Eskiden İbrahim Tarman,şimdi Sanko üzerinden algı operasyonu gerçekleşirilmeye çalışılıyor,şu unutulmasın ki şirketi yöneten onlar değil.bu tahtayı bu hale getiren yalnız ve yalnız bu yönetimdir.söylediklerini yapmamaları,alınan kararları kap a ya hiç bildirmemeleri yada çok geç bildirmeleri,kötü yönetim,kötü borçlanma ve daha niceleri,günahları boylarının yüz katına ulaştı.Artık günah deryasında yüzmeye o kadar alıştılar ki bundan zevk duyuyorlar.En kötüsüde kendi yalanlarına gerçekmiş gibi kendileri ve sevicileride inanıyor.sonrada evirip çevirip kıyısından köşesinden kendilerine göre mantık oluşturup bize satmaya çalışıyorlar.Ancak unutulmamalıdır ki hakikat deryasında herkes üryandır.ytd.
Siz hayatınızda hiç algı görmemişsiniz çünkü gözleriniz kör.Tabii burada ne yapmamız lazımdı buradaki bazıları gibi tahtada sabah akşam atlayıp hoplayıp zıplayıp sonra da mevcut yönetime saydırmamız lazımdı di mi?Siz bizi boşverin kendi savunduklarınıza dikkat edin.Görecez bakalım gerçekler kime çok acı gelecek.
Hiçkimse ayakta uyurken benimle tartışamaz zaten.Ben tartışmam çünkü.
Herkes şöyle bir düşünecek ettiği lafları, sonra bakacak yaptığı icraatlara.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 11-07-2019 saat: 17:25.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Herkes de ayrı bir paranoya oluşmuş, en iyisi topicden uzak kalmak, hatta hiç okumamak... Ben şahsen %40 satılacak %60 satılmayacak senaryosunu düşünüyorum, isteyende oranları kendine göre yüzde 0 dan yüzde 100 e kadar düşünür ve ona göre pozisyon alır, sonrada gelip burada ağlamaz.
Yok zaten biz sanki mevcut yönetime neden laf ediyorsunuz demişiz sanki.Ben diyorum ki onları eleştirdiğiniz kadar sankoyu da bu tahtada bu işleri yapanları da eleştirin.Neden diyorum çünkü tahtada bu işleri yapanların uzantılarıda burada.Çünkü onlar bu işi yapanın mevcut yönetim olmadığını bile bile mevcut yönetime sallıyor.Ama bu kadar ayakta uyumaya meraklı olanlar varken ben artık hiç karışmam etliye sütlüye.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri