güzellll sağlam akıllı bir yatırımcı arkadaş daha
deli olmandan anlamıştım zaten :)
bol kazançlar cümlemize
Printable View
dün burda yazdığım bilgi sağlam yerden teyitli bilgiydi boşuna yazılmadı
spek bile emin olamadığından bugün ne yapacağını şaşırdı
halada spek yanlış ata oynuyor kendi ayağına sıkıyor ama iş işten geçince bu baskıda işe yaramayacak
şirket artık kabına sığmıyor gitgide bunu patronda spekte okuyamıyor
https://www.borsagundem.com/haber/do...anacak/1513983
Hise alımlarında en önemli hususlardan birisi zamanlamanın doğru yapılabilmesidir, bu araştırmada bulunan rezervden daha önemlisi ülkenin moral motivasyonuna katkı sağlamasıdır,kurt kuzyu yakaladığı yeri yedi defa yoklarmış sözünde olduğu gibi bu araştırmaların devam edeceği anlaşılmakta ,yeni rezervler bulunması dileğiyle hepinize iyi bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.
Geçen sene TPAO'da son alınan 2 ihale 16 Ağustos 2019 tarihinde 2.365 milyon TL ve 21 Ağustos 2019 tarihinde 335.625 USD lik ihaleler almıştı.
Geçen sene toplamda 4.281.284 TL. ihale alınmış TPAO'dan, şimdi tarih geçen sene bu vakit olduğuna göre TPAO yeni ihaleleri açtı mı bilemiyoruz, şimdi ihtiyaç daha da arttığına göre olma ihtimali var.
Bu geçen seneki haber ve ihaleler.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/783546
Geçen sene alınan iş cironun %12 si kadarmış, bunu %20-30'a çıkaracak işleri alabilirse süper olur ayrıca deterjan bölümü ile yarışır belki.
Sayın gameover ve bawer@
belirtmek istediğim anlamı sezmişsiniz ,kağıdı elinde bulunduran arkadaşlar için şimdi sabır ve dayanma zamanı ,çünkü şirket sermaye olarak küçük ancak işlev ve büyüme potansiyeli bakımından bana göre muhteşem bir gelecek vaad ediyor , o yüzden trade edenler egeendüstriden tecrübelerime dayanarak söylüyorum hep yeniden ve daha yukarıdan kağıda giriş yapma durumuna düşebilirler ,egendüstriyi 4 liradan tavsiye ettiğm bir forumda binbir küfür etmişlerdi kağıt geldi 950 lirayı gördü 2019 yılından temettü olarak net 50 liranın üzerinde temettü açıkladı ,demem oki sabreden kazanmış hemde hem dolardan hem altından hem arsadan daha fazla ,ben o dönemde elime geçtikce ama üç ama beş lot ve temettülerimede ege endüstri almıştım ,bütün küçük yatırımcılar benim gibi yapmış olsaydı kağıdın bugünkü fiyatının en az bir kaç katı olabilme ihtimali olurdu diye düşünüyorum.şimdi buradada elime ama üç ama beş geçen parayla aynı egeendüstride olduğu gibi alıp atacağım sakla samanı gelir zamanı.
ha yeri gelmişken bir konuyuda yazmakta yarar var buda yine egeendüstri forumundan tecrübe ,kağıt çıkınca laf yok ama düşünce ne spek kalıyor ne patron kalıyor basıyorlar hakareti ve dolaylı küfürleri çıkınca hiç teşekkür edeni görmedim bunlar hem hoş şeyler değil hem diğer yatırımcılar üzerinde yılgınlık yaratırki buda kendi ayağınıza balta vurmakla eşdeğerdir sessiz sakin ve sabırla durmak daha olumlu sonuçlar doğrurur görüşündeyim çünkü burada herkesin bir hesabı var ve hepsi ayrıdır hiç biri biribirini tutmaz ancak untulmamalıdırki hedef hep aynıdır ben kazanayım ,bunu düşünerek herkese saygılı bir şekilde davranmak en erdemli olanıdır gerisi birazda kısmettir ,siz övsenizde sövsenizde piyasanın bir rüzgarı,akışı,gidişi vardır yönü o belirler siz boşuna sinir olursunuz ,değermi bence asla değmez hayat yaşamaya değer hemde gülerek yaşamaya her sinir ömrünüze bir milimde olsa gam yükler ,duvarı nem insanı gam öldürür ,tüm aldığınız kağıtlarda yüzünüz gülmesi dileğiyle
https://i.hizliresim.com/yGxhSx.png
acaba 2020 yayınlandımı..?
Hacimli acis olacak gibi. Hareketli hafta olabilir. Edit: Son dakikada eslesen hisse sayisi ciddi degisti
SM-A605F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 29 a yazdığın 18 000 lot mal varya, pişman olursun ))))
ytd
Yeni taktik bu önce 20 30 kuruş çıkart sonra gün boyu sikilanlari topla akşam 10 kuruş artı kapatki yarın sabah iştahlı olsun piyasa
Al-satçılar peşini bırakmadıkça hikaye. 9.30 lardan ver, 9.10 lardan yerine ky, çorbacı mantığı.
Çorba parası cıktı tabii 9.30 a sat 9.05 'ten 9.14 e çiz 10000 lot çevirse yeter
Yahu şirkette de iş yok, kardeşim hiç mi haber gönderecek bir durum yok ! İhale haberi olsun arsa haberi olsun yok mu bi haberiniz ? 50-100 bin lotla kafasına göre tahta çeviriyor! Kesinlikle YTD
Küçük yatırımcı el kitabına göre o gün satış yaparsanız kağıt sizin sattığınız fiyatın üstünde kapatır.,kağıt alırsanız o gün sizin aldığınız fiyatın altında kapatır. Geçmiş tecrübelere göre bu kağıtta ters hareketler görünüyor. Geçmiş tecrübelere göre acsel de olduğu gibi bu kurala ters hareketler yaşanıyorsa tahta agresifleşmeye yakın demektir. Tren hareket saati yaklaşıyor demektir. Tabi ki bu anlattıklarım alım satım tavsiyesi değildir. 30 yıllık bir borsacı abinizin dost sohbetidir. Her yatırımcı kendi alım satımından kendi sorumludur.
Saygılar.
İyi alşamlar.
Adam kebaba geçti çorbayı içti arkasına da 8.5 da kaymaklı ekmek kadayifini da yer
Benim bu hisseyle hic yildizim barismiyor en son zararla stop olmustum 2.50 de kac sene once görüp göreceği en dip orasi olmuştu tekrar girdim 3 ay once o gun bu gun sürünüyor hisse ama bu sefer isterse beş sene kipirdamasin umrumda degil az dan az coktan cok gider.
Yemezler. Gene devre kes . Yiyorsa yükşü satışla in aşağı. Hemen 3-5 lot sağ cepten sol cebe ilk fırsatta devre kestirtmiş helal olsun.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. Her yatırımcı alım satımından kendi sorumludur
gaz sıkıntısı var galiba
Yİne tahtayı bozmaya çalışan çorbacı takımı işbaşında, el insaf daha hisse yeni brütten çıktı, az bir rahat bırakın yahu.
Hissenin KAP sayfası devre kesicelerle dolu, yapmayın etmeyin, yaparsanız da ifadenizi alacak birileri çıkar elbette.
Memlekette sondaj seferberliği başlamış ama bizimki daha aşağı yönlü devre kesiyor, peenhhh.
Birileri de tahtada sondaj yapıyor...:)
çok şükür yukarıya doğru kestiğini hiç görmedik :))
spek mipek yo patronun elemanları dedik değilmi :party:
ytd..benim düşüncem
Satacaktin niye aldın o zaman iş yat.
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeks %.1,50 eksi
ACSEL %2,74 EKSİ mubarek bankaları bile sollamış : :plc:
gerçekten ilginç hareketler olmuş..
sermayesi,den fazla zarar açıklayan şirketler TAVAN yapmış..?
bizde saglam hissedeyiz diye bakıyorduk ::kahkah:
neyse acelemiz yok tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş..
yada bekleyen derviş muradına ermiş..
yada bekleye bekleye de ayvayı yemiş.. derler
Adam kadayıfta yedi iyi mi
https://invst.ly/rxal0
rsı: boynunu bükmüş
10 g...h.o 8.76 degmiş ve 5 g. ise 8.97 ve altında kapatmışız..?
ortak kebapcıya gitmek için hisse satmak gerekiyorsa :diyecek birşey bulamıyorum..
borsa: heran lazım olacak nakit ile girilmez bunun yagmuru var dolusu var heylanı var diye lazım olmayacak para ile girilir vay %5 çıktı yok %20 düştü buralara takılmayacaksın...güvendigin bir hisse ise hedef koydugun fiatı bekleyeceksin..
anlık alıp satmak istiyorsan ve yapamıyorsan o başka ..
ortamın bozuk oldugu zamanı en iyi degerlendiren spek olur .. neden çünki ne yapacagını biliyor : biz bilmiyoruz....?
BOL ŞANSLAR
Bugüne kadar hep aşağı devre kesicilere şahit olduk, sanki yukarı devre kesme özürlü Acsel.:)
Brütten çıktığı günün ardından dün bile kesmişti, sondaj yapa yapa bir hal oldu.
Yapma hocam sen yeni geldin kerasus paşa ile ben vardım ardından gameover horasanli geldi 1.5 senedir adam yapmadigini birakmadi biz piyasayi belirleyemiyoruz o yuzden ne satiyoruz ne aliyoruz oyle bakiyoruz şimdi millet kızacak yine ama ederi bumu hissenin bu ama 15 16 da olabilir daha yukarısı için ya spekülatif atak yada şirketin büyümesini katlaması lazım yada arsayı satması lazim
Yanı basitçe yazıyorum hissenin sermayesi düşük potansiyeli var fk13 bende link ve ege gübrede var link sermaye 5.5 Kar 2 katı fk 14
Gübre 10 kat fk 13 yanı sermayesi düşükler buralarda fiyatlaniyor tabii sadece sermaye kıyaslaması bu diğer 2 firmada büyüyor yeni yatırımları var yine yazıyorum sadece sermaye düşüklüğü olarak yazdim art niyette aramayin
Bir miktarla yeniden acsel... Sabır etmemiz lazım
Sent from my iPhone using hisse.net