Sayfa 3/237 İlkİlk 123451353103 ... SonSon
Arama sonucu : 1894 madde; 17 - 24 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Amarika 25 yahut üstünde faizi indürürse bize ne eder faydamu yohusa zararmı verii.Okuyom okuyom annamıyom abi.Ag Amarika nire biz nere faizünü s2 üm ibinelerin.Abi gusura bakmasın kimise sözüm kime annıyonuz ellam, hemi abü laa

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    İlginç bankalar oralı bile değil, son zamanlarda .. Ytd
    Evet bende bundan bahsediyorum, ak gözlünün gözleri yeşerdi.. ama bu dümbelek açılış sayfasını kaç ile kapatacağı muamma!
    Ah o Muallayı sandalla atıp, söyletme hikayeyi.. ytd

Sandala atmaya çalışıyorlar.. vay arkadaş bir türlü toparlanıyor.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Bozkurt abey çıtır mıdır amma hep o bizü düdüklüyoo abi la.Bi alta alamaduk taktacısını taklasunu S2 dümün adamu.Abü laaa son numaraları olabülümü gıvranıp duru buralarda.
    Düdükler, ben hep derim, bu tahtada trade ederek taktaciya yem olmayın, herif timsah gözyaşları eşliğinde Düdükler
    Hamdım Piştim Yandım

5. Kapanan topikte kaldı. Alıntı yapamadım
    18.60 dan malları yerine koydum kolpaçi abi
    Alınca yazarım dediydim
    Hamdım Piştim Yandım

Fed i önden değil arkadan karşıladı, bu. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Fed i önden değil arkadan karşıladı, bu. ytd
    bugün ki mum güzel olmadı ama orta vade ortalamalar aşağı geliyor..gecen hafta 19,37 bu hafta 19,24 oldu bu güzel..teknik al vermedi ama biraz da biz acı çekelim demiştim.. hala al vermedi ortalamaların üstüne atamadık..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 3/237 İlkİlk 123451353103 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •