak yazdıklarım hiç bir siyasi amaç taşımamaktadır.Beğenirsiniz beğenmessiniz tamamen kişisel düşüncelerimdir.Saygı ve sevgilerimle.

Originally Posted by nosfecagri
 Originally Posted by nosfecagri

gece kafa iyidi herhalde.
 gece kafa iyidi herhalde. 

Yer İmleri