iş yatırım kullanan var mı nasıl
MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
iş yatırım kullanan var mı nasıl
MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Diproyal
Ben Haziran 2016 dan bu yana yani 49 aydır satmama sanatı düşüncesine göre hareket ettim.
Teknik analizin dediklerine kulak asmadım temeli sağlam batması hayli zor olan şirketleri her ay maaşımdan artan kısımla haftalık hatta günlük bir şekilde aldım düzenli biriktirdim tek bir lot dahi satmadım. İşin açığı çokta emek çekmedim, herkesin bildiği adını duyduğu şirketleri biriktirdim.
8 maliyet ile başladığım Aselsanı 47'ye çıkınca da satmadım 82 maliyetle başladığım Türk traktörü 25'e düşüncede satmadım hep biriktirdim. Sonuç olarak geldiğim yer yıllık % 29,70 kar.
Eğer hiç satmadan bu şekilde devam edersem nereden nereye gelmişim arada(yıldan yıla) rapor ederim.
Syg.
Ben de bunu söylerim hep, geçmişe dönük bakınca şurdan satıp şurdan geri yerine koysaydım diye çok kolay gelir gözüne insanın ama bunun tersi de var, satıp da yerine koyamamak ya da daha pahalıdan koymak da çok yaşanır ama kimse bahsetmeyi sevmez.
Macera arzunuz yoksa hiç kalkışmayın ya da arkasından ağlamayacağınız bir bölümüyle deneyin sadece.