Sayfa 486/964 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Hiç öyle olduğunu sanmıyorum, sektöründe iyi biliyorum. Bu hotelinde mevcut icra fiyatta Areal bank veya diğer kişiler mülkiyetine alma işleri tamamlandıktan sonra, turşzmşn mevcut olumsuz koşullarda ( rayiç fiyattan olmayabilir ) dahi icra fiyatlarının çok üstünde satılıp ayrıca kar edilebilir. Veya blr süre mülkiyetinde bekletilirse çok daha yüksek karlala hoteli satılabilir.

Almanlar ahmak mı alacağının önemli miktarını kırpmaya razı olsun, hotele konup en hotelleri piyasada rayiç bedellinin çok altından satsalaeds çok daha yüksek artı değer çıkarırlar. Veya yönetimi hoteli icraya düşürmeden icra flyattının çok üstüne satabilirdi... Bunlar hep karşılıklı muvazaalı ince ayar işler... veya gerçekten dendiği gibi areal bank alacağını düşürürse başka dolaylı fayda sağlayacağı mevzulara bağlıdır... Geçin bu areal bank çaresizliği, yönetimin daha iyi flyatlara sarsmana çaresizliği, sektörğn ölü olmadı gibi safsata hikayeleri, o hotelin sektörün en ölü zamanında dahi herzaman rayiç bedeline göre iskontolu alıcısı vardır. ve bu her zaman alıcısının olacağı değer icra değerinin çok üstündedir...

Ayrıca burda daha önce yazıldığı gibi yabancılar Türkiye�de icradan ihaleye göremez bilgiside doğru değil. Yabancıda olsa �alacaklı sıfatıyla� icradan hotelleri alabilir isterse....
    Sektörde işler dediğiniz gibi olmuyor. 15 yıl bu sektörde çalıştım. Öncelikle provizyon hesabı denilen birşey var. Aldığınız teminatlar nakde çevrilme vadesi ve kabiliyetine göre bugünün net değerine indirilir ve bu tutar kredi alacağınızdan fazlaysa provizyon bile ayirmayabilirsiniz. Ve bankalar eğer elleri çok güçlü değilse ki kervansaray dosyası bu tarz bir dosya, anaparalarini alabildikleri kadar erken alıp kurtarmak isterler. Areal borcu kayıtlarda 80 m eur gözüküyorsa emin olun bu borcun anası 50-60 m eurodan fazla degildir. Ortada bir pazarlık varsa da emin olun bu anapara ile alakalıdır. Kervan anapara borcum 60 m eur der 55e kapatmaya çalışır, areal üzerine bir.miktar faiz koyup 65 almaya çalışır. Zaman kimin aleyhine işlerse o diğerinin teklifini kabul eder. Bence artık arealin de gmenkule değil nakit tahsilata ihtiyacı var. Bu yüzden kısa zamanda bu konunun kervan lehine çözüme ulaşacağını düşünüyorum. Geçmiş tecrübelerim ve hayatın doğal akışı bana bunu düşündürüyor. Ytd.

2. 35 milyon avro kredi bulun kervan için ben bankayı razı ederim arkadaşlar, öyle 50 de değil, aslında duyduklarımıza göre bu iş daha önce çoktan bitmiş yerli bir baka üzerinden ama o bankayla ilgili uluslararası bir dava söz konusu olunca durdurulmuş bu tarz krediler maalesef,ama ödenecek ,nşallah yakın zamanda bu borç ve ekonomi tarihinin diplerinde bir kısa not olarak kalacak

3.  Alıntı Originally Posted by santai07 Yazıyı Oku
    35 milyon avro kredi bulun kervan için ben bankayı razı ederim arkadaşlar, öyle 50 de değil, aslında duyduklarımıza göre bu iş daha önce çoktan bitmiş yerli bir baka üzerinden ama o bankayla ilgili uluslararası bir dava söz konusu olunca durdurulmuş bu tarz krediler maalesef,ama ödenecek ,nşallah yakın zamanda bu borç ve ekonomi tarihinin diplerinde bir kısa not olarak kalacak
    bazı yazılarınızı alıntı yaptım santai07 onların bir kısmı aşağıda.

ben dün şirketi aradım biraz içimi rahatlatacak birşey çıkarmı diye, ama anladığım kadarıyla çokta umurlarında değil,nasıl olsa kimse bizden birşey alamaz yolumuzu çizmişiz gerisine koy gitsin düşüncesindeler, fesih davasını çekmemiz için bizleri kandırdıkları ortada,

resmen milletin hayatıyla oynuyorlar, ya bir çıksın sayın hanımefendi aylık masrafını bir yazsın çoluk çocuk ne yerler ne içerler, çocukların eğitim parası orda burda gezmeler, ss nin hayatı kendi özel harcamaları falan filan bir saysınlar görelim bakalım asgari maaşla çalışan bir yatırımcının haliyle aradaki farkı, yada emekliliğini buna yatırmış bir garibanın, yada bir emekçinin bütün varlığını ss nin oyunlarına kaptırdığını, bir insan kendisi için istediğini başkası içinde niyet etmiyorsa ondan hayr beklenemz zaten, yıllardır milleti ezmişler süründürmüşler üç kuruşa mahkum etmişler, bunun hesabı her yerde çıkar sorarlar, gram inançları varsa mahşer gününden korkar kul hakkı yemezler

haklısınız ya hanımefendi kandırdı herkesi, yada o arkadaşlar kandırdı bizi ikisinden biri

bunlara acımayacaktık, devam edip şayet sonuç alabilseydik bugünden daha iyi olurdu, ne var ne yok sattır borçları öde, elbette kalan 35 kuruştan daha değerli olurdu, bakın martı grubuna , en iyi oteli kemerdedir, laranın çeyreği etmez, gerisini siz düşünün artık

kardeşim yokki kadı Gıyaseddin gidesin huzuruna anlatasın durumu, oda çağırsa bunları ayağına sorsa hesabını, devir kan emicilerin devri, elbet çıkar biryerlerinden millete çektirdikleri zulum, ama onlar belanın başlarına neden geldiğini anlamazlar, haramzede insanlar, imanı eksik insanlar başlarına gelen nusubetlerin, hastalıkların,hayırsız evlatların sebebini asla anlayamazlar,ADAMLAR RESMEN ÇOLUK ÇOCUĞUNA HARAM PARA YEDİRİYOR, BİR ANNE ÇOCUĞUNA NASIL HARAM YEDİRİR, BİR BABA BUNA ANSIL RAZI OLUR

versinler birde biz gidelim görüşelim ne var ne yok göstersinler belki bizim aklımıza bir fikir gelirde çözüm buluruz çağırsınlar 10 kişi gidip çaresine bakılsın, kendileride şeffaf olsunlar paraları nerelere aktardıklarını bir göstersinler, eğer çözüme ulaşılamayacak bir durum söz konusu ise hepimiz vazgeçelim bu sevdadan ve işimize bakalım

ŞİMDİ SON TAHLİLDE DERLER YA ASIL YORUMUNUZ NEDİR? ŞİRKET BİR ŞEYLERİN ÇABASINDAMI SİZİN GÖRÜŞÜNÜZ

4.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam yapmayin iyice sıkmaya basladiniz... Turk vatandasi olmayan ya da Turk menseli olmayan kimse icra ihalelerine giremez... En azindan google amcaya ya da avukata sorunuz...
    di.
    At kafadan yazan sizlersiniz, çok sayıda hukukçu arkadaşım var. Eğer öğrenmek istiyorsanız araştırın. İcra varlığı üzerinden alacaklı yabancı ise “Alacaklı Sıfatıyla” ihaleye katılır ve söker alır malı, isterse...

5. telefonda söylenmeyen çok şeyi ilk ağızdan duyduk, doğrudur çok karamsardım ama ilk ağızdan bazı reel şeyler duyunca karamsarlık biraz ortadan kalktı, yakın zamanda güzel şeyler olacak diye bekliyorum, kesinleşen bazı konular var ama bunlar paylaşılmıyor neden diye sorduk,sanki bir akıl onlara boşver paylaşma diyor yada karşı taraflara fazla koz vermek istemiyorlar, sorularımız vardı bazılarına net cevap aldık bazılarına şöyle böyle cevap aldık ama aldıklarımızın hisse fiyatına yansımadığını yansıtılmasınında şirketin elinde olduğunu söyledik, bunla ilgili tekrardan talebim olacak yazılı olarak bakalım faydasını görecekmiyiz, bazı arkadaşlar durumun ciddiyetini manevi maddi mevcut durumlarını zorlukları güzel bir dille ortaya koydular, eğer ss zihniyeti yoksa kendinde sanıyorum birşeyler yapacaktır, otellerin alıcısı çıkmayınca sevinç gözyaşı döktü, bizim için değil kendi malı ve geleceği için, demekki malları değerliymiş, burayı takip ediyorsa lütfen bilsinki bizimde malımız değerli,

6.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Frecell hocam diyelimki siz yanlışsınız arkadaşın aşağıdaki yorumuna tek sorum şu olsun.
    (Yabancıda olsa “alacaklı sıfatıyla” icradan hotelleri alabilir isterse....)
    NİYE İSTEMİYOR SİZCE Sn 1promethues.
    Karşılıklı ince ayar örtülü anlaşmalar olmadığı ne malum. Herseyin tek amacı arada yatırımcı preslemek olmadığın ve yatırımcıyı baskı altına almak, pisikolojik yönlendirmelerle yatırımcıyı istedikleri raya oturtmak ve hisseleri en ucuza söküp almak olmadığı niye hiç kimse sorgukamıyor?

Niye bu bilge adamlar tayfas, patronların yaptığı işler her zaman yapılması gereken en iyi işler veya şirket için yapması gereken ama yapılmayanları ise ellerinden genel ancak bu kadar” deme çizgisinde?

Zaten dört yıldır neler yaptıkları veya yapmaya çalıştıkları ortada. Kimse gelip eski öcü yönetim yeni cici yönetim zırvalamalarını bize anlatmaya çalışmasın...

Bazıları bilinçli bazıları bilinçsiz olarak adamların aynı amaçlar için farklı değirmen taşları döndüren değirmenine su taşıyor...

Neyse şu an onlar bilgeliği, yönlendirmesi ve oluşturdukları psikoloji hakim herseye. herkese rasgele....

7.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Karşılıklı ince ayar örtülü anlaşmalar olmadığı ne malum. Herseyin tek amacı arada yatırımcı preslemek olmadığın ve yatırımcıyı baskı altına almak, pisikolojik yönlendirmelerle yatırımcıyı istedikleri raya oturtmak ve hisseleri en ucuza söküp almak olmadığı niye hiç kimse sorgukamıyor?

Niye bu bilge adamlar tayfas, patronların yaptığı işler her zaman yapılması gereken en iyi işler veya şirket için yapması gereken ama yapılmayanları ise ellerinden genel ancak bu kadar” deme çizgisinde?

Zaten dört yıldır neler yaptıkları veya yapmaya çalıştıkları ortada. Kimse gelip eski öcü yönetim yeni cici yönetim zırvalamalarını bize anlatmaya çalışmasın...

Bazıları bilinçli bazıları bilinçsiz olarak adamların aynı amaçlar için farklı değirmen taşları döndüren değirmenine su taşıyor...

Neyse şu an onlar bilgeliği, yönlendirmesi ve oluşturdukları psikoloji hakim herseye. herkese rasgele....
    Bakın bende tam bunu diyorum. Nasılki evvelden santai07 arkadaşa denildiği gibi çok karamsar olmak yerine gidin atlayın uçağa sorun sormak istediklerinizi dediğimizde kendiside önce sitem etti bakın sonra gitti görüştü yyorumlarınıda yukarda paylaştı. 4 yıl muhabbetide gerçekten sıktı niyemi eskiden kardeş sayılgan vardı şimdi yok. Şimdi ertan babaları ve kızı Zeynep var. sizde inanmıyorsanız gidin gözünüzle sizde görün. Burda algı yapmakla olmuyor bu işler tabiki kapalı kapılar ardında bir sürü bilinmeyen işler vardır olmakta zorundadır. sanki dün görüştüm diyen santai07 arkadaşada herşey yüzde yüz söylendimi sizce. Bence söylenmedi ama en azından bazı gerçekleri görmüş olacakki gelip burda yorumunu düşüncesini paylaştı. Ben sizinde gerçekten yatırımcı olduğunuzu biliyorum ama psikolojik olarak insanlar bunalımdayken sizde tuzu biberi olmayın. areal olayı işin püf noktası bu iş hallolacak öyle yada böyle. Yoksa sizin benim elimdeki 50-100 lotun peşinde değiller inanın. ama şu an dertleri daha başka işler bize gelene kadar o işleri halletmeleri lazım. ondan sonrada bize sıra gelir merak etmeyin.

8. Noldu bürüt işi ? Bülten boş.

Sayfa 486/964 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •