Sayfa 497/1005 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: Viop LXI

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    10896 bu pozisyon açık gözüküyor bu topiğin hızlı ve hiç kaybetmeyeni devammı.
    birde bugunden şubat sonuna kadar pıst 100 en düşük rakamı alalım büyük oyuncudan biz fakirler.
    buyrun mikrofon sende
    Sinddoooooo on tane işlem açtım kapadım.......Uzak vade LONG açtım en son Şubat vade......bıraktığın an seni güderler sindo.......bura hisseye benzemiyor......Speği tırtıklamaya devam........Merak ediyorsan yazayım FULLL LONG açtım şuan hedef biraz daha yüksekler......

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    9600 den döndük..buralar dip kalır..10750 hedef olur..salladım..y.t.d
    şubatın sonuna kadar bunun altına gelmez diyorsun doğrumu .
    soru bu yönde şubat sonuna kadar en düşük görebilecek pıst 100 rakamı tahmini arıyoruz.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Achiles abey nezdinde tüm forumdaşlara...Sağlıklı yıllar abeyler...

S&P

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sinddoooooo on tane işlem açtım kapadım.......Uzak vade LONG açtım en son Şubat vade......bıraktığın an seni güderler sindo.......bura hisseye benzemiyor......Speği tırtıklamaya devam........Merak ediyorsan yazayım FULLL LONG açtım şuan hedef biraz daha yüksekler......
    Katırcı bedri bak yine kazandı ey ne oyuncular var şu piyasada millet 2-3 algoritmayla oynuyor kaybediyor.
    adama boşuna TOkatçı demiyorlar
    ben senin yine kazandığını kapamış olduğunu tahmin ettimde yine soralım dedik
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ne yazık ki öyle şu an..
    Bakalım 2025 de biraz daha iyi bir kazanç sağlanacak dönem olacak bence. Ama önce uzun vadeli olmasa da biraz yabancı girişi olması lazım... Bunun içinde biraz daha alttan mal almaları lazım.3 dolar üstünden çıkışları başlamıştı....2,45-2,50 dolar da bence iyi bir yer..Ben bunun altını da pek beklemiyorum..
    Abd ve AB bence Erdoğan ile devam etmek isteyecek/istiyor...Çok da zorlamazlar onu..

2,5 dolardan alır 3.5 dolara doğru verirler gene..Bu aralıklarda orta vade trade etmek bence doğrusu..
    Aynen 2,5 - 3,6 dolar arası bir trade kanalı gözüküyor..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. Türk iş bir daha Davosa gelmem dedi
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Türk iş bir daha Davosa gelmem dedi
    Ciğer yemiş demek

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Türk iş bir daha Davosa gelmem dedi
    Yarın düzeltme gelir. Ben ülke batar demedim, şirketler batar dedim der. işin içinden çıkar.

Sayfa 497/1005 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •