Tartýþmalar oluyor.. Sinirler geriliyor ama herkes net ve anlaþýlýr konuþsun.. ne biliyorsa net açýk söylesin.. tehditvari kapalý konuþmalarla olmuyor. net olun açýk olun.. elinizi açýk edin.. herkesin niyetini bilelim..

ben gayet net ve açýðým.. sanko veya bir baþkasý.. %25i ele geçirmiþ.. tüm ortaklarla görüþmeli.. ele geçirmek için her yolu denemeli.. pozisyonum gereði böyle düþünmem gayet normal.. ama yapmýyorsa.. koymuþum d.tüne. sanko babamýn oðlu mu.. patronu ölse cenazesine mi katýlacaðým.

ANCAK.. bu yönetim bize zarar verdi.. yürürken karýnca sürüsünü ezersiniz ve görmezsiniz ya.. iþte o karýncalardan biri biziz.. ezdi geçti. böyle deyince bazýlarý yönetimi savunuyor.. savunun bakalým.. yanlýþý savunmak insana ne kazandýrýr ne kaybettirir bunu da iyi hesap edin.

Ve artýk gazetede demeçlerine rastlayamýyorum.. eskiden olsa haber arardým.. orta asyada veya türki cumhuriyetlerde fabrika kuracaklarmýþ.. ne güzel... aliaðada öðütme tesisi kuracaklarmýþ.. ne güzel.. 1de olmamýþ 2de olmamýþ 3te veya 4te bi tane fabrika alacaklarmýþ.. negüzel... 1 milyar dolar verseler de satmazlarmýþ.. ne güzel.. 5 yýl sonra ne kadar doðru yatýrým yaptýklarýný herkes görecekmiþ.. ne güzel.. yeni demeç? yeni sözler? geçiniz..