Sayfa 496/1005 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Tüm pozlar kapatıldı......................

10,829................Tekrar ŞORTttttttttttttttttttt...Palayı tırklamaya devam......................
    10896 bu pozisyon açık gözüküyor bu topiğin hızlı ve hiç kaybetmeyeni devammı.
    birde bugunden şubat sonuna kadar pıst 100 en düşük rakamı alalım büyük oyuncudan biz fakirler.
    buyrun mikrofon sende
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Tupras 8500 139
    9900 de 143

Yaz vasiyetleri torunlara

3.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Zarar etmediğimiz günü karlı sayarız.. ağa bunu uygun görüyor..
    Ne yazık ki öyle şu an..
    Bakalım 2025 de biraz daha iyi bir kazanç sağlanacak dönem olacak bence. Ama önce uzun vadeli olmasa da biraz yabancı girişi olması lazım... Bunun içinde biraz daha alttan mal almaları lazım.3 dolar üstünden çıkışları başlamıştı....2,45-2,50 dolar da bence iyi bir yer..Ben bunun altını da pek beklemiyorum..
    Abd ve AB bence Erdoğan ile devam etmek isteyecek/istiyor...Çok da zorlamazlar onu..

2,5 dolardan alır 3.5 dolara doğru verirler gene..Bu aralıklarda orta vade trade etmek bence doğrusu..

4. Wink HAMZA SÜTBIYIK nerede yahû...?

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanlığı, 1 Ocak 2025'ten itibaren bankaya nakit yatırırken paranın kaynağının, nakit çekerken kullanım amacının belge ile kanıtlanmasını isteyecek. (Ekonomim)

normalde tatildeyim ama bunu atayım dedim...
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanlığı, kayıt dışı ekonomiyle mücadele kapsamında 1 Ocak 2025 itibarıyla bankalardaki nakit işlemlerde paranın kaynağını belge zorunluluğu getirdi. Eksik belge sunanlar detaylı incelemeye tabi tutulacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kayıt dışı ekonomiyi engellemek amacıyla 1 Ocak 2025 itibarıyla bankalarda yapılan nakit işlemlerde yeni bir düzenlemeyi hayata geçiriyor. Tüm bankalara gönderilen yeni yönergeler doğrultusunda, nakit yatırma ve çekme işlemlerinde paranın kaynağının ve kullanım amacının resmi belgelerle doğrulanması zorunlu hale getirilecek.

KAYNAĞI BELİRTİLMEYEN PARAYA İZİN YOK
    Ekonomim''in haberine göre yeni sistem kapsamında, Türkiye genelindeki tüm banka çalışanları, nakit para işlemlerinde müşterilerden işlem yapılan tutarın kaynağını ve kullanım amacını soracak. Kaynağı belirsiz paralarla işlem yapılmasına izin verilmeyecek ve gerekli belgeleri sunamayan kişiler detaylı incelemeye tabi tutulacak.

RESMİ BELGELER ZORUNLU
    Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni düzenleme kapsamında vatandaşların belgelerini eksiksiz hazırlamaları gerektiğini belirterek, Döviz bozdurma fişi, altın satış faturası, araç veya konut satış belgeleri gibi dokümanların hazır olması önemli. Eksik belge sunanlar inceleme süreciyle karşı karşıya kalabilir dedi.

BELGELER EKSİKSE ARAŞTIRMA SÜRECİ BAŞLATILACAK
    Yeni düzenlemeye göre, belgelerini eksiksiz sunan kişiler sorunsuz bir şekilde işlem yapabilecek. Ancak eksik ya da yanlış bilgi verenler için Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından araştırma süreci başlatılacak.
    kullanım amacı belli de belgesi/faturası yok o işlerin...
    https://youtu.be/kKEmCT8pXLc?t=98

5. Tüh kayboldu yine
    gitti yine balya saymaya
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tahmini yap o yaptı
    9600 den döndük..buralar dip kalır..10750 hedef olur..salladım..y.t.d
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    10896 bu pozisyon açık gözüküyor bu topiğin hızlı ve hiç kaybetmeyeni devammı.
    birde bugunden şubat sonuna kadar pıst 100 en düşük rakamı alalım büyük oyuncudan biz fakirler.
    buyrun mikrofon sende
    Yine yakaladın..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    9600 den döndük..buralar dip kalır..10750 hedef olur..salladım..y.t.d
    Ppf daha karli

Sayfa 496/1005 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •