Ve sabredenlerle beraberdir.(.... bakara 153)
Printable View
İnşallah bir an önce diyelim. Ytd
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Formun başında böyle bir yazı var ne kadar doğru? Burda yazanlar babamın oğlu mu bize bilgi vercek. Geç bu işleri...
Hissedeki beklenti bilanco ve aarel ile anlasma olduguna gore anlasmaya kadar baskilayip sonra hareketlenmeye baslayacak?beklenti nedir ustadlar?
Bunlar forumlarda defalarca yazılmış şeyler . Bu forumda geriye dönüp tartışmalara bakın yeter.
Yuvarlak laflarla geçiştirin bakalım,
23.06.2017 de şirketin beklediği gibi sermaye erimesi %50 nin altına inecekmi bakalım. Bilançoya da az kaldı zaten. Eğer iyileşme olacaksa fiyata yansıyacaktır buralarda kimse tutamaz YTD
23.06.2017 tarihli haber:
Şirketimizin bugün yaptığı Yönetim Kurulu toplantısında;
Şirketimizin ve bağlı ortaklıklarının Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" çerçevesinde hazırlanan ve kamuya açıklanan 31.12.2016 tarihli konsolide yıllık finansal durum tablosu (bilanço) üzerinden, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 376'ncı maddesi kapsamında ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun 2014/11 sayılı Bülten'inde yayımlanmış bulunan 10.04.2014 tarih ve 11/352 Sayılı Kararı kapsamında yapılan değerlendirmede, KAP'ta yayınlanan 31.12.2016 tarihli finansal tablolarına göre sermaye kaybının %79 oranındadır.
Ancak; Şirketimizin öz kaynaklarının güçlendirilmesi için 09 Mayıs 2015 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında karara bağlanan ve 28 Ağustos 2015 tarihinde Genel Kurul'a sunulan iyileştirici önlemler kapsamında 2017 yılı başından bugüne kadar konsolideye tabi bağlı ortaklığımız Akayteks Dokumacılık ve Emprimecilik A.Ş.'nin yapmış olduğu 13.997.000 USD'lık gayrimenkul satışı ve grubumuzun yapmış olduğu diğer sabit kıymet satışlarından elde edilen yaklaşık 50 milyon TL'lık kâr ve Türkiye Finansal Raporlama Standartları gereğince finansal tablolarımıza yansıtılmayan yaklaşık 164 milyon TL'lık şirket aktifine kayıtlı otellerimizin üst haklarının olumlu etkisi dikkate alındığında söz konusu sermaye kaybının %50'nin altına düşeceği öngörülmektedir.
Vakar Tekstil ile Akayteks pazarlamadan olan kervn alacakları konusunda yine aynı bildirimler gelmiş. Bu şirketlerin sahipleri kimler acaba.
Bu vakar ve Akayteks pazarlama yöneticileri gerçekten tilkiden dahamı tilkiler ki kervn olan borçlarını by pass etmek için böyle düzenekler becermişler. Bilgili eğitimli kültürlü tercübeli tilkilerin sadece sıradan tilkice marifetlerifetlerinden bir tanesi de olabillrmi acaba?:)
İşinize gelmeyen herseyi yuvarlak laflarla çarpıtarak örten hep sizlersiniz. Yatırımcı aleyhine yürütülen bir çok hile hurda işi ve dönne dolap oyunları somutuyankstı, gerçeklikleri net görünmesini sağlayan kişilere hep saldırıp duranları görüyoruz hep.
Nlye bu düzenbaz adamların sürekli yatırımcıları sömürmek için yaptıkları marifetleri görünür yapmak içim bir çabanız yok? aksine dönme dolayları görünür bilinir yapaj için yazılanları karartmak örtmek için her türlü yuvarlak laflarım ve çarpıtmaları yapanlar sizlersiniz.
Mesela yere göğe sığdıramadığınız Zeynep ablanıza “Sis İplik adlı şirketini direk halka açarak naklt edinip finans borçlardan da kurtulmam varken, neden getirip halka açık şirketle birleştirdin” diye sorarak başlaya bilirsin?
sonra “kendlne alt Sis İplik şirketini %80 halka açık kervn şirketlnilebbirleştirdikten sonra, birleşen bilançolarda halka açık kervn ın özsermayesi neden üç kat eridi, neden hlsse defter değeri 1.50 den 0.50 altına düştü?” diye sor
Ve sonrada “%80 i halka açık şirkette bu özsermaye erimesi kimin yararına kimin zararına, aradaki fark kimlerin cebinden çıkıp kimin cebine girmiş” diye sor
Ve de “ peki bu kadar yatırımcı aleyhine olan bir şirket birleşimini durumda, ben çağrıda yapmam deyip mahkemelerkr yıllarca yatırımcıyı ve şirketi süründürmenin anlamı nedir” diye sor
Tabi şirket blrleşimlnden sonrası yapılan sayızca hile hurda işi hiç sorma, boşver, zaten bazılarının hep belirttiği gibi “ o işler eski öcü yönetime ait” “ yeni cici yönetimden habersiz yapılmış bunlar”
Ayrıca bu forumda kim demiş arell bankı kazıklayalım diye. Hala alıntılı bir cevap yok. Yuvarla gitsin değilmi.
Bunlarda kolay cevap var ama gerek yok bu kadar çarpıtmalara ve yön değiştirip yuvarlanalar karşı cevaba gerek yok.:)
Sizler gidin önce sürekli yaldızlamaya çalıştığınız patronlarınıza yukarıda belirttiğim soruları sorun.. sadece patronlara değil ilgili devket kurumlarına da sorun.. sonra aldığınız cevaplarında gelip burda yazın.. sonrada atın tutun yuvarlayın laflarınızı dilediğinizce:)
Bakın hocam çok sayıda hukukçu arkadaşım çok yakın dostlarım var ve de sıklıkla bir araya geliyoruz ilgili konuları konuluyoruz ve hatta hukukçular derneğinde de blr araya gelip ilgili konular hakkında bilgi alış verişi yaptık.
Yabancı kişi ve kurumlar da “Alacaklı sıfatı” ile bu icra açık artırımlarına katılabilirler miş..
her yabancı icrada açık artırmaya glremez ama sadece alacaklı olan yabancıda olsa i“alacaklı sıfatı” ile açık artırmaya girermiş
Neyse tartışmaya gerek te yok herseyi sen ve senin bilgi kaynakların biliyorsa öyledir
Hocam madem gorustun bir iki kanun, mevzuat soraydin... Aareal bankin merkezinin Almanya'da oldugunu ve Turkiyede sadece irtibat sb sinin oldugunu da soyleseydin...
Veya veya bakin uyap icra google amcadan herkese acik buyurun arastirin yabanci menseli bir firma var mi??? Bakin ismi yabanci olup Turkiye de merkezi olan demiyorum... Iyi okuyun....
Sonrada cevaplarini buraya yapistiriverin sonra beraber tartisalim
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ikincisi hocam... Anladigim kadariyla buraya yazilan herseyi elestiriyorsunuz ama yazilmasini da istiyorsunuz...
Bakin size bir tavsiye SPK Ankara da sirket merkezide Istanbul'da daha gecen bir grup arkadas gittiler...
Sizde gidin hem bu merak ettiginiz sorulari sorun hem de gelin bizi aydinlatin...
Bu soylediklerinizin yani sikayet, mahkeme, suc duyurusunu biz onlarca kez yaptik bunu da biliyorsunuz...
Ha yok bunlar sizi tatmin etmiyorsa buyurun sirket orada, SPK burada, mahkemeler ve savciliklar en yakininizda, bimer-cimer diyorsaniz parmaklarinizin ucunda....
Biz sizi buradan yazmaniz birsey degistirmiyor ya da bizi ikna etmenizde birsey degistirmiyor diyoruz... Soylediklerinizi ortaya cikarttiranlarda biziz diyoruz... Binlerce dilekceyle....
Ama gel gor ki simdi bu mucadeleyi verenleri elestiriyorsunuz ama siz hala buradan yaziyorsunuz....
Suc duyurusunda bulundunuz mu?, mahkemeye verdiniz mi? Spk veya bist ile gorustunuz mu? Cimer-bimer yazi yazdiniz mi?
Bunlari yazdiysaniz cvplar ne geldi burada paylasin biz de samimiyetinize inanalim...
Bakin benim mail adresimde onlarca sikayete cvp var, suc duyuruma savciliktan cvp var... Iki tane sirkete dava acmisim.... Hepsini paylastik...
Bizi degil hocam yetkilileri ikna edeceksiniz... Ihtar cekin sirkete, tazminat davasi acin ne bileyim hayir donup dolasip yok parlatiyorsunuz yok bilmem ne yapiyorsunuz diyorsunuz?
Peki hocam siz ne yapiyorsunuz??
Bakin o kadar da hukuk burosu ve av.la da toplanti yapiyormussunuz acin davalari yapin suc duyurularini...
Kim kabul etti birlesmeyi spk, cagri var dedi yokmus ac tazminat davasini
200 milyonluk mal goturulmus suc duyurusunda bulun spk ya yaz dava numarasini ogren mudahil ol...
Ama yok baskalari yapsin ama gelsin burada da paylassin sonra sayin 1prometheus farkli rumuzlarla farkli platformlarda bu insanlari lekelesin yok oyle dunya hocam...
Buyurun madem iddialisiniz halep oradaysa arsin burada avukat ordusu arkadaslarinizla davalar acin biz de gerekirse destek veririz. Madem bizi begenmiyorsunuz bakin biz yine de destek oluruz diyoruz...
Hodri meydan
Sen git kendin sor. Banane senin sorularından. Senin soruların benim umrumda değil. Senin soruların benim sorunumu çözmüyor çünkü. Daha doğrusu kimsenin sorununu çözmüyor. Yönetim ceza almış veya almamış hisse fiyatını olumlu etkilemez. Bana çözüm lazım. Var mı senin çözümün. Neymiş devlet el koyacakmış. Pehh memsaya el koysa ya devlet. Sen burada çoookk beklersin. El koyacakmış ta sonra mal varlığı satılacakmışta bankalara alacağını alacakmışta sonra bir şey kalırsa biz paramızı alacakmışız. Nasrettin hoca fıkrası bile daha gerçekçi. Bak daha bir otel icradan taliplisi yok yarı fiyatına. Senin bu kafa yürümez. Herkes görüyor da kendi yanına 5 kişi çekemiyorsun. Bir sen akıllısın çünkü.
Bakin her 3 ayda bir burada sayfalarca yazdiniz BIMER-CIMERE yazin diye... bilmiyorsunuz ki o kadar yazi karakter sinirlamasina tabi oldugundan gonderemezsin...bunu bile anlatamadik size ...
Bakin her iki ayda bir hadi sistemden degilde taahhutlu gonderdiginizi varsayiyorum...
Ya su eskiden buradan paylasip sozde bimere cimere gonderdiginiz yazilarin cvplarini bir paylasin.... En az 30 defa paylasmissinizdir...
Yoksa sadece buradan yazip birileri nasilsa gonderir buradan da paylasir mi diyorsunuz??? Bunlari da cok gorduk hocam...
Hadi isminizi ben biliyorum ozelime ya da tlf num sizde var whatsuptan da gonderebilirsiniz...
Yani insanlari saf kendinizi uyanik zannetmeyin... Ne ikna oluyorsunuz ne inaniyorsunuz kendiniz gibi dusunmeyenleri de farkli sekilde yaftaliyorsunuz ayiptir.
Herkes kendi capinda bir mucadele yuruttu yurutuyor. Kimisi direk kimisi dolanarak hedefe ulasmaya calisiyor....
Insanlarin masraf yapip emek harcayip edindigi bilgileri elestiriyorsunuz...
Eger inanmiyorsaniz bilgilerin kaynaginin nereler oldugu belli kalkar sizde arastirirsiniz...
Hukuki olarak haksizliga ugradiginizi dusunuyorsaniz geregini yaparsiniz...bu kadar basit olayi nerelere getiriyorsunuz
Aareall de is bilmiyor zaten degil mi hocam... Almanya'dan Turkiye'ye 4 milyona yakin bir turist beklendigi bir yilda piyasa fiyatinin 1/3 i 1/4 fiyatina girip ihaleden guzide oteli almiyor. Parasini da almiyor.... Kendinizle celisiyorsunuz niye ihaleye girmiyor o zaman...
Bakin Halk bank ya da Is bankasi ihaleye giriyor catir catirda aliyor.... Ya bu Turk Bankalari isi bilmiyor ya da aareall isi bilmiyor...
Aareall ihaleye su anda gi re mez...
Bu yazınızdaki ilk üç paragraf beni çok rahatsız etti açıkçası. Gerçekleri görünür yapan siz değilsiniz zaten. Bu işi yapan spk. 200 milyonu siz mi buldunuz. Bültende siz mi yayınladınız.her şey ortada zaten. Suç duyurunda bulunacağını söyledi spk, bulunsun.
‘Zeynep ablanız’ derken benim kendisini tanıdığımı ima ediyorsunuz. Nerden bu kanıya vardınız bu da ayrı bir konu.Siz yazılanlara değil kendi kafanızdakine inanıyorsunuz.
Neyse konuları saptırarak, anlam içeriklerini çarpıtarak, yuvarlama laflarla farklı anlara taşıyarak yansıtmak istediklerini düzeltmekte çalışmayacağım terkrar taşıyarak.
Umarım yere göğe sığdırılmayan bu cici ve marifetli yeni yönetimle herşey istediğinlz şekilde yol alır.
(Benim hala küçükte olsa tek ümidim tekrar çağrı davasının yatırımcılar lehine dönmesi veya bütün suç duyurularını ve yapılan alavere dalaveri göz önüne alarak devletin şirket yönetimine el koyması ve şirket kaynaklarını ivedilikle ortaklık yararına yönetmeye ve değerlendirmeye başlaması,,, diğer sunulan bütün işler ve yöntemler bu beş yılda yapılmaya çalışılan dönme dolap işerin ancak stratejik devamıdır)
Benim ve benden bağımsız olarak fesih davasını açanların seçtiği şu anki yol kolay yol. Kolay ve kısa yol.
Şirketi rahat bırakalım, kredi mi alacak alsın, arell bank lamı anlaşacak anlaşsın, gayrimenkul veya bünyesindeki şirketleri mi satacak satsın ve durumu toparlasın. Bu kolay yol.
Bir kaç ay sabır baktık olmadı sayın freecell in dediği gibi dava yeniden görülür. Belki ben de destek veririm.( zira ilk fesih davası oluşumunda veya herhangi bir oluşumda ben yoktum) bu zor yol. Zira bir kaç yıl sürecek bir yol. Madem avukat dostlarınız var sorun bakalım fesih davaları ne kadar sürüyor. Şirket avukatı belli ki cevval, işini bilen biri baksanıza çağrıyı bile iptal ettirdi. İptal demeyelimde spk ya karşı kazandı diyelim. Ne kadar uzayabileceği konusunda fikir vermek adına söyledim. Oysa ben dahil buradaki bir çok yatırımcının dayanma gücü kalmadı.
Eee bülten boş. NE oldu bürüt işi ?? ( spk ya sorun demeyin lütfen ben demedim brütten çıkacak diye)
Hocam brutte kalmasi icin bir neden var mi??? Yok...
Cikarmayan kim??? SPK
Ne diyelim simdi :)
Onlarca kere yazdık. Süresiz brüt takas olmaz. Ben şirket yerinde olsam dava açarım spk ya.
Brüt takas ve internet yasağı ancak ve ancak yapılan katakulli borsa işlemlemleri için verilir.
Ve 3 ay veya 6 aYlık süre ile verilir. Ey spk gel anlat bakalım süresiz nasıl oluyor bu işler.
Bence çok alakali bildiklerimiz bilmediklerimizden fazla ama kimse babamızın oğlumuki yazalım. Bilgi verelim. Değilmi. Çünkü siz dediniz. Ama milletin bilgi alış verişinide engellediğiniz için insanlara suçlama imâ ederek buna engel oluyorsanız insanlarda bunun altında çapan oğlu arasınlar nasil aylarca artog üzerinden yaptığınız algı gibi diyelim. Artog şöyle oldu böyle battı bizde batacaz dediniz durdunuz ama hala bu hissedesiniz. Milletin çıkmasinımı bekliyorsunuz. Boşverin grafik bulten falan deyip milletin kafasinı bulandırmayı. Dahada yazarımda simdilik burda keseyim.
%1000 yalan olduğunuzu sizde biliyorsunuz. Sadece ortada dolaşanları soruyoruz. Noldu ki
Bizde diyoruzki sen demedinmi burda forumlarda kimse kimseye niye bilgi versin babasının oğlumusunuz diye. Sonrada ortada dolaşanları soruyoruz diyorsunuz. İLGİNÇ.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Bildiğim kadarıyla tam emin değilim ama watsup grubu kuranların grubundanda ayrildınız şimdi burda bişeyler duyayımın derdindesiniz. Komik duruma düşüyorsunuz haberiniz olsun.
Umarım herşey gönlünüzce olur. Ve herşey yatırımcı lehine olur. Bazı arkadaşların yaptığı mücadeleylde takdirle karşılıyoruz elbet.
İnanın benim ve bazı arkadaşımın lotların bir önemi yok.(tabi diğer yatırımcılar içim konuşamayız) Bunlara hakettikleri maddi ve manevi cezaları versinler yeter. Bir borsa bu kadar çirkefleştirilmesineb bu kadar kirletilmesine izin verilmemeli diye düşünüyoruz. Hatta bütün şirketlerine el koysalar biz lorlarımızdan bile vazgeçmeye hazırız:)
Bugünkü bildirimde spk nın davaya itirazı süreçte imiş, umarız dava tarafsız olarak ele alınır ve spk yada ve kuralları doğrultusunda en doğru şekilde sonuçlanır. Yatırımcılara için en önemli şey budur. İkincisi ise spk nında tespitleri dahilinde olan bu kadar çok sayıdaki yolsuzluktan hileden sonra devletin duyarlı olup şirket yönetimine el koymasıdır..)
Sadece bu ucuz düzenbazları mağdur göstermeye çalışan yorumlara, bu profesyonel hilebazları aklamaya çalışan yorumlara, veya bu sahtekarlık uzmanı adamlara dalkavukluk yaparak birşey elde etmeye çalışanların dedikleri veya demeye çalışıkları ucuzluklara tepkilerimiz oluyor, hepsi bu, ylne de surçi lisan ettiysek af ola!
Günaydın. Kap haberlerini sizin bu yazınızdan sonra fark ettim.çağrı süreci devam ediyor denmiş. Spk itiraz etmiş karara belliki.
Spk kazansın isterim ben. Herhalde şimdiye 2 lira olmuştur çağrı fiyatı. Paramı alıp gideyim yeterki. Artık bıktık.
Bu kadar parayı nereden bulacaklar bilmem ama. Götürdükleri 200 milyon varmış oradan versinler.