|
|
Adı üstünde beklenti, yani herkesin aynı şeyi beklemesi zaten mümkün değil. Kendi analizlerim (temel, eko-politik vs), bu sonuca varmamı sağlıyor.
Öte yandan, bunlara göre zaten pozisyon almıyoruz zaten..Mesela ons 2500 usd leri gördü, ortlalamaların altına geldi, abd de yavaş yavaş faiz artışları konuşulmaya başlandı vs...bu durumda illa 3000 görülecek demem, buraya kadarmış der, pozisyonlarımı kaparım.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yan hisse şimdiye kadar almadım, bundan sonra da almam..artık kimseye de önermem..deva gibi ucuz kalmış, yan hisse sayılmayacak bist100 hisseleri var...bunlar olabilir.
ayrıca nispeten geride kalmış, biraz daha düşerlerse alabileceğim pegasus, tav, tekfen gibi hisseler var...yani, az da olsa, yeni fırsatlar hep olacaktır.
Bir soru daha sormak isterim. Deva’ya pandemi döneminde sadece sağlık hissesi diye yatırım yapan bir kitle oldu. Pandeminin finansal piyasalara olan etkisi azaldıkça bu kitle adım adım devayı terk edecektir. Bu hissede bir durgunluğa neden olmaz mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
|
|
Yeni başlıktan devam ..
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=48407
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri