Sayfa 995/1230 İlkİlk ... 495895945985993994995996997100510451095 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 7,953 - 7,960 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Saatlik yüzde 5 kazancım gitti ya saatlik aaaaaa

Dava açabiliyor muyuz kesin sözleşmede onaylamışızdır.
    Aracı kurum tavsiyesi olan varsa özelden mesaj atabilir mi ?

Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

iş yatırım kullanan var mı nasıl

MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Saatlik yüzde 5 kazancım gitti ya saatlik aaaaaa

Dava açabiliyor muyuz kesin sözleşmede onaylamışızdır.
    Aracı kurum tavsiyesi olan varsa özelden mesaj atabilir mi ?

Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

hepsi aynı....bu gibi durumlarda teleteks bile madik atar. k.y. yı düşünen yok. telefondan yapamadığım işlemi kızı aradık o bile beş dakka sonra baktı. zarar 10000 (yazı ile Onbin) napacağız şimdi. değilmi yani.
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

3.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sn. Dudu,

Sizin satmama sanatı düşüncenizi okumuştum. Bu kapsamda yukarıdaki durumda iyi firmalar da gereğinden fazla (içsel değere göre) yükselirse ve irrasyonel fiyatlamalara gelirse yatırıma başlarken ki temel kurallar aynı kalsa bile bir süre yatırımdan çıkılabilir mi?

Daha geniş bir ifade ile patron ve diğer kriterler aynı ve hisseyi 1 tl den aldık ve 5 yıldır yatırımcıyız ve bugün yeniden vermeye razı olacağımız değer 7 olmasına rağmen firma 30 tl civarında ise satıp bu yatırımdan çıkılmalı mı gibi?
    Sn. Diproyal

Ben Haziran 2016 dan bu yana yani 49 aydır satmama sanatı düşüncesine göre hareket ettim.

Teknik analizin dediklerine kulak asmadım temeli sağlam batması hayli zor olan şirketleri her ay maaşımdan artan kısımla haftalık hatta günlük bir şekilde aldım düzenli biriktirdim tek bir lot dahi satmadım. İşin açığı çokta emek çekmedim, herkesin bildiği adını duyduğu şirketleri biriktirdim.

8 maliyet ile başladığım Aselsanı 47'ye çıkınca da satmadım 82 maliyetle başladığım Türk traktörü 25'e düşüncede satmadım hep biriktirdim. Sonuç olarak geldiğim yer yıllık % 29,70 kar.

Eğer hiç satmadan bu şekilde devam edersem nereden nereye gelmişim arada(yıldan yıla) rapor ederim.

Syg.

Alıntı Originally Posted by urgent Yazıyı Oku
    Sn. Diproyal

Ben Haziran 2016 dan bu yana yani 49 aydır satmama sanatı düşüncesine göre hareket ettim.

Teknik analizin dediklerine kulak asmadım temeli sağlam batması hayli zor olan şirketleri her ay maaşımdan artan kısımla haftalık hatta günlük bir şekilde aldım düzenli biriktirdim tek bir lot dahi satmadım. İşin açığı çokta emek çekmedim, herkesin bildiği adını duyduğu şirketleri biriktirdim.

8 maliyet ile başladığım Aselsanı 47'ye çıkınca da satmadım 82 maliyetle başladığım Türk traktörü 25'e düşüncede satmadım hep biriktirdim. Sonuç olarak geldiğim yer yıllık % 29,70 kar.

Eğer hiç satmadan bu şekilde devam edersem nereden nereye gelmişim arada(yıldan yıla) rapor ederim.

Syg.
    Bir al sat yaparak ilerleseydiniz şimdiye zengin olmuştunuz.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Bir al sat yaparak ilerleseydiniz şimdiye zengin olmuştunuz.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Veya coktaaan batmisti daha yuksek ihtimalle.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sn. Dudu,

Sizin satmama sanatı düşüncenizi okumuştum. Bu kapsamda yukarıdaki durumda iyi firmalar da gereğinden fazla (içsel değere göre) yükselirse ve irrasyonel fiyatlamalara gelirse yatırıma başlarken ki temel kurallar aynı kalsa bile bir süre yatırımdan çıkılabilir mi?

Daha geniş bir ifade ile patron ve diğer kriterler aynı ve hisseyi 1 tl den aldık ve 5 yıldır yatırımcıyız ve bugün yeniden vermeye razı olacağımız değer 7 olmasına rağmen firma 30 tl civarında ise satıp bu yatırımdan çıkılmalı mı gibi?
    Yaziyi dikkatli okumamissin...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Veya coktaaan batmisti daha yuksek ihtimalle.

Syg,
    Ben de bunu söylerim hep, geçmişe dönük bakınca şurdan satıp şurdan geri yerine koysaydım diye çok kolay gelir gözüne insanın ama bunun tersi de var, satıp da yerine koyamamak ya da daha pahalıdan koymak da çok yaşanır ama kimse bahsetmeyi sevmez.
    Macera arzunuz yoksa hiç kalkışmayın ya da arkasından ağlamayacağınız bir bölümüyle deneyin sadece.

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sn. Dudu,

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yaziyi dikkatli okumamissin...

Syg,
    Sn. Dudu,

Tekrar yüksek sesle sessiz bir ortamda okuyalım bari

Sizin verdiğim örnekte yani değeri çok yüksek ise satma görüşünde düşünceniz ne olursa olsun tutma yönünde mi?
    Bizi güncellerseniz sevinirim.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 995/1230 İlkİlk ... 495895945985993994995996997100510451095 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •