Bugüne kadar hep aþaðý devre kesicilere þahit olduk, sanki yukarý devre kesme özürlü Acsel.:)
Brütten çýktýðý günün ardýndan dün bile kesmiþti, sondaj yapa yapa bir hal oldu.
Bugüne kadar hep aþaðý devre kesicilere þahit olduk, sanki yukarý devre kesme özürlü Acsel.:)
Brütten çýktýðý günün ardýndan dün bile kesmiþti, sondaj yapa yapa bir hal oldu.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yapma hocam sen yeni geldin kerasus paþa ile ben vardým ardýndan gameover horasanli geldi 1.5 senedir adam yapmadigini birakmadi biz piyasayi belirleyemiyoruz o yuzden ne satiyoruz ne aliyoruz oyle bakiyoruz þimdi millet kýzacak yine ama ederi bumu hissenin bu ama 15 16 da olabilir daha yukarýsý için ya spekülatif atak yada þirketin büyümesini katlamasý lazým yada arsayý satmasý lazim
Yaný basitçe yazýyorum hissenin sermayesi düþük potansiyeli var fk13 bende link ve ege gübrede var link sermaye 5.5 Kar 2 katý fk 14
Gübre 10 kat fk 13 yaný sermayesi düþükler buralarda fiyatlaniyor tabii sadece sermaye kýyaslamasý bu diðer 2 firmada büyüyor yeni yatýrýmlarý var yine yazýyorum sadece sermaye düþüklüðü olarak yazdim art niyette aramayin
Bir miktarla yeniden acsel... Sabýr etmemiz lazým
Sent from my iPhone using hisse.net
Yer Ýmleri