Sayfa 499/1005 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    onlar gerçek rakamlar birileri gibi tırtıkladım hep kazanıyoruz diye boş işler değil bu yüzden piyasada taze opara yok hepimiz ordayızBorsanın bir yere gittiği yok 10 milyon koyan 5-6 ayda 1.500 milyon koydu cebine stressiz borsa nerde aynı yerde
    en aşağı 2-4 ay daha ppf olur büyük çoğunluk geçen söyledim arabanın yakıtı kadar gidersin şuanki paraları buna yetiyor indir bindir ınsıder.
    ppf enflasyonun üzerinde getirecek artık önümüzdeki senede..
    ekonomi yönetiminin denklemini yazdım seçim ilan edilene kadar:
    faiz enflasyondan o da kurdan büyük olacak
    ben yavaştan yabancının tekrar gireceğini düşünüyorum
    yönetim bu sefer niyetli enflasyon düşürmeye, yabancı da buna asgari ücret artışı ile ikna oldu bence...
    göreceğiz bakalım

2. Sendikalar devlet desteği olmasa ertesi gün acindan ölür. Hem devletten hem işçi memur dan asalak gibi kene gibi beslenen bir camia. Bizim İsrail'e karşı cephe gibi. Dışardan kahrolsun İsrail aşağıdan her türlü demir çelik dikenli tel vs ihracı. Koyun mu besleyecek çiftlik mi yapmak için aldı dikenli telleri.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    soru yanlış anlaşılmış gözüküyor en alt beklediğiniz bant
    spor yaparken sorarsan öyle olur
    en dibi gördük işte
    ben sana tavanı söyledim ne yapacaksın dibi hem?

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    yönetim bu sefer niyetli enflasyon düşürmeye, yabancı da buna asgari ücret artışı ile ikna oldu bence...
    göreceğiz bakalım
    long only yabancı fonların gireceği bir borsa olmadığımızı düşünüyorum halen.halka açık şirketlerin faaliyet alanları, borsamızdaki regulasyonlar, piyasanın derinliği vs birçok konu neden gösterilebilir. Ama hedge fonlar gelirler, şuanda da varlar zaten. Onların miktarı ve getirdikleri miktar artabilir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bim , A101 migros ve bir kaç zincir market şubelerine bazı ürünleri fahiş fiyata sattıkları gerekçesi ile soruşturma açılıyor.... çok sayıda şikayet söz konusu........gerekçe haksıuz fiyatlama.......
    Haber kaynağı resmi mi?
    Şundan sordum.
    Öyle bir durum olunca satış yerler bunlar hemen...Daha önce de çok oldu
    Haa bu arada açmaları lazım...Geçen ay güzel zamlar yaptı hepsi...Ocak ta toptan yapmamak için

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Haber kaynağı resmi mi?
    Şundan sordum.
    Öyle bir durum olunca satış yerler bunlar hemen...Daha önce de çok oldu
    haber 24 tv verildi ..........
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    haber 24 tv verildi ..........
    Tamam..İzlemek lazım. Özellikle Bim i ..

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    göreceğiz bakalım
    garanti parayı görmeden şartlar sağlanmadan buraya kalıcı para bekleme 2024 ocak ayı gidersen görürsünüz ortodoks politika, faiz artırımı,cds aşağı,gri liste,kredi derecelendirme kuruluşlarının not artırımı araya reklam ykbnk satışı3.44 dolar bazlı bu bölgeyi bu kadar katalizörle yaptı.%40 dolar bazlı alıp çıktı , 2025 dünya ve bizim için belirsizliklerle dolu olacak ,dalagalı bir sene olabilir 2025 2 ye ayırıp bakılmalı bana göre .Fed bekle göre geçti 2025 ilk 3 ayı böyle geçer diye düşünüyorum verileri 1-2 ay takip edicek.Biz veriye göre indirmedik sadece kalem oynattık indiriyoruz ,piyasa baskısı ve yukardan gelen talimata göre ben herşeyin geçtiğini düşünen tarafta değilim en azından 2025 ilk 3 ayını görmek gerek
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 499/1005 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •