Sayfa 2/238 İlkİlk 12341252102 ... SonSon
Arama sonucu : 1901 madde; 9 - 16 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Fed kararı öncesinde ön sıralardan saf tutmak istemezler mi bunlar. Her ne kadar karar az çok bilinse de! Belki sert indirim neyim olur.. kimbilir.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

İlginç bankalar oralı bile değil, son zamanlarda .. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Gerçi dolares biraz renk veriyor. Yukarı alıyorlar karar sonrası indirim gelirse az biraz yumusatirlar gibime geliyor..
    Tabi doların tasmasi sahipli olduğu için öyle de gösteriyor olabilirler malum son aydayiz defterler kapanacak.. ytd

Asgari ücret, emeklisi memurun zam oranı sanayicininde dövizdeki artış talebinin bir nebze olsun bal calinmasi da olabilir dolaresteki hareket, herşeyi faizlere baglamamakta lazım ama hepsi birbiriyle bağlantılı. Ayiramiyorum maalesef.. ytd

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Zottirikleri naptın mektebe gönderdin okuttun mu
    Baksana en çok çıkana düşene ... Zottirikler harici aylardır hareketli olan var mı? Ne ugrasayim böyle kalın kalın kağıtlarla.. düşse de çıksa da hareket berekettir.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfayı yenilemeyi istemekle acele mı ettik acaba.. ytd

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Baksana en çok çıkana düşene ... Zottirikler harici aylardır hareketli olan var mı? Ne ugrasayim böyle kalın kalın kağıtlarla.. düşse de çıksa da hareket berekettir.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Zottirik konusunda haklısın lakin sen bunun kalın kalın durduğuna bakma çok ince çıtırımsı bişii
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Zottirik konusunda haklısın lakin sen bunun kalın kalın durduğuna bakma çok ince çıtırımsı bişii
    Bozkurt abey çıtır mıdır amma hep o bizü düdüklüyoo abi la.Bi alta alamaduk taktacısını taklasunu S2 dümün adamu.Abü laaa son numaraları olabülümü gıvranıp duru buralarda.

Sayfa 2/238 İlkİlk 12341252102 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •