Kimsede sizi aman gelin fesih davasina girin demiyor var bizim elimizde lot yetrri kadar sadik hocam hani sen sattiydin kervanlari hala buralarda yaziyorsunnn ne iş uoksa kiyamadinmi kervanlaraa
Kimsede sizi aman gelin fesih davasina girin demiyor var bizim elimizde lot yetrri kadar sadik hocam hani sen sattiydin kervanlari hala buralarda yaziyorsunnn ne iş uoksa kiyamadinmi kervanlaraa
yavvv ne selimi başkan sende nerden ne anlıyorsun
bak ben sorayım... hani ss nin numarası yoktu... Dün ne msjlaştınız ya da nereden mesajlaştınız kelime oyunu yapma hocam...
ss sizden ne istiyor ya da durup dururken ss size niye mesaj yazsın...
bu ss nin mesaj veya telefonlarının burada bize karşı 2-3 kişi (bunlarla görüştüğünüzü de biliyorum)ile bizim gruba saldırmanızın bir sebebi midir??
ss nin bize saldırmanızda bir katkısı var mıdır??
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
numarası olmayan bir adamla nasıl mesajlaşayım anlamadım,her duyduğunuza atlamayın içinize kaçmasın elinizde kalmasın,selametle dahada yazmam, önce kiminle neler konuştuğunuzu bir ayırt edin
Hocam bak kasiniyorsun...
Biz delilsiz ispatsiz konusmayiz... Sen ss ile ne msjlastin ya da ne konusuyorsun...
Grup ve yoneticileri ile ilgil ne talimatlar aldin onu yaz... Oyle bir daha yazmam deyip kacamazsin...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ama ben seni çok iyi anladım çok iyi tanıdımda
ismail başkana sor o anlatsın sana detayı,
Baskan gayet guzel anlatti... Nedense biz unutsak bile whatsup unutmuyor hocam...
Bir daha soruyorum ss ile ne konustun ne msjlastin
Ss size grup ve yoneticileri ile ilgili neler soyledi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri