10896 bu pozisyon açık gözüküyor bu topiğin hızlı ve hiç kaybetmeyeni devammı.
birde bugunden şubat sonuna kadar pıst 100 en düşük rakamı alalım büyük oyuncudan biz fakirler.
buyrun mikrofon sende:)
Printable View
Tupras 8500 139
9900 de 143
Yaz vasiyetleri torunlara
Ne yazık ki öyle şu an..
Bakalım 2025 de biraz daha iyi bir kazanç sağlanacak dönem olacak bence. Ama önce uzun vadeli olmasa da biraz yabancı girişi olması lazım... Bunun içinde biraz daha alttan mal almaları lazım.3 dolar üstünden çıkışları başlamıştı....2,45-2,50 dolar da bence iyi bir yer..Ben bunun altını da pek beklemiyorum..
Abd ve AB bence Erdoğan ile devam etmek isteyecek/istiyor...Çok da zorlamazlar onu..
2,5 dolardan alır 3.5 dolara doğru verirler gene..Bu aralıklarda orta vade trade etmek bence doğrusu..
kullanım amacı belli de belgesi/faturası yok o işlerin...
https://youtu.be/kKEmCT8pXLc?t=98
Tüh kayboldu yine
gitti yine balya saymaya:)
Sinddoooooo on tane işlem açtım kapadım.......Uzak vade LONG açtım en son Şubat vade......bıraktığın an seni güderler sindo.......bura hisseye benzemiyor......Speği tırtıklamaya devam........Merak ediyorsan yazayım FULLL LONG açtım şuan hedef biraz daha yüksekler......
Achiles abey nezdinde tüm forumdaşlara...Sağlıklı yıllar abeyler...
S&P
https://i.hizliresim.com/h5ys7mx.jpg
Türk iş bir daha Davosa gelmem dedi:)
Sindooo rahat ol.......Bu aptal spek biraz daha çıkarsın......Tüm LONG pozları kapatacam.......diğer sendikalarda kormadan sert açıklamalar yapıyorlar.....biri grev derse buranın halini düşünmek istemiyorum......
Şuan disk başkanı açıklamalar yapıyor......
10925 şort...
bim , A101 migros ve bir kaç zincir market şubelerine bazı ürünleri fahiş fiyata sattıkları gerekçesi ile soruşturma açılıyor.... çok sayıda şikayet söz konusu........gerekçe haksıuz fiyatlama.......
10797-10930 aralığını gördü şimdi 10918
ppf enflasyonun üzerinde getirecek artık önümüzdeki senede..
ekonomi yönetiminin denklemini yazdım seçim ilan edilene kadar:
faiz enflasyondan o da kurdan büyük olacak
ben yavaştan yabancının tekrar gireceğini düşünüyorum
yönetim bu sefer niyetli enflasyon düşürmeye, yabancı da buna asgari ücret artışı ile ikna oldu bence...
göreceğiz bakalım
Sendikalar devlet desteği olmasa ertesi gün acindan ölür. Hem devletten hem işçi memur dan asalak gibi kene gibi beslenen bir camia. Bizim İsrail'e karşı cephe gibi. Dışardan kahrolsun İsrail aşağıdan her türlü demir çelik dikenli tel vs ihracı. Koyun mu besleyecek çiftlik mi yapmak için aldı dikenli telleri.
long only yabancı fonların gireceği bir borsa olmadığımızı düşünüyorum halen.halka açık şirketlerin faaliyet alanları, borsamızdaki regulasyonlar, piyasanın derinliği vs birçok konu neden gösterilebilir. Ama hedge fonlar gelirler, şuanda da varlar zaten. Onların miktarı ve getirdikleri miktar artabilir.
garanti parayı görmeden şartlar sağlanmadan buraya kalıcı para bekleme 2024 ocak ayı gidersen görürsünüz ortodoks politika, faiz artırımı,cds aşağı,gri liste,kredi derecelendirme kuruluşlarının not artırımı araya reklam ykbnk satışı:)3.44 dolar bazlı bu bölgeyi bu kadar katalizörle yaptı.%40 dolar bazlı alıp çıktı , 2025 dünya ve bizim için belirsizliklerle dolu olacak ,dalagalı bir sene olabilir 2025 2 ye ayırıp bakılmalı bana göre .Fed bekle göre geçti 2025 ilk 3 ayı böyle geçer diye düşünüyorum verileri 1-2 ay takip edicek.Biz veriye göre indirmedik sadece kalem oynattık indiriyoruz ,piyasa baskısı ve yukardan gelen talimata göre ben herşeyin geçtiğini düşünen tarafta değilim en azından 2025 ilk 3 ayını görmek gerek
DW Türkçe:
Türkiye, Halep'te konsolosluk açmaya hazırlanıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'ye "enerjiden ulaştırmaya, şehircilikten eğitim ve sağlığa, güvenlikten ticarete kadar ihtiyaç duydukları her alanda"
destek sözü verdi
MASAK: "Bankalara nakit yatırılması veya çekimi sırasında belge istenmesi söz konusu değildir."
https://www.sozcu.com.tr/destici-asg...-verdi-p119485
mini ortak ne demiş :)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...61#post6952461
Çaylar gene pahalıya mal oldu yauv :notr::rules:
10966 gösterdi şimdi 10944
Paraları hamuduyla götürdün,iki çayın hesabını mı yapıyon :kahkah: