PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.
Yeni başlık hayırlı olsun ..
Eski başlık burada
Printable View
PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.
Yeni başlık hayırlı olsun ..
Eski başlık burada
Hadi bakalım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun
Hayırlısı olsun yeni sayfa. Umarım son binligim olur.. ytd
Zottirikleri naptın mektebe gönderdin okuttun mu
Fed kararı öncesinde ön sıralardan saf tutmak istemezler mi bunlar. Her ne kadar karar az çok bilinse de! Belki sert indirim neyim olur.. kimbilir.. ytd
İlginç bankalar oralı bile değil, son zamanlarda .. Ytd
Gerçi dolares biraz renk veriyor. Yukarı alıyorlar karar sonrası indirim gelirse az biraz yumusatirlar gibime geliyor..
Tabi doların tasmasi sahipli olduğu için öyle de gösteriyor olabilirler malum son aydayiz defterler kapanacak.. ytd
Asgari ücret, emeklisi memurun zam oranı sanayicininde dövizdeki artış talebinin bir nebze olsun bal calinmasi da olabilir dolaresteki hareket, herşeyi faizlere baglamamakta lazım ama hepsi birbiriyle bağlantılı. Ayiramiyorum maalesef.. ytd
Sayfayı yenilemeyi istemekle acele mı ettik acaba.. ytd
Amarika 25 yahut üstünde faizi indürürse bize ne eder faydamu yohusa zararmı verii.Okuyom okuyom annamıyom abi.Ag Amarika nire biz nere faizünü s2 üm ibinelerin.Abi gusura bakmasın kimise sözüm kime annıyonuz ellam, hemi abü laa
Sandala atmaya çalışıyorlar.. vay arkadaş bir türlü toparlanıyor.. ytd
Kapanan topikte kaldı. Alıntı yapamadım
18.60 dan malları yerine koydum kolpaçi abi
Alınca yazarım dediydim
Fed i önden değil arkadan karşıladı, bu. ytd
Petkim Petrokimya Holding A.Ş. (PETKM) tarafından 18 Aralık 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde Kredi Anlaşmasının Tadili Hakkında açıklama yapıldı.
Açıklamada Şirketin 26.01.2023 tarihli özel durum açıklamasında, Şirket ile J.P. Morgan Securities PLC arasında 300 milyon ABD Doları tutarlı ve 3 yıl vadeli bir kredi anlaşması imzalandığının duyurulduğu;
Söz konusu kredi anlaşmasının tadil edildiği, tutarın 100 milyon ABD Doları arttırılarak toplam 400 milyon ABD Doları’na yükseltildiği, vadesinin Aralık 2027’ye uzatıldığı ve yıllık faiz oranı SOFR+%3.95 olarak güncellendiği belirtildi.
Ytd
Bu arada önceki yıllık faiz oranı SOFR+%5.60 idi 3 yıllıktı. Böylelikle hem borca 100 papel ilave oldu hemde yeniden yapılandırdı diye anlıyorum.. ytd
Bugünkü mum öyle ama Haftalikta mum kötü durmuyor. Günlükte Bulut'un hala icindeyiz.
En son arkaya yaslanın da demiştin 😊 ama emniyet kemerlerinizi takın dememiştin. Yaslanalim mı yaslanmayalim mı?
Gelinin amcasından bir yıl uzatmalı, yeniden yapılandırmali bir yüzlük daha takmış gerdanina..
Ytd
https://youtu.be/GIoFbbMYjVc?si=wTLnmCpzVePEWVnK
Haktan dan beddualı kısımlarda dolaştığımız için gelsin..
Dilerim Tanrı'dan gülmesin yüzün
Gönlüne eş olsun, derdine üzül
Huzura ermesin benliğin, özün
Benden başkasını seversen eğer
Özleyen, arayan, soran olmasın
Acılar bitmesin, çilen dolmasın
Gönül yaraların deva bulmasın
Sevgiden, şefkatten mahrum kalasın
Eşinden, dostun hep af alasın
Cennetten kovulan tek kul olasın
Ytd
Bu beddua tutar mı tutar, tahtacı işlemiyor sanır. Ama gün gelir hesap döner!
Haktan içinse ne demişler yorumlarda. Azrail bile canını almaya gelse şarkıyı bitirmesini bekler, öyle canını alır! Böyle güzel okunur mu yahu!
Tahtacının kulaklarına küpe olsun hep çınlasın.. ytd
Bulutun içindeyiz hala! Altına inmedik, altına inerse bu bedduanın misli gelsin! Ytd
Ne bela ne beddua işlemiyor adamlara.. ytd
Ben şaşkınlığımı gizleyemedim hakkaten nasıl oldu da endekise nazaran bugün daha az düştü, olacak şey değil
Yarın malları yerine koyamazsak gözüme uyku girmez, rüyalarıma girer
İş yatırım sağolsun bugün
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cemal abü la sen sağolasın.Yani iş bangası petgim almuş hemi abü.Hemüde çokcaa.Anaduğum ne gada çook alularsa kaat gıymet gazanıyo.Abü gazancın bol olsun.Haa aklıma geldü de Bozkurt aben satmış getmiş.Dimsahdan gorktu ellam.Ama dayanamaz abem gelür yarun aramuza.Spenc abü almuyo satmıyo ama çok biliyo laa.Okuyo hep haberleri neyim.Hepicümüz gazanur işallah.
Ayılık yapmış bugün ve ters çekiç boğaya vesile olmuş! Yani kısaca kritik bir yarın görecez, sanırım. Herbirşey denk getirilmiş sınırda ve sinirde!
İlginç olan kredi bulmuş olması ve yeniden faizi ilk aldığından yüzde 40 civarı ucuzlaştırması ile yapılandırmasına rağmen bunu bugün piyasaya dövdürmeleri.. tam olarak neye varmak istiyorlar ilginç.. ytd