Sayfa 510/802 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Bugüne kadar hep aşağı devre kesicilere şahit olduk, sanki yukarı devre kesme özürlü Acsel.:)
    Brütten çıktığı günün ardından dün bile kesmişti, sondaj yapa yapa bir hal oldu.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    ortak kebapcıya gitmek için hisse satmak gerekiyorsa :diyecek birşey bulamıyorum..
    borsa: heran lazım olacak nakit ile girilmez bunun yagmuru var dolusu var heylanı var diye lazım olmayacak para ile girilir vay %5 çıktı yok %20 düştü buralara takılmayacaksın...güvendigin bir hisse ise hedef koydugun fiatı bekleyeceksin..
    anlık alıp satmak istiyorsan ve yapamıyorsan o başka ..
    ortamın bozuk oldugu zamanı en iyi degerlendiren spek olur .. neden çünki ne yapacagını biliyor : biz bilmiyoruz....?
    BOL ŞANSLAR
    Yapma hocam sen yeni geldin kerasus paşa ile ben vardım ardından gameover horasanli geldi 1.5 senedir adam yapmadigini birakmadi biz piyasayi belirleyemiyoruz o yuzden ne satiyoruz ne aliyoruz oyle bakiyoruz şimdi millet kızacak yine ama ederi bumu hissenin bu ama 15 16 da olabilir daha yukarısı için ya spekülatif atak yada şirketin büyümesini katlaması lazım yada arsayı satması lazim

Yanı basitçe yazıyorum hissenin sermayesi düşük potansiyeli var fk13 bende link ve ege gübrede var link sermaye 5.5 Kar 2 katı fk 14
    Gübre 10 kat fk 13 yanı sermayesi düşükler buralarda fiyatlaniyor tabii sadece sermaye kıyaslaması bu diğer 2 firmada büyüyor yeni yatırımları var yine yazıyorum sadece sermaye düşüklüğü olarak yazdim art niyette aramayin

4. Bir miktarla yeniden acsel... Sabır etmemiz lazım

Sent from my iPhone using hisse.net

5.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Yanı basitçe yazıyorum hissenin sermayesi düşük potansiyeli var fk13 bende link ve ege gübrede var link sermaye 5.5 Kar 2 katı fk 14
    Gübre 10 kat fk 13 yanı sermayesi düşükler buralarda fiyatlaniyor tabii sadece sermaye kıyaslaması bu diğer 2 firmada büyüyor yeni yatırımları var yine yazıyorum sadece sermaye düşüklüğü olarak yazdim art niyette aramayin
    FK ya bakan yok şu an, daha doğrusu gerçek UV yatırımcı çok az. SPEK de bunun farkında her güne al/sat ile çorba-Kebap-Tatlı parasını çıkarıyor. 2 habere bakar! bekliyoruz. Kesinlikle YTD

6.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    FK ya bakan yok şu an, daha doğrusu gerçek UV yatırımcı çok az. SPEK de bunun farkında her güne al/sat ile çorba-Kebap-Tatlı parasını çıkarıyor. 2 habere bakar! bekliyoruz. Kesinlikle YTD
    Bence küçük bir ihale haberi yeter.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by hamuay Yazıyı Oku
    Bence küçük bir ihale haberi yeter.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Tahminim hani diyoruz ya kagit gidecekken önüne tuğla gibi satis yigiyor spek bence o alimi yapan da o kendi kendini tahtada engelleyen de o adam tam borsacilik oynuyor tahtada kendinden baska kimse yok.

8.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Yapma hocam sen yeni geldin kerasus paşa ile ben vardım ardından gameover horasanli geldi 1.5 senedir adam yapmadigini birakmadi biz piyasayi belirleyemiyoruz o yuzden ne satiyoruz ne aliyoruz oyle bakiyoruz şimdi millet kızacak yine ama ederi bumu hissenin bu ama 15 16 da olabilir daha yukarısı için ya spekülatif atak yada şirketin büyümesini katlaması lazım yada arsayı satması lazim
    haklısınız ortak : yeni geldim kısmet,de ne varsa onu görecegiz ..?
    spek kardeş ne kadar sıkarsa patlamasıda o kadar büyük olacaktır..bekleyip görecegiz :
    bol şanslar
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 510/802 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •